- Al Capone (Citypark): ful dobra hrana, na bon dobiš še juho, sladico in pijačo
- Lanterna (Viču): ponavadi tam jem pico ali solato (zraven solate dobiš še mini pizzeto tko da ziher nisi lačen

- Imperio Mexicano (Citypark): glavna jed, solata, sladica, pijačo doplačaš posebej, meni je dobra hrana
- Pingvin dostava (vege, cheese, navaden burger so zakon in ful dobre solate majo, ostale reči mi niso lih)
- 2x sem bla na pici v Victoria Pub (Šiška), blo je ok

- Hotel MONS, restavracija Polna Skleda (to je ob obvoznici, tam pri Vrhovcih): na bon dobiš juho, glavno jed, solato, sladico in 2 deci pijače - hrana je ful dobra, imajo ful različnih prilog, tudi zelenjavnih, solato in prilogo si nalagaš sam, tko da lahko res poješ kolkr hočeš, problem je sam v tem ker je precej odročno

- 1x sem bla v Emonski na solati in je bla res dobra, sam ne hodim tja ker je čist tu mač zagužvano, tok super tut niso, da bom pol ure stala v vrsti in potem sedela kar z nekom pri mizi

- 1x sprobala dostavo Coccinella - pice, sam mi ni blo preveč ok, tko mal brez okusa
- Vegedrom - bla sam 1x, ker mi je ful daleč in so me zloooo razočarali. Sploh nisi imel možnost izbire (1 kosilo in sam to je blo na bon), dobila sva pa mrzle špagete z grahom. Je blo pa to že dve leti nazaj tko da sodeč po MissBitch so se popravli

No evo, to so moje stalnice.