No, mene pa ene par stvari zanima.. Kdaj se zdej po novem hod na absolventa? Jst sm 1. letnik, pa mi je zadnjič ena kolegica neki omenjala, Mondial, pa organiziranje, pa te stvari.. Baje se gre konc 2. letnika?
No, druga stvar, ki me pa res zanima je, a je resno 3/4 študentov tako nesposobnih, da si ne znajo sami zorganizirat absolventa? Se pokliče na kakšno transferno družbo, vpraša za skupinski popust, opravi par klicev v hotele/apartmaje, tam si zorganizira svoje dogodke in je to to.
Jst na primer tudi nisem šel na maturanca v srednji, ker se mi zdi to čisto poneumljanje in nategovanje. Pa sem bil eden izmed izredno redkih, ki je bil takega mnenja, večina je potem šla. OK, sej ne rečem je kul žurat s kolegi pa vse, ampak, ko mi nekdo začne pripovedovat, da so v Grčiji žural s štajerci, pa gorenjci itd. me pa res mine.. Kako da fak je lahko folk navdušen, da gre nekam in pol tm najde celo Slovenijo? Mogoče sm jst čuden in neasimiliran na tak način razmišljanja, ampak madona, to se mi res zdi potrata časa in denarja. Pa ne mislim zdej neki, da bi si cel teden ogledoval pa okol hodil, definitivno pa ko berem, da še vodič ne ve kje točno si, pa tole s slovensko-grškimi diskači... Pač neka kombinacija enega resnega izleta, pol zvečer pa žur.. Pa tud cena se mi zdi močno pretirana..
Navkljub zgornjemu odstavku se mi pa še vedno zdi neumno ostajat doma, medtem ko ti pol tvoje katedre žura nekje skupaj, tako da se bom verjetno tukaj prilagodil večini ovc.