mmm napisal/-a:Še komu izpade kot da se zdaj nekaj o meni tukaj piše, čeprav se cel svet ne vrti okrog mene, zato dajmo zdaj razčistit. Jaz s hayley kontaktov izven foruma nimam odkar sem jo blokiral in zdaj je že nekaj časa blokirana. Kar komentiram po tistem se bolj sproščeno hecam.![]()
in zdaj se nanjo spravljaš na forumu. z enim tipom se neki ne pošteka in bum, udari ven tvoje naslajanje.. ne samo da si narcisoiden psihopat, ampak še tako butast da to še ponosno kažeš, potem pa še skušaš zblefirat da je vse skupaj hec? nimaš niti toliko empatije, da bi dojel, da vsi jasno vidimo skozi ta tvoj bullshit, in iz tega zaključiš da si nadpovprečno inteligeneten? đizs

hayley, glavno se je zmenit, kaj komu ustreza, kaj ostane zasebno in kaj se lahko tako govori, pa je

- sem že kar dosti ljudi spoznal preko neta v živo in lahko rečem, da vsem zaupam 100%. če ima pa predolg jezik, se pa vidi že na netu (na portalu, kjer se ljudje poznamo med sabo prek nickov), ko kakšno zaupano stvar javno pove in se potem izgovarja "ah sej to ni nič takega".. mja, je