Fetiš: uriniranje v hlače in seks
Kak je lahko urin izredno cist in zdrav?? V urinu je umazanija in "odpad" ki gre iz nasega telesa.
In ne, to ni zame. Jaz sem bolj konzervativne narave in prisegam na klasiko, vcasih sprobam kaj drugega, ampak to pa je ze prevec zame. Me ne bi vzburilo, prej obratno - odbilo bi me.
In ne, to ni zame. Jaz sem bolj konzervativne narave in prisegam na klasiko, vcasih sprobam kaj drugega, ampak to pa je ze prevec zame. Me ne bi vzburilo, prej obratno - odbilo bi me.
You want me to be something I can never ever be.
Tonja napisal/-a::nixweiss:
Ne to mene prašat, to drugi pravijo.
Isto kot za menstro trdijo...![]()
Saj pravim, jaz mam še zmiri pir.
Kaj si s tem mislna ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan

Drugače pa je urino terapija ( zdravljenje s pomočjo urina; pitje le tega, mazanje kože in oči z njim,...) zelo znana metoda pomlajevanja.

Na zdravje!

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
Take stvari me NE vzburjajo...
Zdi se mi smešno/bolno da je to lahk nekomu všeč
Res da je naravno ampak tovrstni izločki so po mojem mnenju samo za v wc in ne za na partnerja.
Sem pa tud ja slišala da naj bi bla menstrualna kri čista in za določene stvari koristna, in da naj bi nekoč v prihodnosti (?) uporabljali v zdravstvu... Sicer si tega niti približno ne predstavljam še, ampak ok...
Zdi se mi smešno/bolno da je to lahk nekomu všeč

Sem pa tud ja slišala da naj bi bla menstrualna kri čista in za določene stvari koristna, in da naj bi nekoč v prihodnosti (?) uporabljali v zdravstvu... Sicer si tega niti približno ne predstavljam še, ampak ok...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Ljubljana
Tonja napisal/-a:Ja pa je ful govora o bakterijah...
A en zdravnik je po tv prjavo, da so največje možnosti za razvoj raka (na črevesju pa še neki je blo omenjeno) in HIVa pr tistih, ki sexajo v rit.
Pol pa naj človek ve, pr čem je.
Ja, to sm tudi jz nekje prebrala in dosti ljudi kljub resni zvezi priporoča kondom pri analnem sexu.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema