Big Brother 2008
- metuljčica*
- Cosmofrik
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Zdele bom vrjetn zvenela kt dr. phil al pa oprah, ampak
u zurnalu sm brala ful dobr intervju z emilom iz bara. Je reku, da je po koncu sova zabredu u depresijo. In potem avtor clanka pise se o tem, da to sploh ni nc nenavadnega. A bi res hotl zrtvovat svoje "zivljenje" (ce ne zivljenje pa vsaj zdravje) za tistih 5 minut slave? Js vem da ne bi hotla, sploh pa zato, ker u Sloveniji zvezde res ne obstajajo torej ne mors narest neke kariere, pa tut denarja ni velik u igri. Zakaj bi se pol sploh prjavla :S
Zdj pa ne bom vec filozofirala, sam morala sm napisat tole

Zdj pa ne bom vec filozofirala, sam morala sm napisat tole

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Ma sej če dobr razmislš je to res. Pač si pod pritiskom kamer..niti nisi vrjetno to tapravi ti..Splet okoliščin te tazga nardi kukr te..pol se je težko nazaj uklopt..Mene bi tut zarad česa tazga zdravil..
Škoda res za eno tako sranje use završt..razn če nisi res člouk k mu paše usa pozornost,tak lajf,da ni napsiherana..če izuzememo dejstvo dnar..k to pa itaq usakmu diši..
lahk zaslužk..sam za kako ceno? pa sploh da pridš umes..hehe..no še 23min fore za prijavo 

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Ne grem!
Se kr vidm ... po treh dneh bi se že prelevila u žiučno razvalino, tekla bi u krogu po unem vrtičku, gonila k nora pet ur na dan un sobn bicikl, tuširala bi se u neoprenu, bla usa napihnena, k ne bi mogla na vece, neprespana, k me ubija smrčanje in objokana, k bi se počutla k levinja u kletki
... Tko da bi še sama sebe nominirala in podkupla use ostale, sam da bi me spustil na svodbodo.

Se kr vidm ... po treh dneh bi se že prelevila u žiučno razvalino, tekla bi u krogu po unem vrtičku, gonila k nora pet ur na dan un sobn bicikl, tuširala bi se u neoprenu, bla usa napihnena, k ne bi mogla na vece, neprespana, k me ubija smrčanje in objokana, k bi se počutla k levinja u kletki

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...