k sva sama, ga pač prašam če ma kej za pit in pol reče nej pogledam kaj majo al pa sma prnese jz mu pa rečm kaj bi če mi pove da nej zberm sama..
pa tut če sva sama jz kej skuham na izi če sva pač obadva lačna.. itaq delava stvari dost skupi če pa more on kej nujno za par minutk kam it pa tko grem pa lohka komot na net al pa tv gledat
če so doma njegovi sm pač mau bl zadržana, ampk ne spat tok
sm se že kr mau navadla usega tega..ampk ne grem pa nikol kr sama v hlandilnik al pa štrafnt okol kuhne itd.
če me povabjo za jest, itaq jem..kaj pa nej, če sm recmo čez noč pr njem -stradam? 

). Zdej k sm pa še mal bl navajena si grem pa ponavad sama iskat za pit, tud hladilnik odprem ker majo ponavad tm not sok pa ostale stvari za pit...). Še zmer mi je bedno po hladilniku stikat če je njegova mami npr. zravn in zato tega skor nikol ne počnem razn ko se oba z mojim odločava kaj bi jedla 

Ježeš marička, se vsedem an kolo pa grem v dežurno trgovino po novega.
ratam kr sramežljiva ko so njegovi doma.je pa on bolj domač pri meni, ker on je pri meni dostikrat, jst pri njemu bolj redko. včasih odpre hladilnik, si vzame za pit, mogoče kej da noter. itak pa mu jst vse dam, ko reče.