jullia_ napisal/-a:a vi res ne vidite razlike v odnosu? eno je, da ti fant nekaj plača, ker ti ne moreš, in se mu lepo zahvališ. drugo je, da ponoriš, ker fant pričakuje, da boš prispevala denar za skupni dopust.
razlika je v tem, da ti nekdo nekaj da in si hvaležen, ali pa nekaj smatraš za samoumevno in ponoriš, ko tega ne dobiš.
lepo je, če fant vidi, da ti nimaš denarja in ti priskoči na pomoč, ampak ni pa to dano za gotovo in v kamen zapisano pravilo, ker fantje pač prispevajo v zvezi več denarja. v temu primeru smo punce strošek in imajo prav tisti, ki pravojo, da je ceneje dobit kurbo.
se strinjam ja.Vsak pač po svoje presodi in se zmeni kako in kaj.samo še vedno se mi zdi mal mimo to, da se kar jasno pričakuje da če ma tip solidno plačo, da bo kar plačal dopust in vse supaj ker ti pač nimaš.s tem se ne strinjam, ker prvo kot prvo tip dela sam zase in ni tle nobene logike da bi mogu še komu krit dopust, drugo kot drugo, se pa tud da med vikendi če je faksa veliko, zaslužt kej.
načeloma sva midva tko, da enkrat on enkrat jst.lohk tud dvakrat on, pa trikrat jst, sej niti ni važn, sam da je neki sredinskega.Tud jst ne maram in nebi hotla in pustila, da mi dopust plača, čeprav ma solidno plačo.Take stvari si lahko čist komot sama krijem in hočem met pač čisto vest, brez da bi se kdaj kej zgodilo, pa bi vlačil po celih vrhovcih da mi je dopust plačal

No, sej to verjetno nebi, ampak vseeno.Če lahko sama se ne bom naslajala na njegove dobesedne žulje.
in še to mi je čist mim, da nekatere pričakujejo tud nevemkakšna draga darilca itd. in če jim ne prinese potem surla do pakistana.Nevem no, sam men to ni.Zdej trileta mi je prnesu majhna darila-a lepa, ampak letos se je pa kar izprsil in mi je kr bed

nism pa nikol prčakvala nevem kaj dragega, ker mi to ni pomembno in ker vem da bi rad tud sam kej imel in da nerabi tok vame vlagat, ker ga mam rada tako ali drugače.