amital napisal/-a:če je tipičen rak ga ne spustit iz rok
Res je

amital napisal/-a:če je tipičen rak ga ne spustit iz rok
*pupika* napisal/-a:Izglda, da bo "moj" rakec težek zalogajje tako zelo nepredvidljiv...
KittyKiss napisal/-a:AAaaahh..rakci..pridobiš ga z naklonjenostjo, ljubeznivostjo, skratka..morš mu dajat vedt, da si samo njegova in obratno..da si mu zvesta 100%, tud najmanjše stvari ga prizadanejo ali pa jih lahko vzame v napačnem smislu..nenehno se mora počutit ljubljeno, malenkosti mu polepšajo dan, skratka prav tipičn rak/ica mora nenehno čutit ljubezen od drage/ga..
bolhica napisal/-a:*pupika* napisal/-a:Izglda, da bo "moj" rakec težek zalogajje tako zelo nepredvidljiv...
a ni to fino??' če bi že vnaprej predvidla kaj in kako bo odreagiral bi blo dolgočasn..tolk je pa vedno nekaj novga..in ti da mislt!lih to je čar rakcov, zato mojga dolg ne bom zapustila!!
kafrca napisal/-a:js sm tudi rak...
ponavadi ko se zaljubimo, bi naredli use za tisto osebo, sam nas je pa težko prepričat in se kr dolgo držim na daljši razdalji tudi če smo že totally in love ker se želimo prepričat da ne bomo (spet) prizadeti ...
direktnost, odprtost, svoja volja, kompromisiznalo bi užgat
*kristyna* napisal/-a:kafrca napisal/-a:js sm tudi rak...
ponavadi ko se zaljubimo, bi naredli use za tisto osebo, sam nas je pa težko prepričat in se kr dolgo držim na daljši razdalji tudi če smo že totally in love ker se želimo prepričat da ne bomo (spet) prizadeti ...
direktnost, odprtost, svoja volja, kompromisiznalo bi užgat
tle se pa najdmsm tut js rakica ja
sam mi je pa tko dost bedna romantika ker nekateri pravijo da so raki romantične dušice.... men romantika bol malo pomeni
![]()
![]()