Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

men je bla pa gefa totaln polom res :? neve kaj me je tok zmedl sam krneki sred druge pole me je taka panika zagrabla k se mi je zdel da nč neznam da sm sam še to razmišlala kako bom ruklna gefo pa kera bruka je to

zdej pa še mata ja
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

men je bla pa gefa dost u izi..
prvo polo sm že 15 do 10ih oddala, drugo pa po pou ure..
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

mjan j pa pr prvi pol cajta zmankal..kr sm tuk tuhtala pr usakm uprašaji kua bi npisala..tku d zadne tri strni sm kr neki nkrcala..drugo sm pa prej uddala..sam sj ubistvi ni bla tuk tška..sam js sm vlik zajebala..tku ku zmjri..eh s grm matmatko učit :(
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

*Lilli* napisal/-a:classy mislim , da se motiš..islandija na severu res ni najbolj poseljena, saj tam je že skoraj severni tečajnik :D ..tko da ni bilo nobene napake, je južni del sigurno bolj poseljen :wink:

Hmmm, vem, da sem že precej časa nazaj opazla, da je sever poseljen in mi je blo to zanimiv in sm si zapomnla. Pa tud poznam par Islandcev, pa so vsi iz Reykjavika al pa s severa. Sicer pa je itak tok severno, da je vseen če si 300km bol gor al pa dol, zebe te povsod. Tko da pomoje bi mogla bit fora v reliefu pa ledenikih. Bom prov vprašala kšnga od unih, zakaj je tko, ko se kej prkažejo na msnju, pa loh sporočim :)
klik
klik
klik

Nevem, al sm js čudna, al je pa na severu več naselij.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

~Papillon~ napisal/-a:^^Splošna matura:

Osnovni nivo: 9h - 11h
Višji nivo: 9h - 10.30, pavza, pa še neki časa za 2. polo, ampak ne vem kok, ker mam osnovni nivo :D

A ni kao, da matematiko pišemo 90 minut? Ker tak čas je pisal na poskusnem od matematike...
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

MilkyWay napisal/-a:
~Papillon~ napisal/-a:^^Splošna matura:

Osnovni nivo: 9h - 11h
Višji nivo: 9h - 10.30, pavza, pa še neki časa za 2. polo, ampak ne vem kok, ker mam osnovni nivo :D

A ni kao, da matematiko pišemo 90 minut? Ker tak čas je pisal na poskusnem od matematike...

Jst sm vidla to v šoli napisan.
Na poskusni piše 90 min, sam 90 min pišejo tisti za višji nivo.
Na poskusni poli, ki sm jo jst pisala, piše 120min.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

osnovna raven 120 minut.
višja raven 90 + 90 minut

(RIC)
“Fashion does not only exists in dresses;
fashion is in the air, it is brought in by the wind,
one feels it coming, breathes it in,
it is in the sky and on the pavement,
it depends on ideas, customs, and happenings” - Coco Chanel
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

gaby_ napisal/-a:osnovna raven 120 minut.
višja raven 90 + 90 minut

(RIC)

Kako je sploh za višji nivo? Prvih 90 min so iste naloge, kot so pri osnovni ravni, sam da maš manj časa, za drugo polo so pa 3 extra naloge.. Al kako?
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Punce, kako kej zgodla?

Js hladne vojne nimam pojma in upam da je ne bo, ker je ze bla na poskusni. :D

Drugac morm pa se ene temo preletet, pa se mi took ne da :? Upam, da bodo jutr lahke pole.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

men je una tema toook bedna slovensko ozemlje v pozni antiki al kaj že, sploh nč ne znam...
hladna vojna je pa kul, ni težka...
aja pa ta združitev nemčije in italije mi je tud precej bedna, tko da upam da tega ne bo...
sam k vem da bojo lih to dal :evil:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ojoj, sočustvujem z vami k mate zgodo, baje je ene 3x težja k gefa, pa že gefa ni u izi če morš poznat tiste kamnine, geologijo, podnebja.. :/
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

http://24ur.com/novice/slovenija/brez-z ... e-gre.html

A to vsi dobimo vse točke, al samo uni, ki niso mel prilog? Ker fer bi blo da vsi, ker sej ni nujn, da uni bi pa znal rešt.

Mi smo mel pr slušnem na angli godbo pod oknom. Se to loh pritožmo? (ubistvu je občina kriva al nevem), sam res se nč ni slišal. Razen trobent pa bobnov.
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Nadine napisal/-a:men je una tema toook bedna slovensko ozemlje v pozni antiki al kaj že, sploh nč ne znam...
hladna vojna je pa kul, ni težka...
aja pa ta združitev nemčije in italije mi je tud precej bedna, tko da upam da tega ne bo...
sam k vem da bojo lih to dal :evil:

Men je pa glih ta tema luskan (slovensko ozmelje v rimski in zgodnjesrednjeveski dobi) pa zdruzevanje je kr za silo.

Sam hladna vojna pa ostali slovenci :tot:
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ niti smrtna tišina ne bi bla dovolj za razumet unga kitajca k je govoru :D
čene pr ns je tudi lih rešilc šou mimo pa en par sekund nismo slišali neč :roll:
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

~NIA~ napisal/-a:ojoj, sočustvujem z vami k mate zgodo, baje je ene 3x težja k gefa, pa že gefa ni u izi če morš poznat tiste kamnine, geologijo, podnebja.. :/

Ne jih tuk strašit no :wink: Ne vem, kakšna je geografija, ampak zgodovina res ni težka. Res je, da je tem veliko, ampak če znaš vsaj mal osnov in znaš brat iz virov, ti vsaj 3 ne more uidit. Js res nisem blestela pri zgodovini, zanimalo me je, sam kakšne stvari si pa nisem in nisem mogla zapomnit. Zadovoljna tudi nisem bila z nobeno temo, ki je bila potem na maturi, in sem res bolj kot ne vedela samo osnove. Ampak vprašanja so dokaj logična, veliko se da prebrati iz virov in sem vseeno naredila.

In velik sreče :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Zaklenjeno