^Sophie^ napisal/-a:Canevaworld je "skupnost" 3 zabaviščnih parkov, je zravem Gardskega jezera (upam da sem prav napisala ) v neposredni bližini Gardalanda. Tukaj so Movieland, Aquaparadise & zabaviščni park, kjer je vse v stilu sr. veka
Tudi jaz obožujem takšne parke
u, to pa se sliši zanimivo... si mi dala dobro idejo, kam it pogledat!
Drugače pa sm bla parkrat v Gardalandu, pa v Disneylandu v Parizu...
js grem pa zdej v četrtk s fantom pa tamalima dvema prek gloubtoura upam da bo vse ok..nism bla že 8 let tko da me prov zanima kako je zdej tm. a kdo priporoča kam it jest..kkšno restavracijo ker js nič ne poznam oz. se ne spomnm več.
ja gardaland (sm pozabla napisat :) ). sm neki na internetni strani vidla da je neka picerija vmes..pa sej tud prek gloubtoura ponujajo da si rezerviraš kosilo sam bomo mi raj šli pol k bomo sami hotl
Tanja__ napisal/-a:Kaj se vam zdi bolj zanimivo, Gardaland ali Mirabilandija?
Sej je skoraj isto. Sem bla oboje pa se niti več ne spomnim kaj je kam spadalo. Mogoče mi je bil Gardaland malo boljši. Itak sta oba približno isto oddaljena pa mata podobne vlakce, samo z drugimi imeni.
Js grem verjetno čez 3 tedne (spet) v Gardaland! Komaj čakam! Hmm... Mogoče kdo ve, če se res da tam kupit neke zapestnice, s katero naj bi prišel takoj na vrsto, neka VIP varjanta?