Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?
Prtička napisal/-a:Moj mnenje bo seveda izstopal....točno vem kaj čuti in misli naslovnik te teme....ja, otrok...nova punca....vse lepo in prav...ampak je fer do nje da je z mislimi in željami njen fant čist drugje? dragi fant, ta tvoja prva punca bo ostala u toji glavi...k si povedou kako si reagirou ko si jo vidu/vidu napisan ime...to je una energija,kemija,,,strast. Vem, ker sem doživljala enako.
Če bo punca enako čutila (ta bivša) do tebe, grem stavit telo in dušo da bosta zabluzila....take stvari začutiš. in če jih začutiš še po takem času....poslušaj SRCE. otroka se da živeti tudi če si z drugo, ta sedanja punca bo saj vedela pri čem in bo kmalu tudi ona našla to energijo, ki je tako redka, da se splača tvegati vse na tem svetu. ker način, ki prek te energije nahrani srce in tvoj BIT, je neprecenljiv.
razmisli....če pa te bivša seveda ne bi hotela, pa se le posveti sedanjemu dekletu in malčku.
drugače pa...veš da mam prav.
lp
jz se čist strinjam s tem. če se boš odloču za to možnost upam, da je res vredna tega

girl007 napisal/-a:Upam da boš na koncu ostal brez obeh.
tudi jaz

zelo neumno od tebe, vegetius, da si šel v resno zvezo in se celo odločil za otroka, če bivše še nisi prebolel. in ne, nisi je prebolel. že to, da si našel toliko podobnosti med zdajšnjo in bivšo, nikakor ne more biti naključje. mislim, da v zdajšnji iščeš tisto izpred 10 let.
kako si lahko tako egoističen?! sploh me moti ta del z otrokom. in kaj? zdaj boš šel na pijačo in dopuščaš vse možnosti? a zdajšnji misliš kaj povedati o tem?
če bi ti res nekaj pomenila in bi jo spoštoval, sem prepričana, da ne bi šel na pijačo z bivšo, ki ti še vedno ne da spati.
to infinity and beyond!
Ampak nekateri tipi ste pa res....
Zakaj nimate kdaj še zgornje glave v uporabi?
Ne vem kaj sprašuješ sploh... Če še nisi razčistil sam pri sebi, da si želiš bit samo z eno osebo (ki mimogrede pričakuje tvojega otroka), pol ne vem zakaj se spuščaš v resne zveze...
Če si pripravljen prevarat nosečo punco ti privoščim da bi na koncu ostal brez obeh....
Ok, mal sm jezana na take..
Razmisli sam pri sebi,če ti res tolk pomeni en seks z žensko "iz preteklosti"... Ok, res je včasih težko srečat bivšo oz bivšega, ampak sej nikjer ne piše da jo moraš POZABIT... Blo kar je blo; sej si napisal da si sam Zaje*al

Zakaj nimate kdaj še zgornje glave v uporabi?
Ne vem kaj sprašuješ sploh... Če še nisi razčistil sam pri sebi, da si želiš bit samo z eno osebo (ki mimogrede pričakuje tvojega otroka), pol ne vem zakaj se spuščaš v resne zveze...
Če si pripravljen prevarat nosečo punco ti privoščim da bi na koncu ostal brez obeh....
Ok, mal sm jezana na take..

Ja že to ko delaš primerjave bivše in zdajšnje, je BOLNO.
Sam iščeš povezave in si ne dovoliš pozabiti bivše, čeprav si že dolgo časa z drugo.
Ne vem no, sam ti pomoje ne veš ravno kaj hočeš v življenju. Prav tako ti ni jasno kaj je pomembno v življenju.
Predlagam da se poglobiš sam vase in razčistiš določene pojme.
Sam iščeš povezave in si ne dovoliš pozabiti bivše, čeprav si že dolgo časa z drugo.

Ne vem no, sam ti pomoje ne veš ravno kaj hočeš v življenju. Prav tako ti ni jasno kaj je pomembno v življenju.

Predlagam da se poglobiš sam vase in razčistiš določene pojme.

LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
punchka napisal/-a:zelo neumno od tebe, vegetius, da si šel v resno zvezo in se celo odločil za otroka, če bivše še nisi prebolel.
Saj sem jo prebolel in na njo nisem več mislil vse dokler je nisem spet zagledal pred sabo. Punca, s katero sem sedaj, sem prepričan, da bo odlična mama in je ženska, s katero bi si skoraj vsak moški želel dočakat starost - vključno z mano.
Je pa res, da do bivše še vedno nekaj čutim, čeprav nisem prepričan da gre za "ljubezen". Edino kar mi teži je to, da z njo nisem ostal po razvezi prijatelj (pred 13-leti), čeprav sem bil z njo le 2-meseca, medtem ko sem z zdajšnjo že dobrih 6 let. Vsekakor pa mislim ostati z zdajšnjo in vzgajati malo bejbiko, ki se bo imenovala (in glej ga zlomka) enako kot bivša (ime je določila zdajšnja

So pa tudi razlike mend njimi

Bivšo pa mislim peljati na pijačo, da postaneva spet prijatelja - kaj več ni planirano

- little bee
- Komunikatorka
jst bi tud rekla, da ti nisi čist odločen kaj hočeš. ne bom te obsojala, sam to da maš take misli na bivšo, tvoja zdajšnja pa pričakuje otroka...hmmm...ne vem no. sej vem da glavi, srcu pa še težje ukazovat, sam upam da veš kaj počneš, karkoli že počneš.
drgač pa držim pesti, da se bo vse izteklo tako, da bo za vse dobro.
drgač pa držim pesti, da se bo vse izteklo tako, da bo za vse dobro.
Vegetius napisal/-a:bolhica napisal/-a:tega bi se bala da bi se to mojmu dogajal..ne bi prenesla, če bi to vedla..
Svoje ne bi in tudi ne bom nikoli varal - hipotetično gledano: če bi se kaj z bivšo zgodilo, bi ji zagotovo povedal - lažnjivosti namreč ne prenašam.
Sem pa ji že povedal, da sem bivšo srečal, pa da je full sexy - seveda bolj v šali kot zares.
Če bi imel mene bi sugurno občutil to šalo!!!
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
[quote="Vegetius]čeprav sem bil z njo le 2-meseca, medtem ko sem z zdajšnjo že dobrih 6 let.
- bivša je višja, ima plave oči, sexy telo in sexy pogled.
[/quote]
očitna je ta tvoja bivša res tvoja velika ljubezen,glede na to da si z njo preživel cela 2 meseca 13 let nazaj
a sedanja pa nima sexy telesa in sexy pogleda?

očitna je ta tvoja bivša res tvoja velika ljubezen,glede na to da si z njo preživel cela 2 meseca 13 let nazaj

a sedanja pa nima sexy telesa in sexy pogleda?
mah dej,pomoje tebe mal hormoni dajejo
dokler nisi napisal,da sta bla z bivšo skupaj samo 2 meseca,sem si mislila da je bla ona dejansko tvoja prva ljubezen,kar pa za dvo mesečno zvezo ni možno.bla je kvečjemu tvoja prva simpatija
moj nasvet je pozab jo,ne jo vabit na pijačo ker te lahko zamede in boš na koncu res naredil neumnost in pustil punco,ki pod srcem nosi tvojega otroka,ker te tvoje bivše sploh ne poznaš.ti maš v glavi samo njen ideal,ker je realno gleda nisi imel niti časa spoznat.glede na to da pa sta se že po dveh mesecih razšla ne glede na to iz kakšnega (banalnega) razloga,očitno res nista za skupaj
dokler nisi napisal,da sta bla z bivšo skupaj samo 2 meseca,sem si mislila da je bla ona dejansko tvoja prva ljubezen,kar pa za dvo mesečno zvezo ni možno.bla je kvečjemu tvoja prva simpatija
moj nasvet je pozab jo,ne jo vabit na pijačo ker te lahko zamede in boš na koncu res naredil neumnost in pustil punco,ki pod srcem nosi tvojega otroka,ker te tvoje bivše sploh ne poznaš.ti maš v glavi samo njen ideal,ker je realno gleda nisi imel niti časa spoznat.glede na to da pa sta se že po dveh mesecih razšla ne glede na to iz kakšnega (banalnega) razloga,očitno res nista za skupaj
irisina napisal/-a:Vegetius mene pa zanima neki druzga...
pravš da si s punco 6 let ane...
Kaj bi pa naredu v primeru, da bi bla situacija taka kot je, ampak da bi bivšo sreču recimo tam ene 3 leta nazaj, pa tvoja sedanja še ne bi bla noseča... ??
Mislim da bi bilo veliko odvisno od tega, kaj bi bivša čutila do mene. Res pa je, da bi prej temeljito premislil, ker 3-letna zveza vseeno ni mačji kašelj. Mogoče bi šel z bivšo, čeprav vem, kako se verjetno to končalo.
Problem je v tem, da ne vem, kaj za vraga me tako privlači pri bivši