Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
nefertit
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: okolica ljubljane
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a nefertit »

zdele majo barovci zlo pester sestank. gaber je po ovinkih emila obtožil, da krade, ker imajo spet velik inventurni manko! zdaj se pa kregajo,...
A moment on your lips, forever on your hips!
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Sestanek: Tokrat je počilo

04.12.2006 11:29

Za BARovci je najbolj razburljiv sestanek v času BAR avanture. Zanetil se je pravi ogenj v strehi.

Emil je bil nad Gabrovimi očitki več kot šokiran. (Foto: POP TV) BARovci in Gaber so odpravili predzadnji ponedeljkov sestanek, ki je minil povsem razburljivo in napeto. Gaber je namreč izrazil sum, da Emil krade. Nato je BAR manager nadaljeval, da je imel Laščan v preteklih dneh spet največji manjko. Emil se je takoj razburil in se s privzdignjenim glasom zagovarjal, da nikoli ni pomisli, da bi kradel, sploh pa ne v obdobju BARa.

Gaber se je očitno razjezil. (Foto: POP TV) 'Jaz vem, zakaj imaš manjko, si pač površen in s tem kradeš samemu sebi', je nadaljeval BAR manager Gaber. Kasneje se je oglasil Klemen, ki je želel zagovarjati Laščana. Že med Klemnovim govorom pa je spet spregovoril Gaber in se očitno razburil, da naj se ne delajo vsevede in ščitijo drug drugega, saj gre za povsem njihov problem.
Med prerekanjem pa se je Emil odločil, da bo bojkotiral sestanek, saj se ni strinjal z Gabrovimi besedami. Nato ga je BAR manager skušal pomiriti, da naj ne dela tovrstnih scen, saj gre za dejstva, ki jih je treba razrešiti in urediti.
Napeto vzdušje se je nadaljevalo tudi po uradnem delu sestanka, ko je vsak trdil in zagovarjal svoje. Emil pa je ob koncu potarnal, da bi se lahko o tem problemu pogovorili za kamerami, saj je to vse prej kot voda na njegov mlin.

Sam ta bar mi gre vedno bolj na živce oziroma tisti ki ga delajo. A to da ma Emil največ primankljaja so opazili šele sedaj- če so to že prej videli bi ga opozorili naj bo manj površen. Sicer jih pa tok nategujejo za denar- dobijo 15000 sit za en teden zaslužijo pa recimo v tem tednu 6 mio sit. Pa ne me farbat da je od tega 75000 čistega denarja ostalo pa stroški- koga to on j--- v glavo.
Sicer pa zdej verjetno želijo da bi Emilu padla priljubljenost da bi na koncui zmagal Klemen, kar bo spet v meni prebudilo teorijo ki jo je nekdo napisal že na začetku bara da bo zmagal Klemen, ki ga je nastavil Pop. Sej sumljivo je tud da se je ravno on vrnil- ker ko so ga vn vrgl niso moglivplivat na to saj so mu v skupini vsi dal minuse.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

nefertit napisal/-a:zdele majo barovci zlo pester sestank. gaber je po ovinkih emila obtožil, da krade, ker imajo spet velik inventurni manko! zdaj se pa kregajo,...

proklet prasec od Gabra :evil: ... mislm pa kva se gre zdej, a jim (kmetavzarju od Gabra in popovcem) gre slučajno v nos da je emil dubu tok glasov pa ga hočjo zdej sprovocirat ???
The secret of success is consistency of purpose.
dean444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dean444 »

Zdej je vletela Salome. Se kr smejim. kaj je dobra prdigra.

Klemen niti ni kaj pametnega povedal.
Gregor je rekel, da si moraš vzet čas 40-45 min - 4, 5 ure. Pa so ga zezal kaj v kopalnici na WC-ju. Salome prbije Gregi kaj se ti ne zdi da si ne delaš usluge ko se vlačiš po WC-jih. On pa da ne da je on šel na WC.
Reče Salome kaj pa je delala punca pol tam - čistila ploščice.
Zadnjič spremenil dean444, dne 04. Dec. 2006 12:25, skupaj popravljeno 1 krat.
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

O grdo... pa ne morš ti enga kr tko obtožt da krade no... :evil:
Always look on the bright side of life!
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ očitno so kr dost desperate
Lastovica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lastovica »

Me zanima kako je Gaber priso na to idejo, da Emil kar naenkrat krade in da mu manjka ful dnarja, saj s svojo 2- letno lesarsko šolo, tega najbrz niti ne zna zracunat. :lol:

Ker kmet.
sAdie
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sAdie »

lastovica :lach:
I love SISLEY& RW
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^ ja res... zarad mene mu lahk še nevem kakšno antipropagando delajo... Emil definitivno moj favorit :)
*melby*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *melby* »

Tole je od Emila priljubljenost:
Slika

Čeprov mam jst tak filing, da on že pričakuje zmago in ga je zdej ful strah, da se ne bo kej tazga zgodil, kar bi mu vzel zmago.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Sam tale Gaber je tak kmet. Prov more a ne...nj rajši pove kako mu je šlo v šoli :lach: ...pa na kakšen način je on pol do tukej gor prlezu...prav pošten že i bil pomoje :twisted:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
J.Lo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a J.Lo »

Pomoje je tud vse to zrežirano. Sej Gabru je itak producentka nekaj natolcevala in šepetala itd. Za razliko od lani, ko je zmagal tisti kekec, upam da letos zmaga moj favorit -en in edini, Emil. :)
Lahko imam vse.
ma_nekdo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ma_nekdo »

to je nekdo napisal pod to novico o emilovi "tatvini" :D

To o Emilovem manjku (ki je, roko na srce, ogromen) je bilo govora že na sestanku prejšnji teden. In je Emil že takrat padel ven, da naj nehajo, ker, če bo on na stolu, bo s tem izgubil glasove. Se strinjam, da mu gre samo za dobro ime, ki ga morda tudi umetno vzdržuje. VSEM po vrsti hoče biti všeč, velikokrat s tem negira sam sebe, preveč se trudi za druge. Naj bo to kar je, bi bil bolj ljudski. Prav pa bi bilo, da se inventura dela skupaj z BARovci - tekmovalci in se stvari pojasnijo. Dejstvo je, da Emil dnevno oddaja precej manj denarja, kot pa ga ima blokiranega na kartici. Res ni nujno, da krade denar iz denarnice, je lahko le zelo površen. Ampak s tem DEJANSKO krade sebi in drugim barovcem - zaradi tega je njihov končni zaslužek manjši. Prav bi bilo, da se da na ogled tudi NEPREČIŠČEN posnetek sestanka - takšnega, kot je bil. Ampak pričakujemo lahko le manipulacijo, sploh pa v oddaji (celega sestanka zagotovo ne bodo objavili). Zgodba je umazana, prav pa bi bilo - če nima nihče nič za skrivati - da obe strani sodelujeta in se položijo karte na mizo in se zadevo razčisti. Koncu koncev bo Emil morda zelo težko našel službo KJERKOLI, če bo enkrat obveljalo, da je nekoč nekje kradel. Torej naj sodeluje in opere svoje ime.
slivica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a slivica »

Pa ne me hecat, da bi bil človek tak nor in bi kradel v resničnostnem šovu, kjer so cel čas pod kamerami in kjer ve, da se gre vsem samo za denar in vsako stvar povezano z njim dobro "raziščejo".
Mi je pa tud smešno, ko nekateri govorijo, da Emil ful igra. Ja, kak lahko 3 mesece igraš, brez da bi vsaj 1x se spozabil pa nevem... No, jaz vsaj mislim, da vrjetno že kak angelček ni, mi je pa karakterno in vizualno najboljši izmed teh 3.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Meni je žal, da je šla Špela ven. Punca ima res glavo na svojem mestu, medtem, ko ti trije fantje še niso 100% zreli.

Grega mi je res smešen tip. :rofl: Ne vem zakaj mu tako čelo skup vleče pa kite v vratu zateguje.
Odgovori