Nazaj skupaj z bivšim
kot pravijo pogrevanje stare juhe ni dobro.ln se zelo strinjam s tem. namreč sama sem vzela bivšega nazaj po tem ko me je prevaral, saj mi je blo žal čez čas ful zato ker mu nisem mogla zaupat. pa že prej sma enih parkrat šla narazn za brezveze pa skup prišla in itd. in ni se obneslo po 5 letih zveze. priznam da pustla sem ga jaz ampak v meni je od tistega časa čustvo zamrlo in ostala naveza zaradi katere sem še pol 2 leti vstrajala. mogoče vama rata samo zeloooooo dvomim.
vsak dan je nov dan, zato se prebudi nasmejan, in probleme daj nastran!!
- vojakinja_
- Sramežljivka
- vojakinja_
- Sramežljivka
osamljena napisal/-a:vojakinja_ napisal/-a:js sm tut v podobni situaciji, ko ne vem ka bo...ka čutim , ka naj pričakujem. ampak bom mogla še mal počakat,da bom vidla kk se bo razpletlo.
kak to misliš ko ne veš kako bo? a imaš možnost bit nazaj z bivšim?
ja lahk bi že bla skup pa js nism hotla ravn zarad tega kar večina punc piše tuki gor...blo me je strah da bi bla spet prizadeta...pa se mi zdi da rabi človek za to mal več časa, da premisli pa da vsak vidi ka je nardil narobe, da so ble napake iz obeh strani pa da oceniš, če se splača še enkrat probat!!! midva sma zdj narazn že 9mescov...zdj bom mogla pa še mal počakat, da pride nazaj čez 5mescov in pol... pol bom pa vidla kk se bo razpletlo-mal negotovo, ker js tut ne vem ka se bo men dogajalo zdj v teh 5mescih, ampak bomo vidli...vse ob svojem času!ne vem ka mi je usojeno

teb pa svetujem probi, če se ti zdi vredno, da mu daš še eno šanso...!
pa upam na tvoj lep razplet:)
- vojakinja_
- Sramežljivka
mm kok dolgo sta pa bla skupi...sej a veš js bi tut prvi mesec dala vse da bi bla nazaj skupi(ker je dal on konc), ampak sam zato ko je še navezanost pol ko se pa mal k seb spraviš pa greš mal med ljudi pa vidiš, da mogoče le ni blo vse tk idealno...če si tega res želiš da bi šla nazaj skupi so potrebni meseci pa še to je mal bom rekla rajš kr kako leto al več, da to ugotoviš.
js sm vmes že probala novo zvezo pa ni šlo. res preživela nore mesece. no zdj sm pa ugotovila da mi res mogoče mal manjka.pa oseba rabi čas da sama pri seb razmisli pa mogoče kej na novo izkusi kar vpliva na njeno življenje, ne vem....mogoč je pametno da še mal počakaš...pust mu da te pogreša...men je tut reku,po 2letih in pol,da bi se rad znorel...čez 2mesce je pa prosu, da bi bla nazaj skupi...dej mu čas pa ga pust,da te mal pogreša, drgač tk niti ne bo mogu spoznat ka mu pomeniš!
js sm vmes že probala novo zvezo pa ni šlo. res preživela nore mesece. no zdj sm pa ugotovila da mi res mogoče mal manjka.pa oseba rabi čas da sama pri seb razmisli pa mogoče kej na novo izkusi kar vpliva na njeno življenje, ne vem....mogoč je pametno da še mal počakaš...pust mu da te pogreša...men je tut reku,po 2letih in pol,da bi se rad znorel...čez 2mesce je pa prosu, da bi bla nazaj skupi...dej mu čas pa ga pust,da te mal pogreša, drgač tk niti ne bo mogu spoznat ka mu pomeniš!
vojakinja_ napisal/-a:mm kok dolgo sta pa bla skupi...sej a veš js bi tut prvi mesec dala vse da bi bla nazaj skupi(ker je dal on konc), ampak sam zato ko je še navezanost pol ko se pa mal k seb spraviš pa greš mal med ljudi pa vidiš, da mogoče le ni blo vse tk idealno...če si tega res želiš da bi šla nazaj skupi so potrebni meseci pa še to je mal bom rekla rajš kr kako leto al več, da to ugotoviš.
midva sva bila skupaj tri leta

Mene je to izučilo in nikoli nazaj z bivšim! Če greš narazen greš z nekim razlogom. Jaz sem tudi šla z bivšim nazaj! Govoril je kako je vesel in ... (saj vemo ane). Sva preživela vikend skupaj pol spolni užitkov. Me pokliče v sredo in reče ja pa ne bi midva malo počakala, pa on se ne more vezat
ne štekam!
Dobro pa, da nisem taka oseba, da bi kar neki! Se tudi jaz nisem hotela vezat, sem pa imela neko upanje. Vendar sem vidla, da vseeno ne gre. Ljudje se spreminjamo in čustva z nami. Tako pač je. Pa če je še tako boleče, nima smisla upat v nekaj česar ni. Ustvariti si je treba novo upanje, novol ljubezen, pozabiti na preteklost.

Dobro pa, da nisem taka oseba, da bi kar neki! Se tudi jaz nisem hotela vezat, sem pa imela neko upanje. Vendar sem vidla, da vseeno ne gre. Ljudje se spreminjamo in čustva z nami. Tako pač je. Pa če je še tako boleče, nima smisla upat v nekaj česar ni. Ustvariti si je treba novo upanje, novol ljubezen, pozabiti na preteklost.
- vojakinja_
- Sramežljivka
mmm sej te čist razumem...zdj bi nardila vse,da bi bla nazaj skupi...sploh če se kej pogovarjata v vsaki njegovi besedi najdeš tist kanček upanja pa vsako besedo posebej analiziraš... lej res js sm tut prve 14dni ga klicala kao,da ostanema prijatla pa se je ful hladno do mene obnašu kar je še velik bol bolelo...in on itak vidi zdj da je teb še vedn ful do njega in takrat tip dobi še večjo moč...zato sm ti prej napisala da pust da te bo fant pogrešu oddal se mal od njega-to bo melo dvojni učinek-ti ga boš manj pogrešala pa še njem boš dala vedet, da nisi več tok od njega odvisna in bo prvič postavlen pred sejstvo, da te ni več v njegovem življenju...pol bo pa že sam vidu a te pogreša pa če si še želi bit s tabo...pri večini fantov je tk da pride pri njih to mal z zamikom meseca al dveh:) pol je pa čist odvisno kok se že punca v teh dveh mescih na noge postavi...pač glej da mu ne boš takoj prletela nazaj v objem če slučajn pride do tega naj se mal potrudi...pač dob nazaj mal tega samospoštovanja pa se mu res ne pustit...sam ne pa predolgo čakat tk ko sm js:)
vojakinja_ napisal/-a:mmm sej te čist razumem...zdj bi nardila vse,da bi bla nazaj skupi...sploh če se kej pogovarjata v vsaki njegovi besedi najdeš tist kanček upanja pa vsako besedo posebej analiziraš... lej res js sm tut prve 14dni ga klicala kao,da ostanema prijatla pa se je ful hladno do mene obnašu kar je še velik bol bolelo...in on itak vidi zdj da je teb še vedn ful do njega in takrat tip dobi še večjo moč...zato sm ti prej napisala da pust da te bo fant pogrešu oddal se mal od njega-to bo melo dvojni učinek-ti ga boš manj pogrešala pa še njem boš dala vedet, da nisi več tok od njega odvisna in bo prvič postavlen pred sejstvo, da te ni več v njegovem življenju...pol bo pa že sam vidu a te pogreša pa če si še želi bit s tabo...pri večini fantov je tk da pride pri njih to mal z zamikom meseca al dveh:) pol je pa čist odvisno kok se že punca v teh dveh mescih na noge postavi...pač glej da mu ne boš takoj prletela nazaj v objem če slučajn pride do tega naj se mal potrudi...pač dob nazaj mal tega samospoštovanja pa se mu res ne pustit...sam ne pa predolgo čakat tk ko sm js:)
ok. bom upoštevala tvoj nasvet.

probaš lahk sam,če se ti ne izide pa res nehej in n pogrevat zadev..mogoče te že zdej samo navezanost vleče k njemu.pr men se ni izšlo, probala sm in fora je v tem, da bi ti pol ne vem kolkrat probou, ker zarad ljubezni, ki jo čutiš do te osebe ne vidš resnice, da to več ni to.ampak enkrat pridš do tiste meje k se ti več ne da, ampak med tem časom je velik pretočenih souz, vsega hudga, da šele potem pogruntaš kako si čas zapravlou.namest, da bi srečo drgje iskal, iščeš tam kjer je bla nekoč, kjer je preverjeno in kar upaš naprej. Dobr bi blo, da se usedeš nekam na samo, razmisliš zadeve, kaj sama sebi prvoščiš, al je on res najbolše zase, morš bit egoist!glej nase, pusti tisto navezanost pa res razmisli kaj te vleče k njemu,....sama pri sebi priznaj kaj se dogaja in boš našla odgovor.
Zadnjič spremenil tjaskaaa, dne 01. Sep. 2007 12:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Free your mind...
Hanah napisal/-a:Bivši ni za brez veze ratal 'bivši', zato naj to tudi ostane. Vse ženske, ki se vračate k bivšim niste nič drugega kot neuravnovešene osebe, ki niti same ne veste kaj bi.
Če je bil tip v redu, zakaj sta potem prekinila? Oz. če sta imela probleme, čemu se potem vračat?
Edina izjava v tej temi s katero se strinjam