Samo najbrž so krila tudi s hlačnimi nogavicami manj topla od hlač? Js si predstavljam, da bi mi bilo mraz, sem zmrzljiva, sploh če sem v istih oblačilih od jutra dalje cel dan..
Lol ja prej bi bilo vprašanje, kaj mi sploh paše, kot kaj mi ne paše.

Itak vse kar je bolj za ultra suhe mi ne. Krila nosim bolj na a kroj, cela oprijeta mi tudi preveč všeč niso (ok sem jih nosila ko sem bla kelnarca

). Oblekice tudi nimam nobene cele oprijete ampak take, ki so a kroj oz širše spodaj in malo nad koleni, ne čisto kratke, kakršne sem nosila bolj kot najstnica/osnovnošolka. Hlače za moje pojme naredijo lepšo postavo in kak kilogram skrijejo oprijete, čim temnejše, kar tudi največ nosim, sicer nosim tudi malo ohlapnejši jeans z višjim pasom, ta mi lepo paše v kombinaciji da je npr sprednji del srajce zatlačen v hlače. Kakšnih drugačnih krojev pa tudi že zelo dolgo pomerjala nisem. Aja pa kakšne kratke hlače tudi ne, razen za na morje ali doma. Sicer sem pa bolj malo po trgvinah s cunajmi, bla po moje ene pol leta nazaj, tko d še sama ne vem iz glave najbolj, kaj mi ne paše..
Pa še ena stvar, ki sem ugotovila, da mi ne paše so uhani zlate barve/ uhani obročki zlate barve, mi ful bolj paše srebrna..
Ponavljam