Drugač mi je pa čist bedn, ker so vsako leto skor eni in isti nominirani, čisti dolgčas

Aja, pa Žrebci so bli res smešni, drgač pa ... a se je sam men zdel, a je bil Davorin dons mal bogi (mal nerazločno je govoril) - sigurn je bil dobr afterparty

bucka81 napisal/-a:Nekaj me pa je vseeno zmotilo - Da sta kao sanjski moški in sanjska ženska podelila viktorja?
A se ne podeljujejo Viktorji za dosežke za nazaj, glede na to, da se je Sanjska ženska šele začela (po mojem mnenju nima ona letos še nič za iskat na podelitvi Viktorjev), bi bilo bolj primerno, da bi poleg Damirja bila njegova Nataša??Potem pa napišejo še na POP-ovi strani sanjski par - Damir in Miša
ANSAF napisal/-a:bucka81 napisal/-a:Nekaj me pa je vseeno zmotilo - Da sta kao sanjski moški in sanjska ženska podelila viktorja?
A se ne podeljujejo Viktorji za dosežke za nazaj, glede na to, da se je Sanjska ženska šele začela (po mojem mnenju nima ona letos še nič za iskat na podelitvi Viktorjev), bi bilo bolj primerno, da bi poleg Damirja bila njegova Nataša??Potem pa napišejo še na POP-ovi strani sanjski par - Damir in Miša
aja se nekia je imela Misa slucajno isto obleko pa torbico kot na oddaji Sanjska zenska? tko se mi je zdelo...
baby girl napisal/-a:ANSAF napisal/-a:bucka81 napisal/-a:Nekaj me pa je vseeno zmotilo - Da sta kao sanjski moški in sanjska ženska podelila viktorja?
aja se nekia je imela Misa slucajno isto obleko pa torbico kot na oddaji Sanjska zenska? tko se mi je zdelo...
ja men se je tud to zdel...sam tist okol vrata si je se dala...mislim...