Potem stekleničk od parfumov tud ne mečem stran, ampak da bi bla to resna zbirateljska zadeva, to pa ne.
Zdej pa zbiram labelle. (se priporočam
 )
 ) )
 )
 (to mi je tok zakon listat zvezke iz prvega razreda OŠ
   (to mi je tok zakon listat zvezke iz prvega razreda OŠ  
  )
  )Frenkie napisal/-a:Jst pa zbiram:
- vstopnice od kina

pa bi lahk rekla d jih zbirm... pa kataloge Quelle, Neckermann pa tega mam tud ful pa tudi kake reklame od DM k mi je to ful fajn gledt
 pa bi lahk rekla d jih zbirm... pa kataloge Quelle, Neckermann pa tega mam tud ful pa tudi kake reklame od DM k mi je to ful fajn gledt  
 čeprav vem d to ne bom rabla nikol... pa tud revije Cosmo, Eva, Smrklja, Cool mam vse, kar sem jih kupila...spravljene v omari...
 čeprav vem d to ne bom rabla nikol... pa tud revije Cosmo, Eva, Smrklja, Cool mam vse, kar sem jih kupila...spravljene v omari...  k mi je škoda vržt proč, čeprav pomoje ne bom nikol rabla...sam kdo ve, mogoče mi pa vsen kdaj pridjo prav
 k mi je škoda vržt proč, čeprav pomoje ne bom nikol rabla...sam kdo ve, mogoče mi pa vsen kdaj pridjo prav 

Bageera napisal/-a:Uhhh... kar precej stvari zbiram!
- zbiram školjke (pač ko grem na morje, jih vedno naberem ob obali in jih imam že res ogromno, potem pa jih zlepim skupaj na kakšen les/platno, da nastane tak lep vzorec, ki me potem spominja na kakšen določen kraj, recimo Turčijopotem pa s takimi 'slikami' okrasim stanovanje ali komu podarim. Veliko jih imam pa tudi samo kot spomin
)
 upam da ne preveč zahtevam...
 upam da ne preveč zahtevam...