Glede novinarstva vem kak potekajo te placilne prosnje itd...Najboljsa kolegica - novinarka, sama grem v tej smeri, dopisujem si z enimi novinari iz srbije, ki so razlagali o tem, kako zvezdniki klicejo in potem se za 20eurov placa oz. naroci clanek, da bi napisali kaj dobrega ali o njih..ali da bi ti pojasnili katero stvar..ali pa da bi celo pisali nekaj slabega o drugih...Med drugim je bil en clanek o Jeleni Karleusi - Schwarzeneger

placan s strani, da je zanj placala ena druga znana osebnost...ki je bol ali manj nepomembna oz. je itak ne poznate..
Če je ona nekemu papparazziju rekla, da jo slika, ko bo ona hodla po trgovinah ali kaj podobnega...prvo kot prvo "zadnja stvar, ki mi pride na pamet je, da bi verjela tej izjavi pa ne, ker si jo ti zapisala ampak, ker papparazziji opravljajo najbol zalostni posel,...iz katerega se se sami ne morejo izvlect.." zalostno ampak sigurno nebi verjela nekemu papparazziju, ki je VERJAMI, da dobil miljone in miljone, da je izjavil nekaj osebnega o Victoriji...
Ne verjamem, da je njej res treba se dodatna pozornost,...pa glih tak vsakic, ko izstopi iz trgovine je tam nvm kolko ljudi, ki ji komaj omogocijo, da pride do avta...Med drugim pa sn gledla posnetke, ko zaperejo trgovine, ko pride Victoria nakupovat v nekatere trgovine v Harrodsu..(da papparazziji ne bi prisli zravn...in je gledli pod prste kaj si bo nabavla)..katere stevilke nosi, modercek.itd...
jaz sn pa izjavla, da:
da vsako zabavico in te pomoci otrokom, zbiranje denarja itd...pa sigurno TUD zarad sebe!! ne samo zato ampak TUD zarad lastnega zadovoljstva in pozornosti..valda, da jo stisne sej je te mati pa ce je ze mogoce lahko pomaga...
Victorija se v Madridu ni dobro počutila, ker ni bila deležna take pozornosti kot na Otoku, saj so v Madridu že imeli svoje zvezdnike in tudi toliko ne dajo na rumeni tisk.
(OPROSTI ampak to je tak nesmiselna izjava) poglej si en filmcek pa povej, ce v Madridu nista bila delezna TAKE pozornosti kot na Otoku...med drugim pa ne pozabi, da so v Angliji obsedeni z njima...
http://www.youtube.com/watch?v=juHERSzX ... ed&search=
(to je ta filmcek in poglej kaj delajo obozevalci in kak so casceni tam..)
ta oddaja me zanima ta posnetek, ker je to valda, da ena najbol idiotskih izjav,...
jaz nje sploh ne zagovarjam..ampak NE VERJAMEM, kar se prebere v casopisih in kaj ljudje okol govorijo...(vsekakor pa ti vsi naslovi so v veliki kolicini lazi..)
http://www.youtube.com/watch?v=3xxFd0nf ... ed&search=
(na tem videu gleda neke casopise)
dovol ze OT
pozornosti sta delezna hocemo nocemo...vsak ma svoje misljenje...