Česa ne bi naredile v zivljenju
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: ljubljana
* nikoli ne bi mučla kakšne živali
* nikoli ne bi kadila
* NIKOLI ne bom varala
* če mi bo v življenju kdaj dano, da dobim otroka, ga NIKOLI ne bom udarila, še manj pustila, da to stori kdo drugi oz. da se kdo dere nanj
...
* nikoli ne bi kadila
* NIKOLI ne bom varala
* če mi bo v življenju kdaj dano, da dobim otroka, ga NIKOLI ne bom udarila, še manj pustila, da to stori kdo drugi oz. da se kdo dere nanj
...
Zadnjič spremenil Tamarra*, dne 01. Sep. 2009 17:29, skupaj popravljeno 1 krat.
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
- positive vibration
- Cosmofrik
[quote="Tamarra*"* če mi bo v življenju kdaj dano, da dobim otroka, ga NIKOLI ne bom udarila, še manj pustila, da to stori kdo drugi oz. da se kdo dere nanj
...[/quote]
To, da ga ne boš udarila in pustila drugim, da ga udarijo, super. Včasih se je pa enostavno treba zdret na otroka, včasih ne gre z lepimi besedami... Se najdejo talenti, ko ti zanalašč delajo neumnosti in dokler ne škodijo komu s tem se ukvarjaš z njim, ko pa ratajo nesrami/žleht/.... pa si zaslužijo tudi to.
...[/quote]
To, da ga ne boš udarila in pustila drugim, da ga udarijo, super. Včasih se je pa enostavno treba zdret na otroka, včasih ne gre z lepimi besedami... Se najdejo talenti, ko ti zanalašč delajo neumnosti in dokler ne škodijo komu s tem se ukvarjaš z njim, ko pa ratajo nesrami/žleht/.... pa si zaslužijo tudi to.
Jaz nebi nikoli zanalašč nekoga ubila. (no ja; ob tem sem začela razmišljat, kaj bi naredila v primeru da bi nekdo hotel ubit mene... c c )
Nikoli ne bom šla pijana za volan, nikoli ne bom namenoma vozila tako da bi ogrožala življenja drugih.
Nikoli ne bom seksala s sorodniki
, nikoli ne bom seksala s tipi od najboljših kolegic, sestre ali mame.
Nikoli ne bom delala v mrtvašnici.
Nikoli ne bom šla pijana za volan, nikoli ne bom namenoma vozila tako da bi ogrožala življenja drugih.
Nikoli ne bom seksala s sorodniki

Nikoli ne bom delala v mrtvašnici.
-
- Cosmopsiho