Ali je moj izgled napačen?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Spela_ »

mogoč bi pa mogl nrdit razpis za ženske pa tipe k si želijo bližine :) :D :oops:
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

Spela_ napisal/-a:mogoč bi pa mogl nrdit razpis za ženske pa tipe k si želijo bližine :) :D :oops:

narediva? :lol:
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

sam res?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

ja, si za?
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

iaa :D kuko bove pol začele?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Kaj ce bi sle vidve v Klepetalnico?
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

če res ves čas gledaš in gledaš kje boš kaj narajmov veretn ne bo nič. če pa res naklučno koga tko spoznaš je pa verjetno bolje...
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

mja..maš prov;)
Uporabniški avatar
Cho
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cho »

pa jz se fuuul redko zaljubim!!!!!!! :x čist sm preveč izbirčna, tip mi more bit ful lušn! zato sm skoz samska al pa s tipi, v katere v bistvu nism zaljubljena :?
Nannya-1
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Nannya-1 »

Cho napisal/-a:pa jz se fuuul redko zaljubim!!!!!!! :x čist sm preveč izbirčna, tip mi more bit ful lušn! zato sm skoz samska al pa s tipi, v katere v bistvu nism zaljubljena :?
Ali potemtakem sploh prakticiraš one-night-stande?
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Pomoje je najbolš, da se ne obremenjujemo s tem al smo samski oz. da ne morm dobit tipov. Najbolš je bit sproščena, zanimiva oseba in tako boš najbolje privlačla ljudi. Mogoče v takem spoznavanju preskoči iskrca. Jz sm tud dolg cajta mislna kaj je narobe z mano. Kr nism dobla tipa pa pika. Pol se mi je pa enkrat kr preblisk naredu pa sm začela spoznavat povn ldi, med kerimi sm dobla pol tud fanta.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Včasih pride dan k bi dala vse da bi me kdo objeu pa reku da me ima rd.
V živlenju sm mela velik fantov, ampak še zmeri nobenega da bi lahko rekla; " uuf, to je oN!" fAnte povečini zanima samo sex.
In jaz si vedno rečem , " nee, ne bom mu nasedla" ali " ne mu verjet". Nekje v sebi pa imam malo upanja , da bi se iz tega razvilo kaj več. In potem se m vedno žalostna. Npr. moja kolegica, je lušna, sramežljiva... zanjo , če gledaš osebnost, si nebi mislila da bo kdaj dobila fanta. Ne mislm s tem nič grdega. Punca ima fanta že 7 mesecev. Jaz, ki sem odprta oseba, k se rada smejem , hecam , nobenmu nočem nič slabega. Sama.
Nevem več kaj nej nrdim noo... rada bi mela nekoga da bi me poklical vsak dan in uprašu kako sem ali če se mi da na kavo.

še tole, da se mal izpovem :D

14 dni nazaj se name spomni moj bivši. In mi napiše sms " čao, kako si ? maš v petek zvečer kej časa? "v mojem kraju" imam razgovor za službo." Kao ob 23.3o???
Si mislm , ok, se bom dobila da ga mal vidm po dolgem času pa še ful mi je všeč. Pride petk. Se dobiva zvečer, me drži za roke, mi daje lupčka v javnosti , vseeee . Kot da bi hodila. IN Js itak ne bi imela nč proti tem :cool: Prespi pri meni, samo malo sva se objemala v postelji. Drug dan. Zjutraj... VstANE, mu skuham kavo in on ..."morem it ". Pospremla sm ga par korakov, se obrnila in šla. Nič mu ni blo jasno. Nism mogla prenest tega, da je bil tsti dan drugačen kot včerajšnji. Počutila sem se kot da bi bla zanj samo nekdo s katerim preživlja ure ko nima sam kej počet ( če me razumete).

Jokala sm. 3 dni. Spet, enaka zgodba kot vedno.
Spela_
Sramežljivka
Sramežljivka

sam to je pa res nesramno ej..a pa si kej poklicala modela alpa kej? ker jest bi ga na tvojmu mestu pa rekla par takh besed da bi mu nrdila slabo vest..ej probej tko an;)
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objava Napisal/-a srčica* »

Cho napisal/-a:pa jz se fuuul redko zaljubim!!!!!!! :x čist sm preveč izbirčna, tip mi more bit ful lušn! zato sm skoz samska al pa s tipi, v katere v bistvu nism zaljubljena :?

a ti gledaš samo na zunanjost?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objava Napisal/-a **majcy** »

Spela_ napisal/-a:sam to je pa res nesramno ej..a pa si kej poklicala modela alpa kej? ker jest bi ga na tvojmu mestu pa rekla par takh besed da bi mu nrdila slabo vest..ej probej tko an;)

Čez 2 dni sm mu napisala sms zakaj je reku da je dobu job , če ga v resnici ni ( to sm prej pouzabla dopisat). In ni nč napisu. Čez par dni dobim spet njegov sms..."sori k ti zadnič nism odpisu k nism meu keša. zakaj si se tkrt kr obrnila pa šla "... pa sm mu napisala spet ; " kaj je blo pa teb , da si mi reku da delaš če ne delaš ". Pa spet nč odpisu .
Odgovori