Smetka_ napisal/-a:Nekatere ste malo pomešale o čem se gre tukaj.Kje pa sem napisala da pri meni ne bi smeli pit pa jest,pa karkoli?Vse lahko dobijo,prespijo,vse,in isto jaz tam verjetno. Logično pa da če meni mami ne bo brskala po omarah in si sama jemala stvari (sori,samo to mi pač ne bi bilo všeč,očitno sem čudna ali kaj),da tudi jaz ne bom brskala pri njej ko se odselim. Ko se odselim se odselim,nazaj lahko pridem pa če je kriza,ne pa kar tako,ker mi je v rit vsekalo i nsem se s partnerjem skregala.
Jaz se čisto strinjam s tabo. Meni sicer niso nikoli direktno "prepovedali" stikat po hladilniku, po mamini omari pa že itak prej nisem brskala (ok, razen pri 13 letih naskrivaj

). Ampak enostavno ravnam na obisku pri starših tako, kot želim, da oni ravnajo na obisku pri meni. Ne pridem nenapovedana, vprašam, če jim ustreza, da pridem na kosilo (ne pričakujem, da ima moja mama 24 ur na dan časa, da bo kuhala za svojo izgubljeno hčer) itd.
Pri fantu pa vem, da njih čisto nič ne moti, če vdiram v spodnje stanovanje brez trkanja ali si jemljem hrano, ampak tega zavestno nočem početi. Ker pričakujem enako tudi od njih.