ko tip odpove.....večkrat

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

"to sploh sex ni (takoj konec, pa še stoji mu nene čisto)"

A iz tega ven znaš ti razbrat, da se tip po lastni izbiri tako odziva med seksom, ker je pač egoističen?
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Če gre za mojega "tipa", ja. Ker če ne poskrbi zame, je egoističen. Na bolezenska stanja se nima pa kej zgovarjat, ker če mu "ne stoji" zaradi težav v službi ipd. mu stojijo pa prsti, usta in ostalo. Sej ni treba da me zadovolji med samim spolnim aktom z spolnim udom, to lahko naredi tudi prej ali potem. Važno je, da nardi!
Pa tud ne zganjam panike, če ma mal hitrejši izliv ....sam pol pač ne sme zaspat, ampak se more še mal "poigrat".
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

barbika_444 napisal/-a:Predstavljejte si situacijo....zadnje dva mesca tip konča v treh minutah, ti pa še mokra nisi ratala. Brez predigre, brez rajcanja. Enostavno sprav se nate, da hlače dol, ga s težavo spravi not (če je "mlahav"), parkrat potisne in konča.

jst neb cakala 2mesca za mu kaj rect..bi se mi "zagablo" takoj...
Zadnjič spremenil Anelise, dne 31. Mar. 2009 14:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
miteq
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a miteq »

Barbi, če misliš, da more za tvoj užitek vedno poskrbet Ken, potem imaš svojo plastično glavo preveč votlo.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?

Vir: SSKJ
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

miteq napisal/-a:Barbi, če misliš, da more za tvoj užitek vedno poskrbet Ken, potem imaš svojo plastično glavo preveč votlo.

ja če se pa tip ne misli niti mal potrudit, si pa rajši nabaviš lutko, tako se tut tebi ni treba trudit za njega... :roll:
ursiika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ursiika »

Punce hvala.....čeprav eni komentarji so dokonca bedni, pa dobro-ene punce pač če nekaj ni vredu to povemo, žal jaz sem malo nagle narave in sem povedala na naroben način, ampak svojega tipa poznam, vem kdaj je sex slab z razlogom kdaj pa se nekdo ne trudi, in če sem ga prej dve leti hvalila kak je dober, vrjemte mi, da mu bom hitro povedala kdaj ni, razumevanje gor ali dol-sicer pa kje pa je tu razumevanje do mene-glede na to da dam jaz vse od sebe da je njumu sex všeč, in ko bom enkrat ležala kot ploh, tudi od njega pričakujem da mi reče, da sem danes bila pa slaba, rajši to ko pa da hvalima en drugega zraven pa se varama ker itak nimama od najinega sexsa nič. Rajši strti ego kot pa kup laži ki itak nič ne rešijo...
Jaz pa pričakujem tisto kar dam, ali pa se rajši sploh ne spravim sexsat.
Ker vemo da se punco da zadovoljiti na milion načinov.....
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Meni se vseeno zdi malo prekruto, kako si mu to povedala. Sicer trdiš, da ga poznaš itd., ampak glede na to, da mu sploh ne stoji več oz. že 14 dni nista seksala, bi ti lahko bilo jasno, da si malo preveč burno reagirala.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lahko bi bilo jasno, ampak važno, da so ene tako emancipirane, da si vzamejo tisto, kar hočejo, pa magari če je treba prek trupel.
Seveda bi bilo tudi tu zanimivo bit priča obratni polemiki, ko bi tip ženski zabrusil, če si tako ona predstavlja seks. Prasec...

(In ne, nisem pristaš filozofije, da se mora ženska podredit tipu pri seksu in da je samo njegov orgazem pomemben, ampak glede na to, da je situacija zdaj še mnogo slabša, bi zelo rada izvedela, kaj pozitivnega je bilo doseženega z njenim izbruhom)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Lahko bi bilo jasno, ampak važno, da so ene tako emancipirane, da si vzamejo tisto, kar hočejo, pa magari če je treba prek trupel.
Seveda bi bilo tudi tu zanimivo bit priča obratni polemiki, ko bi tip ženski zabrusil, če si tako ona predstavlja seks. Prasec...

(In ne, nisem pristaš filozofije, da se mora ženska podredit tipu pri seksu in da je samo njegov orgazem pomemben, ampak glede na to, da je situacija zdaj še mnogo slabša, bi zelo rada izvedela, kaj pozitivnega je bilo doseženega z njenim izbruhom)
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Moj zadnje čase konča v max. 5 minutah še tiskrat ko seksava. :roll: Počasi mi to že najeda, ampak se mi Moj smili, ker se že sam sekira in mu nočem še jz sitnarit. Upam, da se bo čim prej sprau skupej, ker to ne gre nikamor več...
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

p!ka napisal/-a:Moj zadnje čase konča v max. 5 minutah še tiskrat ko seksava. :roll: Počasi mi to že najeda, ampak se mi Moj smili, ker se že sam sekira in mu nočem še jz sitnarit. Upam, da se bo čim prej sprau skupej, ker to ne gre nikamor več...

Pa nisi še pred dnevi priznavala, kako dober seks sta imela? Mogoče nisi ti, pardon.

Sicer pa na dolžino odnosa pri moškem zelo vpliva tudi stres. Sproščanje, druge dejavnosti, neosrediščenost na seks, kondomi, manj intenzivna predigra, za začetek manj stimulativni položaji in seveda manj misli na to, kako se bo zgodilo prehitro.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neee, mislim, da nism bla jz. :gruebel: Ma sej vem, da je pod stresom itd., ampak bi mu najraj rekla, da nej si ga zdrka preden pride k meni. :?

EDIT: Zdej sm šla gledat moje poste, da se slučajno nebi kej zlagala... Si mislna tisti post, k sm pisala, da sva mela naval strasti ? Ja, je biu naval strasti, ampak nisva seksala, ker nisva mela kondoma in sva se sam špilala. Sej špilava se lahko tud pou ure (sam mu ga ne smem drkat ceu čas) pa mu ne pride.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Če bi ti imela težavo v spolnosti, si verjetno ne bi želela tovrstnega odziva partnerja, ali pač?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

Ne in sej zato ne bom nič rekla, ki vem, da bi ga s tem tud prizadela.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Odgovori