Ali čutite ko mu pride?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali začutite spermo ko mu pride?

Da
112
53%
Ne
100
47%

Skupaj glasov: 212

Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

mulatto_f napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:js čutm sam po tem da začne drgačne gibe uporabljat pa spremeni tempo.. drgač je pa itak že tk tok mokr da ne čutm še dodatne tekočine :D

se strinjam, same sperme ne, valda se pa takoj cuti, pa k se zacne ud mal upogibat, itd...

Enako.
Uporabniški avatar
Inčaa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Inčaa »

Josephina napisal/-a:
mulatto_f napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:js čutm sam po tem da začne drgačne gibe uporabljat pa spremeni tempo.. drgač je pa itak že tk tok mokr da ne čutm še dodatne tekočine :D

se strinjam, same sperme ne, valda se pa takoj cuti, pa k se zacne ud mal upogibat, itd...

Enako.

se strinjam :wink:
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Mmmmmm, paše ... :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

ANGELgirl napisal/-a:Pri anketi manjka možnost, odvisno pri kom :D

Pri bivšem sem vedno čutila, pri sedanjem pa nikoli!
Enako...ne vem, v čem je fora, sam tko pač je.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

V bistvu se čuti samo neke njegove krče, ne čuti se prav sperme ... Saj je že tko vse mokro tam doli. :D
Uporabniški avatar
tejchaaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tejchaaa »

js prov nikol ne čutm :( vem pa kdaj mu pirhaja, predvsem po dihanju.... in ja, se strinjam, res je tkrt najbolš.... ohh, k bi le lah traaajaaal in traajaaal :wink:
richy_emmy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Radovljica

Neprebrana objava Napisal/-a richy_emmy »

ah valda čutm...sej začne tembo spreminjat, bl je strasten, njegovo dihanje postane ful močno in pol k mu končno pride se mal ustavi in začutim lahko njegove krče... res božanski občutek za oba :)
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Ups... no midva ko sexava je tko, ko ga začut da mu bo pršl, ga da ven, ker jaz nimam še kontracepcijskih tabletk.
Zdej pa k tole berem me pa nekej zanimma. Ko mu pride, začutite spermo (ali pa nekatere ne) sam me zanima kaj je pol če se postaviš sama na noge, a gredo tiste spermice kam naprej notr al stečejo vn...
Ker o tem mi pa nč več ni jasn, ene pravte da vn steče...

Pa še to, moj je prepričan(no ja skoraj prepričan) da more ženski tud prodit da lahko zanosi, ne sam njemu... mi zna ktera razložit, men se zdi da to ni res sam za vsak slučaj naj mi ktera pove

hvala
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

čivava napisal/-a:ko ga začut da mu bo pršl, ga da ven, ker jaz nimam še kontracepcijskih tabletk.

a gredo tiste spermice kam naprej notr al stečejo vn...

Pa še to, moj je prepričan(no ja skoraj prepričan) da more ženski tud prodit da lahko zanosi, ne sam njemu...

OMG, koliko sta pa stara??

1. zanosiš lahko tudi tako, spermiji so lahko že v predsemenski tekočini, še preden mu pride
2. vse gotovo ne steče ven
3. od kod mu pa ta info., mi ne bo pa nikoli jasno. :eek: NI RES. Ženski orgazem nima z zanositvijo popolnoma nobene veze :!:
¤nina¤

Neprebrana objava Napisal/-a ¤nina¤ »

...
Zadnjič spremenil ¤nina¤, dne 14. Nov. 2009 15:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Ashley*** »

čivava napisal/-a:Ups... no midva ko sexava je tko, ko ga začut da mu bo pršl, ga da ven, ker jaz nimam še kontracepcijskih tabletk.
Zdej pa k tole berem me pa nekej zanimma. Ko mu pride, začutite spermo (ali pa nekatere ne) sam me zanima kaj je pol če se postaviš sama na noge, a gredo tiste spermice kam naprej notr al stečejo vn...

Pa še to, moj je prepričan(no ja skoraj prepričan) da more ženski tud prodit da lahko zanosi, ne sam njemu... mi zna ktera razložit, men se zdi da to ni res sam za vsak slučaj naj mi ktera pove

hvala

A pol usakič k sexata pazš d ti nebi pršlo? hudo :D Kvalitetno spolno življenje :D No uglavnm - to ni res...Aja pa nekaj sperme steče vn u usakm primeru (vsaj pr men) lahko pa si prepričana, da gre več kot dovolj sperme vate - narava je že poskrbela, da se razmnožujemo :D
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a razmazena_maca »

metuljčica* napisal/-a:
čivava napisal/-a:ko ga začut da mu bo pršl, ga da ven, ker jaz nimam še kontracepcijskih tabletk.

a gredo tiste spermice kam naprej notr al stečejo vn...

Pa še to, moj je prepričan(no ja skoraj prepričan) da more ženski tud prodit da lahko zanosi, ne sam njemu...

OMG, koliko sta pa stara??

1. zanosiš lahko tudi tako, spermiji so lahko že v predsemenski tekočini, še preden mu pride
2. vse gotovo ne steče ven
3. od kod mu pa ta info., mi ne bo pa nikoli jasno. :eek: NI RES. Ženski orgazem nima z zanositvijo popolnoma nobene veze :!:

no ja, delno ženski orgazem "pomaga" zanosit, ker se mišice medeničnega dna krčijo in majčkeno pomagajo spermi, da steče po nožnici. da pride do oploditve pa mora itak prit do vse do jajčnikov, kar pa lahko tud brez ženskega orgazma. tak da "pomoč" je bolj simbolična :) (na rtl je bil dokumentarec o tem, zato sem tak pametna :D)
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

čivava napisal/-a:Ups... no midva ko sexava je tko, ko ga začut da mu bo pršl, ga da ven, ker jaz nimam še kontracepcijskih tabletk.

hvala

Čeprav se mi zdi, da je to vse skupaj zajebancija, ker takšna stopnja nevednosti pomoje ni možna dandanes, bom vseeno poskušal odgovoriti.

Obstaja možnost, in se je že sigurno velikokrat zgodilo, da je punca zanosila, kljub temu, da fant ni spustil sperme v njo. Fantom pred in med spolnim odnosom teče iz penisa predsemenska tekočina, ki je namenjena, da se vse skupaj še toliko bolj navlaži tam spodaj. V tej predsemenski tekočini je tudi veliko spermijev, zaradi katerih lahko zanosiš. Je manjša verjetno kot pri končnem izlivu, vendar je kljub temu možnost.

Tudi če moškemu pride v tebe, niti približno "ne stečejo vsi spermiji ven", ker jih je v celi spermi več deset milijonov.
In niti približno ni nujen ženski orgazem, da zanosiš.

Močno priporočam kakšno poučno knjigo o spolnosti, preden se naslednjič spustiš med rjuhe s svojim še bolj nevednim fantom. To bo namreč en velik korak za človeštvo.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

hvala
Uporabljajta jebene faking kondome. Al pa tabletke. Ce bosta to pocela bos zanosila.
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Jst pa ne morm vrjet, kako se ljudje k nimajo razčiščenih takih(osnovnih)stvari sploh spuščajo u spolnost.. :?

Bom čivavin post uzela kot neslano šalo.. :D

Sicr so pa ostali že povedal kako pa kaj je s takimi zadevami ;)

Drgač pa jst tut ne čutm sperme k mu pride.(pol k se vn sceja pa ja ;) )..Drgač pa čutm kako mu pride oz. kdaj mu pride..Po njegovem temu dihanja,gibanje,krčenju..pa pol nakonc nekak use popusti k reučk nč ne more :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Odgovori