Najljubši položaji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ali doživljate orgazme med spolnimi odnosi?

Vedno
260
37%
50:50
213
30%
Enkrat na mesec
42
6%
Ga še nisem
184
26%

Skupaj glasov: 699

Uporabniški avatar
Romancek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Romancek »

cotkica napisal/-a:ni mi glih njabl vazn kasn polozaj je.. sam najbolši je pa un k sm js zgorej pa k mam js noge nemu za vratm oz. cist gor..da gre res do konca :D

Tudi meni je ta polozaj enkraten. :wink:
Nič ni dobro ali slabo samo po sebi; vse je odvisno od našega razmišljanja. (William Shakespeare)
Uporabniški avatar
Sabinc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sabinc »

Sj vem, da je ta tema ze nekje zadi, ampak mal brskam okol pa sm jo nasla...
ja, am, men pa pr polozaju k sm js zgoraj ni to vsec k se se on premika... nekak se se ne ujameva...
drgac pa mi je ful dobr kr navadn polozaj z nogami cim visje... ampak enkrat je blo pa noro v sede k sm bla js zgoraj...
*kath*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *kath* »

jaz imam rada vse položaje ampak najhitreje in najjboljš mi pa pride če sem jaz zgoraj da imam nadzor nad vsem
nstar
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nstar »

Romancek napisal/-a:
cotkica napisal/-a:ni mi glih njabl vazn kasn polozaj je.. sam najbolši je pa un k sm js zgorej pa k mam js noge nemu za vratm oz. cist gor..da gre res do konca :D

ta je tut men zlo usec :razz:
bordyka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: NG

Neprebrana objava Napisal/-a bordyka »

-na mizi
-na stolu
-doggy stajl
doggy u stuje
pa tko d on sedi js pa lezim pred njemu....fuul lustn puluzaj
pa ud strani :) :)

ma skor usi so zakon!!! ;)
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

LyLa, hvala za nasvet!

Če priznam po pravici sma že kar malo obupala nad to pozo, čeprav mi moj zmerom govori, da znam in da bom že dobila filing kako in kaj, mi vseeno nikakor ne uspe najti ritma.
Res je tudi, da sem malo opustila trening te poze, bom mogla večkrat probat. Z vsakim nasvetom sem bliže cilju, če ne drugače vsaj tisti dan probam to pozo.
bunnyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bunnyka »

doggy style :D
Uporabniški avatar
StrawberryGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: MariborCity

Neprebrana objava Napisal/-a StrawberryGirl »

Meni pride samo, če sem zgoraj, ker je takrat (skoraj) vse odvisno od mene, takrat se mi zdi, da vladam svetu :D

Mogoče kakšen majhen nasvet za samomojco... ena možnost je ta, ki so ti jo že svetovali - da se nasloniš na komolce, vendar to pri meni pride v poštev samo, ko sem že pošteno zmučena :), drugače pa uživam, če sem bolj v sedečem položaju in da se naslonim z rokami nazaj na njegove noge, usločim hrbet in se z glavo nagnem nazaj - to se mi zdi ful sexy, drugače pa je še ena varianta, da si tudi v bolj sedečem položaju, pa se upreš v parnerjeve stegnjene roke (te so lahko tudi na katerem drugem delu tvojega telesa ;))

LP
Si vis amari, ama!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Romancek napisal/-a:

I agree!
Is sex dirty? Only if it’s done right.
samjaz
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a samjaz »

StrawberryGirl napisal/-a:Meni pride samo, če sem zgoraj, ker je takrat (skoraj) vse odvisno od mene, takrat se mi zdi, da vladam svetu :D

Mogoče kakšen majhen nasvet za samomojco... ena možnost je ta, ki so ti jo že svetovali - da se nasloniš na komolce, vendar to pri meni pride v poštev samo, ko sem že pošteno zmučena :), drugače pa uživam, če sem bolj v sedečem položaju in da se naslonim z rokami nazaj na njegove noge, usločim hrbet in se z glavo nagnem nazaj - to se mi zdi ful sexy, drugače pa je še ena varianta, da si tudi v bolj sedečem položaju, pa se upreš v parnerjeve stegnjene roke (te so lahko tudi na katerem drugem delu tvojega telesa ;))

LP

tenks, ma nisem iz gume :lol:
Hvala! Pač recimo da so mi bolj všeč drugi položaji kot ta.:nixweiss:
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Samomojca al pa za začetek probejta tako da se ne gledata - da gledaš njegove stopale. Ko prakticirata od zadaj, ga samo na hrbet zvali. Če se ne bosta videla, vama ne bo tako smešno. Nato ko bosta pa najdla ritem in bo šlo, se pa še obrneš in to je to.
Men je ta še hujši kot če sm navadno zgoraj.
Upam, da ti bo kaj pomagalo.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
karmy21
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Cambridgeshire

Neprebrana objava Napisal/-a karmy21 »

tist mi je všeč pr katerem je največ možnosti da mi pride... :D
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Hehe isto. :D
Jaz sem probala že vse sorte (imen ne vem), iz teh klasičnih položajev se pa itak potem vmes malo premakneš, ko te pič in vidiš, da je skoraj vse mogoče. Tok da eksprementirejte, klasika bi postala dolgčas. :)
Men se zdi, da se v avtu da pogruntat veliko poz (ker jih moraš in ker slučajno malo zdrsneš :D ). Drugač pa...
Men je super položaj, ko oba zravnano stojita, samo če je punca bolj velika, mora imet malo pokrčena kolena. I love it! :D :D

Aja...BTW, kakšni pripomočki ful pomagajo, pa tipom je vedno tut blazno všeč, če šprevzameš pobudo oz. če se igraš sama s sabo. :wink:
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

men SAMO s penetracijo ni se nikol prslo... jz si moram zmerej pomagat, ali pa mi on, kakorkoli, zmeraj morajo bit prstki zravn...

hm cudno?
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

aja sj vidim temo na to :) nisem edina :P
Odgovori