...na ležalnikih je res neprimerno. Ni čudno, da se potem kdo kdaj razpizdi ...brisača ali dve, to rabiš in nič drugega, in ker z njo odideš vsavno, na ležalnjiku nič ne ostane, lepo. 

sanjaanja napisal/-a:Jaz sem slišala, da moraš biti v turški gol, v finski pa ni treba, oziroma se v finski lahko oviješ v brisačo? Je to res? Jaz se tudi ne bi rada izpostavljala gola. Kje v okolici Kranja bi se našla infrardeča savna?

sanjaanja napisal/-a:Jaz sem slišala, da moraš biti v turški gol, v finski pa ni treba, oziroma se v finski lahko oviješ v brisačo? Je to res? Jaz se tudi ne bi rada izpostavljala gola.
*SunFlower* napisal/-a:sanjaanja napisal/-a:Jaz sem slišala, da moraš biti v turški gol, v finski pa ni treba, oziroma se v finski lahko oviješ v brisačo? Je to res? Jaz se tudi ne bi rada izpostavljala gola.
Ja, v turški je treba biti gol. Baje iz higienskih razlogov, ampak če nič drugega, mene odvrne že to da bi imela potem vlažno brisačo (v turški je zelo veliko vlage v zraku). Naj te preveč ne skrbi, notri je ogromno pare in se zelo malo vidi, tako da razen mogoče obrisov telesa nihče ne bo videl ničesar.

nina90 napisal/-a:
Kaj pa ko greš v bazen in pod tuš...tam se tudi vse vidi

Če te je sram pa jbg, ni za tebe savna.