cool_chick napisal/-a:gregalina napisal/-a:cool_chick napisal/-a:hmm...s5 rabim pomoč=) zdaj v tem času ki prihaja so mi vse bolj všeč nagubani gležnjarčki...oziroma tko nekak med škornji pa gležnjarji, srednja dolžina..pa če so zgubani so mi 1A..me pa zanima kako to paše na kratke noge...mam par cigaretk ki mi prav lepo pašejo, in mi ti škornji na cigaretke nasploh na modelih fuul lepo pridejo..kaj pa na krajših nogah? a bi zgledal ok?
Misliš takele?
Men tut to ful dobr zgleda!
Js mam tut kratke noge in ne glih tak suhe kot manekenke, pa me skos ful skrbi, da mi take hlače nebi pasale. Pa so mi taaak všeč. Zj si pa še nameravam kake luštne škornčke kupt, da ne morm glih hlač na trapez tišat v škornje. Joj..kaki problemi. Bom mogla celo svojo garderobo spremenit...
ja, nekaj takega mislim..lahko so tudi brez pete, ful mi je to lepo=) kar se tiče skink, redko katere mi pašejo, ampak sam našla dvojne in zdaj so obojne moje najljubše hlače...niso čisto na korenček, ampak bol naranvost..sicer pa ja, tut js sm bol skeptična kak bi to men pršlo na kratke noge...ko bom kake take škorenčke kje našla, bom poskusla pa bomo vidli..a pa je kdo vidu kje kakae take podobne..da ne bi ble na peto?? hvala za nasvete
jap vidla v deichmanu danes.. enepar takih nabranih, če se ne motim, različne višine...