čivava napisal/-a:Ups... no midva ko sexava je tko, ko ga začut da mu bo pršl, ga da ven, ker jaz nimam še kontracepcijskih tabletk.
Zdej pa k tole berem me pa nekej zanimma. Ko mu pride, začutite spermo (ali pa nekatere ne) sam me zanima kaj je pol če se postaviš sama na noge, a gredo tiste spermice kam naprej notr al stečejo vn...
Ker o tem mi pa nč več ni jasn, ene pravte da vn steče...
Pa še to, moj je prepričan(no ja skoraj prepričan) da more ženski tud prodit da lahko zanosi, ne sam njemu... mi zna ktera razložit, men se zdi da to ni res sam za vsak slučaj naj mi ktera pove
hvala
Čeprav se mi zdi, da je to vse skupaj zajebancija, ker takšna stopnja nevednosti pomoje ni možna dandanes, bom vseeno poskušal odgovoriti.
Obstaja možnost, in se je že sigurno velikokrat zgodilo, da je punca zanosila, kljub temu, da fant ni spustil sperme v njo. Fantom pred in med spolnim odnosom teče iz penisa predsemenska tekočina, ki je namenjena, da se vse skupaj še toliko bolj navlaži tam spodaj. V tej predsemenski tekočini je tudi veliko spermijev, zaradi katerih lahko zanosiš. Je manjša verjetno kot pri končnem izlivu, vendar je kljub temu možnost.
Tudi če moškemu pride v tebe, niti približno "ne stečejo vsi spermiji ven", ker jih je v celi spermi več deset milijonov.
In niti približno ni nujen ženski orgazem, da zanosiš.
Močno priporočam kakšno poučno knjigo o spolnosti, preden se naslednjič spustiš med rjuhe s svojim še bolj nevednim fantom. To bo namreč en velik korak za človeštvo.