Jaz sem tudi v Travian-u. Zdaj komaj kaj več kot kakšen teden. Surovin mi na uro proizvede okrog 25.
Nisem v nobeni alianski pa tudi povabil šenisem dobla, da se komu pridružim.
I walk these roads with grace And I'll wave with you behind me With a new smile on my face Cause I'm walking in new shoes now I got a new song to sing!
Meni pa 149 proizvaja na uro...
Ampak kradem pa napolno
Koliko imate populacije in koliko točka kaj?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
povebm jst use k hočte v alianso, sam ime napište (server 2)
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
ufff....pol pa že dolg igraš jst sm še dost nova, na 6000 mestu
"Replace the fear of unknown with curiosity" "Whenever you find yourself on the side of the majority, it's time to pause and reflect." "Sexy is sexy" - Adam Lambert
ma jest sm bla skos tm od 200- 250a na lestvic. pol pa ne vem al se mi ni dal, al je tut folk tok na veliko začel tele zlatnike kupovat.
mah sj počas bom mela dost tega, da morm skos neki gledat pa na neki mislt, pa zjutri najprej to pogledat. krneki no, prov obsedeni smo ratal v moji aliansi. en vikend k bom pjana dam pršla bom sam zbrisala račun paj to to
jah mal so si različni. npr rimljani majo bočšo vojsko, galci loh postavlajo pasti, tevtoni loh kradejo tut 1/3 surovin ven iz špranj, zato se tut na začetku hitrej razvijajo,... sej more bit ket napisan.
to pa vidš k na enga klikneš kaj je. vsakemu piše kero pleme je.
densy napisal/-a:jah mal so si različni. npr rimljani majo bočšo vojsko, galci loh postavlajo pasti, tevtoni loh kradejo tut 1/3 surovin ven iz špranj, zato se tut na začetku hitrej razvijajo,... sej more bit ket napisan.
to pa vidš k na enga klikneš kaj je. vsakemu piše kero pleme je.
Počasi se bom znašla. Kaj pa če si postavim špranjo, je treba kak surovine prestavit ali je dovolj da je zgrajena. Saj sem brala navodila, pa mi nekak ni jasno.
M!NA napisal/-a:1) Punce dajte mi povedat, če se da pri že registriranemu igralcu da polukat, če je prijavljen kot RIMLJAN, GALEC ali TEVTON??? Če ja-KJE???
2) V čem je sploh fora da moraš označit enga od teh treh?
ja seveda se, da klikneš na njegovo ime ali naselje pa ti piše...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...