tamala82 napisal/-a:Hm.. jst največkrat uporabljam pi*da..ampak zarad bontona tisti "z" največkrat izpustim.. tko da ptide ven "pida" in "pidarija" če mi gre pa kdo res na živce in mi najeda mu pa največkrat reče: je'l si ti stvarno glup/glupa ili ti to vežbaš svaki dan? .. ampak temu stavku se skušam ognit
Hehehehe, pidarija!!!!! Huuuudddoooo!!! No pri meni se pa največkrat sliši "matrvola", ker se nekak skušam odvadit govort P***a pa fak, pa šit...
eh dandanes je tezko govorit lepo....sam poglej 6 letnike.....mu kj reces pa ti fakica nazaj pokaze pa ne sam to....tamali ti ze u rit pa u joske gledajo sm sur d bo moj tamal ze pr treh letih kleu k vlki....sploh ce se bo druzu z mojim bratrancem
Js se načeloma trudim, da ne bi zaklela, sam včasih se pa ne morem zadržat, in rečem kakšno sočno, še posebej, če se jezna al pa slabe volje, ka pa naj če si a ne morem pomagat
Kar se kletvic tiče, se trudim da ne bi več obstajala v mojem besednjaku. Res pa ne maram tega, da nekateri med pogovorom kar naprej govorijo P***a ali pa k***c, tako se prav lepo pokaže kakšen človek si.
*tamalla* napisal/-a:ja pa nas ful ponizujejo ce bi pa naprimer mi kej takiga rekl bi nas pomoje tak iz sole vrgl...
Ja, pri nas je bil en stari, ko se je skoz norca delal iz drugih dijakov...Včasih je rekel idite raje na živiljsko za peke ali pa kak kombi vozit. Pol drugič spet, da si on še s tem dokazom od mature riti nebi obrisal
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Jaz mam pa take bolj motene ... Zmeri na koncu rata kaksna : bemti dile, smotana k zajla al pa ko hocem zapiszdit ( beri v smeri pi**e in ku**a ) recem neko neumestno besedo : pomaranca, kuli .... karkol mi pade na pamet
Meet me in outer space I will hold you close if you're afraid of heights I need you to see this place