Kako ga bolje spoznati?
-
- Cosmopsiho
Mahagonij napisal/-a: Najdi mi tipa, ki nima slabih izkusenj z delanjem prvih korakov hahahaha.
to se pa čist strinjam.
pa večina tipov še po ne vem kolkih slabih izkušnjah nadaljuje z delanjem prvih korakov....sam je pa tud res da si čist na izi to jemlete. al pa sam tok dobr fejkate

Ja sam onaj što uvek uči na greškama svojim!!!
:)exdancer napisal/-a:Mahagonij napisal/-a: Najdi mi tipa, ki nima slabih izkusenj z delanjem prvih korakov hahahaha.
to se pa čist strinjam.
pa večina tipov še po ne vem kolkih slabih izkušnjah nadaljuje z delanjem prvih korakov....sam je pa tud res da si čist na izi to jemlete. al pa sam tok dobr fejkate
To da ti mislis, da si tipi to cist na easy jemljejo, je zgovorna prica, da smo moski dosti boljsi igralci, kot folk misli.

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
Mava en problem z mojo prijateljico...ful ji je lušn en najin sošolec, jaz sem ji zrihtala telefonsko, msn, mail...ni kaj ni
problem tudi ni, da si nebi upala napisat smsa, ampak da jo je strah, da tip ne bo za akcijo, potem pa se bota še celo leto srečevala na faxu
Jaz sem ji rekla, da naj raje ne piše...kaj pa ve menite?

Houd de wereld tegen
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Maribor
jaz mam trenutno podobno situacijo.
pač nekoga dodaš na msn-ju, potem pa iz tega ni nič, amapk osebo potem non-stop srečuješ.
@***Ally***: jaz bi svetovala, da priajteljica proba, za zgubit nima nič. Če ma punco bo ji to tudi povedal, lahko pa sta potem samo frenda.
pač nekoga dodaš na msn-ju, potem pa iz tega ni nič, amapk osebo potem non-stop srečuješ.

@***Ally***: jaz bi svetovala, da priajteljica proba, za zgubit nima nič. Če ma punco bo ji to tudi povedal, lahko pa sta potem samo frenda.

I walk these roads with grace
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
And I'll wave with you behind me
With a new smile on my face
Cause I'm walking in new shoes now
I got a new song to sing!
-
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
blondygirl napisal/-a:*pocahontas* napisal/-a:ja kako pa bi naprimer ogovire tipa, ki ti daje take poglede in pač ne naredi prvega koraka...?
pristopiš do njega in mu rečeš "Zivjo,zdis se mi znan? mi lahko poves od kje? pogovor stece sam od sebe dalje
ne verjamem, tako grdih punc ponavadi ne srečujem!