Kaj naj storim, da ga dobim?
-
- Kofetarica
- Kontakt:
sanjaanja napisal/-a:In kaj bi si ve mislile, če nekdo stalno zahaja v isti lokal zato, da me vidi, da z mano malo pogovori, in to je potem vse.
da je sramežljiv, da si mu zanimiva, sam ga je strah tvoje reakcije! zatorej, če tebe tudi on zanima, naredi nekaj v tej smeri!

življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Jaz 28. Ne to sigurno ni, toliko ga poznam. Je priden resen, delaven in izobražen fant. Moram reči, da ima za razliko od večine dobro pošlihtano v glavi. Ampak res imam občutek kot, da sem mu všeč, ampak ne upa pa narediti koraka naprej. Mogoče se celo boji zavrnitve,... Včasih je bolje biti samo dober znanec, kot poraženec, ker s tem lahko zgubiš še to.
Jaz sem pa ravno iz kina s tem ta novim
Upam, da bo kaj iz tega. Zmenila sva se, da še kdaj greva.
Moram poročat za tiste, ki vas zanima,...
Sanjaanja, če ti je všeč se druži z njim. Določene zveze se pletejo tudi več let... Mogoče te želi najprej zelo dobro spoznati, preden naredi morebitni prvi korak. Kaj pa veš kakšne izkušnje ima iz preteklosti. Fant ni več star 20 let, da bi se kar tako zaljubljal v vsako drugo in brezglavo.
Mogoče si ti edina, s katero misli, da bi si bilo še možno omisliti skupno prihodnost. Daj mu čas! Poleg tega ga skušaj napeljat na kaj zanimivega kar bi pa le lahko počela skupaj (sprehodi, šport, kino,...)
Ja ja lahko je drugim svetovati, sebi pa še sama ne morem.

Upam, da bo kaj iz tega. Zmenila sva se, da še kdaj greva.
Moram poročat za tiste, ki vas zanima,...
Sanjaanja, če ti je všeč se druži z njim. Določene zveze se pletejo tudi več let... Mogoče te želi najprej zelo dobro spoznati, preden naredi morebitni prvi korak. Kaj pa veš kakšne izkušnje ima iz preteklosti. Fant ni več star 20 let, da bi se kar tako zaljubljal v vsako drugo in brezglavo.
Mogoče si ti edina, s katero misli, da bi si bilo še možno omisliti skupno prihodnost. Daj mu čas! Poleg tega ga skušaj napeljat na kaj zanimivega kar bi pa le lahko počela skupaj (sprehodi, šport, kino,...)
Ja ja lahko je drugim svetovati, sebi pa še sama ne morem.
-
- Sramežljivka
No ker pač mam tut sama en problem, ki me muči že kar nekaj časa sem se odločila da vam vprašam za mnenje.
Torej tega fanta sem spoznala lansko leto junija,lahko bi se reklo da ljubezen na prvi pogled z obeh strani,take iskrice in kemija,jooojjj
dobivala sva se kakšne 10 dni,šla na morje,kino,predstavil me je prijateljem..pač kolkr se je dalo sva bila skupaj no.On bil res zaljubljen vame,vsaj tako je delovalo,tut kolegom je neprestano govoril od mene,kolk sm jst fajn in kolk je zaljubljen,skoz mi govoril kako sem lepa. Res morem rečt kot bi bila ljubezen na prvi pogled.No in potem po 10 dneh šok!Da je biuša umes pršla...kaj!?! je bila pa fora to da je zvedu da biuša punca(z njo je bil 4 leta) ga naj ne bi prevarala->čeprou je hodila na potovanje s kolegom in ne z njim, haloo...in se je model zasekiru, in reku da more pr seb razčitit in tko.Nekak sva pol zgubila stike za kar dolgo časa,5 mescov približno.Umes sem bla tudi jaz z nekom, ampak pač ker mi je bil v srcu in mislih vedno on pač to ni šlo.On se je v tem času dost družu z eno kolegico s katero sta bila potem tudi skupaj,no ja v bistvu sta še sedaj, res pa je da imata že od decembra skoz neke probleme,sta skupaj in nista...zelo čudno vglavnem.
No in decambra po 5 mescih smo se prvič vidl, njegova je bila tudi tam ampak samo kakšnih par minutk, nato je odšla, in sva se lahko nekaj časa pogovarjala, spet je začela delovati tista kemija, meni je blo tako težko,komaj sem se zadrževala,da ga ne bi stisnla k sebi..tudi z njegove strani pa te pogledi,častil mi je pijačko in začel govoriti kako mu je hudo zato kar je naredu, da mu je res žal ker me je tako prizadel.Od takrat smo se vidl še enkrat sredi decembra v roll baru na neki žurkici ampak spet samo bežno ker je bila una ženska zravn.No in potem je bila v njegovem kraju neka žurkica v soboto,jaz rečem kolegici daj gremo moram ga videt..in res čeprav je bila una zravn sem bila tako vesela da sem ga videla,čeprav govorila nisva veliko.s punco sta delovala dokaj srečno,čeprav je bilo dosti alkohola vmes,res pa je da sta bila šele en tedn skupaj po krajšem premoru.
V tem premoru, pa sva si midva dosti pisala po PM-jih(privatan sporočila na nekem forumu).Oba sva velika zajebanta...in sva se hecala da bova šla na potovanje,da lahko jst izbiram kraj in tako...pač samo zajebancija...enkrat pa sva govorila tudi o nama, in je rekel da se je mel fuul lepo in da če bi bilo še enkrat tko da ve da bi bilo spet tako fajn..hm...kaj vse to pomeni??
Pogovarjala sva se tudi o tem kaj ga muči,kaj je z njim in z uno punco narobe...in tako..
Jaz sem tako zaljubljena vanjga,res tako močno si ga želim,vendar se zavedam da sedaj kaj več kot njegova kolegica ne morem biti.Lahko samo počakam da bo spet samski, če bo, to je spet vprašanje kdaj. Nekako mi deluje da je sicer bolj on dovzeten za zvezo z tisto punco....saj se ona skoz zmišljuje a bi bla z njim al ne, včasih vidim da ima napisano na msn-ju naj ga ona nujno pokliče za kavico.Kako lahko rotiš svojo punco naj gre s tabo na pijačko, kaj ni to logično da ko imata čas se vidita.Verjamem da sva ustvarjena en za drugega, res mogoče se sliši že zlajnano ampak msilim da je to moj princ na belem konju.Ima vse kar sem si kadarkoli želela pri fantu in kar sem iskala,je edini ki me zna res namsejati.Zame je to TO. Kaj mislite na vse to? Kako naj ga spet osvojim? Je možno da je s tistopunco smao zato ker pač more imeti ob sebi nekoga, ker je imel prej tako dolgo zvezo...prosm pomagajte mi, napišite kakšno mnenje...
hvala že za vnaprej
pozdravček
Torej tega fanta sem spoznala lansko leto junija,lahko bi se reklo da ljubezen na prvi pogled z obeh strani,take iskrice in kemija,jooojjj

No in decambra po 5 mescih smo se prvič vidl, njegova je bila tudi tam ampak samo kakšnih par minutk, nato je odšla, in sva se lahko nekaj časa pogovarjala, spet je začela delovati tista kemija, meni je blo tako težko,komaj sem se zadrževala,da ga ne bi stisnla k sebi..tudi z njegove strani pa te pogledi,častil mi je pijačko in začel govoriti kako mu je hudo zato kar je naredu, da mu je res žal ker me je tako prizadel.Od takrat smo se vidl še enkrat sredi decembra v roll baru na neki žurkici ampak spet samo bežno ker je bila una ženska zravn.No in potem je bila v njegovem kraju neka žurkica v soboto,jaz rečem kolegici daj gremo moram ga videt..in res čeprav je bila una zravn sem bila tako vesela da sem ga videla,čeprav govorila nisva veliko.s punco sta delovala dokaj srečno,čeprav je bilo dosti alkohola vmes,res pa je da sta bila šele en tedn skupaj po krajšem premoru.
V tem premoru, pa sva si midva dosti pisala po PM-jih(privatan sporočila na nekem forumu).Oba sva velika zajebanta...in sva se hecala da bova šla na potovanje,da lahko jst izbiram kraj in tako...pač samo zajebancija...enkrat pa sva govorila tudi o nama, in je rekel da se je mel fuul lepo in da če bi bilo še enkrat tko da ve da bi bilo spet tako fajn..hm...kaj vse to pomeni??

Jaz sem tako zaljubljena vanjga,res tako močno si ga želim,vendar se zavedam da sedaj kaj več kot njegova kolegica ne morem biti.Lahko samo počakam da bo spet samski, če bo, to je spet vprašanje kdaj. Nekako mi deluje da je sicer bolj on dovzeten za zvezo z tisto punco....saj se ona skoz zmišljuje a bi bla z njim al ne, včasih vidim da ima napisano na msn-ju naj ga ona nujno pokliče za kavico.Kako lahko rotiš svojo punco naj gre s tabo na pijačko, kaj ni to logično da ko imata čas se vidita.Verjamem da sva ustvarjena en za drugega, res mogoče se sliši že zlajnano ampak msilim da je to moj princ na belem konju.Ima vse kar sem si kadarkoli želela pri fantu in kar sem iskala,je edini ki me zna res namsejati.Zame je to TO. Kaj mislite na vse to? Kako naj ga spet osvojim? Je možno da je s tistopunco smao zato ker pač more imeti ob sebi nekoga, ker je imel prej tako dolgo zvezo...prosm pomagajte mi, napišite kakšno mnenje...
hvala že za vnaprej
pozdravček
-
- Sramežljivka
ena pač napisal/-a:heheh metuljčica se mi zdi,da si z njim že tko obsedena,da ti bolje veš kaj imata ona2 med seboj,kakor ona2 sama.
Kak ga osvojit? Punca prste vstran,bo že sam pokazal zanimanje zate,če sploh bo,mogoče si ti njegova sporočilca mal napačno razlagaš.
Lahko ga pa čakaš kr nekaj let ,če maš cajt.
lej če ma on mene za zaupno kolegico, in če me sam poišče če rabi pogovor...men se kle ne zdi nič narobe.
se zavedam tega, nikol ne bi rinila v fanta ki je zaseden,nism taka bitch.zato sem tudi napisala da raje počakam...
čakala ga bom najbrž da tolko časa dokler ne pride boljiši od njega...pač tako teče v življenju...
-
- Kofetarica
- Kontakt:
metulcica46: al greš stran od njega, oz. si SAMO mu kolegica, in si počakaš, da te najde nova ljubezen, ker se mi zdi, da v tej zgodbi ne boš prišla dalje od tega kar si do zdaj doživela z njim. al pa ga vprašaš, tako ko je rekla iluzija in se potem na podlagi tega odločiš! sam po moje bo ti bolje, če ga pozabiš, oz. ga jemleš kot kolega in NIČ drugače! polek tega, če je on noro zaljubljen v svojo drago...
življenje je igra,igraj jo,