...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Jaz tudi pridem gledat pogumne punce. Sam kaj pa če bo dež ali buhnedaj - sneg?! No, jaz si v 8cm+ ne upam niti hodit po mestu, kaj šele da bi tekla. No, v bistvu takih petk niti doma nimam.
Še zadnji POZIV!! Jutri je Dan D. Prve prijave se pobirajo od 9:00 naprej pa tja do 11h (zaključilo se bo par minut prej). Ker se točno ob 11:00 prične tekmovanje.
Po mojem nekatere oz. nekateri to res preveč resno jemljete. Poškodbe bodo - če bodo, bolj prisotne pri kakšnih dekletih ali ženskah, ki nimajo prakse hodit v visokih petah, še manj pa tečt. No ne vem, saj bomo že videli jutri. Tiste, ki pa obvladajo sceno, pa bodo pač po svojih najboljših močeh pretekle tistih 100 m in jim verjetno ne bo hudega (čeprav se mimogrede lahko zgodi, da si zvine gleženj ipd. tudi kakšna izkušena tekačica v petkah).
Mah mene nebo.... ....ni mi ratal dobit petk s tako visoko petko...pa drugič..nimam kej...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...