Jz pa bl na Charlotte. Sm zmeri čakala na tapravega (upam,d tale je). sam kr se pa realnosti tiče sm pa Miranda. Po analizah in vsemu Carrie. Samanthe žal ni v meni, si pa želim, d bi bla.
Men se pa zdi fora tega koncepta, da so te 4 bejbe kao vsaka "svoja", v bistvu to, da me, ki/ko to gledamo, ugotovimo, da je čist v vsaki ne sam ena od njih, ampak kr vse 4. Ker ljudje smo zlo večplastni, to se je že velikrat izkazal Ogromno je enih prehodov od angela do hudiča (v tem primeru,od Charlotte do Samanthe), ne sam 2 štengice Sej zato so pa včasih take drame v lajfu :ertrink:
Petrusa napisal/-a:Jz pa bl na Charlotte. Sm zmeri čakala na tapravega (upam,d tale je). sam kr se pa realnosti tiče sm pa Miranda. Po analizah in vsemu Carrie. Samanthe žal ni v meni, si pa želim, d bi bla.
Ma ne bi mogla lepš povedat...isto si napisala kot bi jst zase .
Ful žalostna, ker je konec in bo zdej ob četrtkih Parčkanje al neki tazga... Drgač pa konc se mi zdi čist kul, pa končno sta Carrie in Živina pršla
skup...
Nekje sem brala, da so kao naredil 4 verzije zadnjega dela in da v eni izmed teh ostane Carrie sama...brez fanta...nekak se mi zdi da bi bil ta konc mal bolši, ker je mal drgačen in nepričakovan...
mislm, da sm podobna kr vsem štirim... mogoče bl izstopa carrie...
mi je biu všeč konc.. sm že vseskozi navijala za mr. big-a... pa sm bla vedno razočarana, k je šla z drugim.. je kr prou da na koncu ni ostala z unim sebičnim umetnikom...
Jst sm tud bolj Carrie,čeprav včasih tud Charlotte...Konec sem si včeri že ta drugič ogledala in mi bo zdej kr manjkal sex v mestu ob četrtkih.Je bil že kar obred...Ampak sem dobila knjigo,tko da mi ne bo dolgčas
masy napisal/-a:Jst sm tud bolj Carrie,čeprav včasih tud Charlotte...Konec sem si včeri že ta drugič ogledala in mi bo zdej kr manjkal sex v mestu ob četrtkih.Je bil že kar obred...Ampak sem dobila knjigo,tko da mi ne bo dolgčas
Men pa knjiga ni bila všeč...boring mi je...nadaljevanka je boljša!
masy napisal/-a:Jst sm tud bolj Carrie,čeprav včasih tud Charlotte...Konec sem si včeri že ta drugič ogledala in mi bo zdej kr manjkal sex v mestu ob četrtkih.Je bil že kar obred...Ampak sem dobila knjigo,tko da mi ne bo dolgčas
Men pa knjiga ni bila všeč...boring mi je...nadaljevanka je boljša!
Tudi meni knjiga ni bila vsec. Cisto druga zgodba...dogajanje...se vidi, da je napisana po kolumnah...nadaljevanko pa so naredili vsaj povezano...pa zanimivo V vsej knjigi je Carrie nastopala le parkrat, da o ostalih ne govorimo...brezveze.
Da pa se odgovorim na vprasanje. Po moje sem v razlicnih priloznostih podobna vsem...nebi se mogla na eno usmeriti... ker mi nobena ni bolj podobna..sem edinstvena