Tujci - Španci, Italijani.....
-
- Sramežljivka
Moj dragi, s katerim sva ze kar nekaj casa skupaj je nemec (berlinčan), zato jaz pri tej temi navijam za nemce! (ceprav so tisti juzni nemci, ki hodijo ponavadi na hrvasko na pocitnice vecinoma grozni)
Vseeno, svojega fanta imam najraje na svetu in upam da bo kmalu minilo se to leto in bova potem koncno lahko skupi!
Vseeno, svojega fanta imam najraje na svetu in upam da bo kmalu minilo se to leto in bova potem koncno lahko skupi!

Še moje mnenje
Meni so Italijani ql...pač znajo
Majo neki svoj posebni stil, je res da jih je dosti preveč vsiljivih, ampak se pa tu vmes najdejo tud taki, ki so superca. In ti potem vse te ostale preseratorje (se opravičujem izrazu, ampak eni so res taki) ven potegnejo
Nevem pač, meni majo oni neki posebni stil, ki mi bo vedno ql.
Španci so tud fajn, ker so ful odprti in zabavni. Na jetra mi pa grejo Angleži in Švedi. Sicer Švedi vredi zgledajo, to pa je pri njih tudi vse

Španci so tud fajn, ker so ful odprti in zabavni. Na jetra mi pa grejo Angleži in Švedi. Sicer Švedi vredi zgledajo, to pa je pri njih tudi vse

Lahko imam vse.
Huh, men so pa Italijani čis preveč usiljivi ... Usak ta drug izpoveduje ljubezen in to zlooo na glas, da ti je ja čis nerodn
... Načeloma mi niso ušeč, se pa u mojmu fohu, recmo po smučiščih, najde kr neki takih, h kerim bi se šla z veselem na nou učit bordat
.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Hehe bi se rad razburu kako pa to sploh ni res, sam k je. Vecina slovenskih tipov je tok storastih kot kramp v vreci. Pridejo do zenske in ji "subtilno" seks ponujajo. Recem "subtilno" zato ker bi blo se otroku jasn.PlayLejdi napisal/-a:ampak se pa znajo pogovarjat...in ne ta prvo na seks namigovat...pa te znajo očarat...zato pa so me navdušili...ker tega še tukaj nisem zasledila...
Jst mam pa prej obraten problem. Prevec se pogovarjam z zenskami kot z ljudmi, ne pa kot z zenskami, torej brez brez kakrsnegakoli seksualnega podtona. Sej po svoje jih je tut zabavn gledat, ker jih totalno zmede.
Owned.Zvoncica napisal/-a:bigboi napisal/-a:Če so vročekrvni, pol pomeni da zna tut udarit puncoNi malo takih primerov...
v čem je fora, da začneš kritizirat tipe, katere hvalijo druge ženske? A misliš, da boš ti iz padel pol boljši??
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
- Cosmopsiho
Jaz sem mela Španca, ki res ful dobro izgleda pa še izkazal se je tak ko treba, tak da sva ostala v kontaktu, septembra pa grem v Barcelono, tak da se bova spet kaj dobila in že komaj čakam
Mela sem pa tud Italijana, ki je bil grdo rečeno zanič pa še guši zdaj skos nekaj pa ne da mira..ampak kaj češ, enkrat bo že obupal

Mela sem pa tud Italijana, ki je bil grdo rečeno zanič pa še guši zdaj skos nekaj pa ne da mira..ampak kaj češ, enkrat bo že obupal

Mahagonij napisal/-a:Hehe bi se rad razburu kako pa to sploh ni res, sam k je. Vecina slovenskih tipov je tok storastih kot kramp v vreci. Pridejo do zenske in ji "subtilno" seks ponujajo. Recem "subtilno" zato ker bi blo se otroku jasn.PlayLejdi napisal/-a:ampak se pa znajo pogovarjat...in ne ta prvo na seks namigovat...pa te znajo očarat...zato pa so me navdušili...ker tega še tukaj nisem zasledila...
Jst mam pa prej obraten problem. Prevec se pogovarjam z zenskami kot z ljudmi, ne pa kot z zenskami, torej brez brez kakrsnegakoli seksualnega podtona. Sej po svoje jih je tut zabavn gledat, ker jih totalno zmede.
no evo. lih ravno zato so me pa španci očaral..ko se pa tud pogovarjat vejo. ne pa tukaj, ko te vvsak zgrabi za rito, pa takoj začne na nek ogaben način zapeljevat. pa prva beseda ko mu ve biti je, če greva ven kam na samo...pa daj no...saj ne rečem da so vsi enaki, ker se najdejo tudi prijetni slovenci...sam je pa večina res takih štorov.
in verjemi, če se veš pogovarjat z ženskami kot z ljudmi...je tudi to zelo privlačno ženski...in bo potem že prešlo na kaj intimnega pa seksaplilnega. brez brige. bo ženska mogoče prevzela pobudo...je to že kar v modi.
Ja sem imela 5 dni nazaj fizični obračun z Italjanom, ampak seveda ne sex ampak :box: .
Na živce mi gre vsivljiv folk in Italjani defenitivno to so.
Sploh me pa te riti makaronarske ne zanimajo,ker so vsi na isti kopit delan (mejhni,črni,težki).
Španci, sem bila v Španiji na maturancu pa mislim, da dobrga tipa tm res nism vidla.
Ja sm ena tistik zbirčnih,ki bo gotov sama ustala
Na živce mi gre vsivljiv folk in Italjani defenitivno to so.
Sploh me pa te riti makaronarske ne zanimajo,ker so vsi na isti kopit delan (mejhni,črni,težki).

Španci, sem bila v Španiji na maturancu pa mislim, da dobrga tipa tm res nism vidla.
Ja sm ena tistik zbirčnih,ki bo gotov sama ustala

najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
js sem imela eno tako malo poletno avanturico z enim italijanom in mi je blo res fajn. tut ko sem prišla domov sva si sms-e pisala, pa 2 pismi mi je poslal, v enem celo cd z njegovimi najljubšimi komadi. pa itak mi je pisal kako me ljubi, kako si želi bit z mano in bla bla bla....celo leto sva se pogovarjala o tem kako se bova spet na morju srečala in potem mi on 2 tedna pred načrtovanim morjem napiše sms, da on ne pride ker ima punco. verjetno mi ni treba posebej razlagat da sem bila takrat žalostna in neverjetno jezna
na koncu pa se je izkazalo da je še bolše da ga ni blo ker sem spoznala enga hrvata-cukrček u nulo :bussi:

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Yazmeen napisal/-a:
Da so Italijani agresivni? Ah kjeee, so čist neškodljivi, sam ne morjo si pomagat, k tok radi osvajajo![]()
Lih zdj (k sva bla s tipom v Kalabriji) se me je en spravu osvajat dol, sploh se ni pustu motit, boli njega Giovanni za mojga tipa
Ma meni grejo prav na živce.Še ko plavam pridejo zraven mene in me osvajajo.Pa ne vem zakaj pravo kar izgovorijo je:Ciao,come stai?

Pa jaz sem spoznala enega indijca na morju.že prvič ko sva se pogovarjala mi je dal svojo telefonsko.In vsak dan ali vsak drugi dan ko sem na morju ga srečam,se pozdraviva kaj poveva...Malo me je motilo ko me je že takoj vprašal koliko sem stara,imam fanta...jaz sem se že malo ustrašila
In pol ko mi je šel pisat telefonsko sem jaz samo
Ampak bolje je ne imeti opravka z njimi-nič nimam proti njim ampak verjetno je musliman(njegovo prvo ime je mohamed
) In tej ljudje imajo že skoraj od rojstva določeno s kom se bodo poročili in kdaj,če pa nimajo si pa jih iščejo še med mladimi in neizkušenimi dekleti

In pol ko mi je šel pisat telefonsko sem jaz samo

Ampak bolje je ne imeti opravka z njimi-nič nimam proti njim ampak verjetno je musliman(njegovo prvo ime je mohamed

- Bunny Muffin
- Komunikatorka
- Kraj: Disturbia
*_nincy_* napisal/-a:Na živce mi gre vsivljiv folk in Italjani defenitivno to so.
Se strinjam. Meni so se zamerili lani na morju, ko so me neki trije tipi začeli pecat na plaži, tega pa ful ne maram. Poleg tega je bil eden izmed njih vsaj 10 let starejši in je imel na sebi tako odvratne kopalke, da to ni res. Leopardji vzorec in skrajno oprijete. Aja, pa da o komuniciranju v angleščini sploh ne govorim. Kriza. Še najbolj pa me je po moje razkurilo dejstvo, da dva nista vedela kje je Slovenija. Vsaj jaz sem dobila taki občutek.

{Bitch please, you've got more issues than Vogue.}
moja sestra je pa zdej spoznalav barceloni enga španca-receprotja v hotelu in je čist utrgana. zdej hoče it nazaj aprila. prov ne vem kaj nej ji rečem, ker nekak nism za te long-distance zveze sploh pa ne take. ona pa misli, da gre za ljubezen na prvi pogled in tko dalje, kot da on nima to z vsako turistko
vsaki loh reče da je mu je ful lepo pogovarjat z njo in da si želi jo spet vidt. ne vem mogoče sm sam jst tok črnogleda glede teh stvari ampak vseen sm se hotla mal pozanimat če mate punce kakšne izkušnje s tem...