floribunda napisal/-a:15 ali 15 4 se mi zdi še najbolj optimalna velikost. 17 inčni so že težki ko sam vrag. pa najbrž ga boš vseen hotla kam nest. če si kej v kopru si pojdi do torri pogledat v mediaworld. majo kr veliko izbiro in ugodne cene.
nee, moj ni nč težk

Ma nevem dve kilce in če ga nosš v torbi se sploh ne čut nč,razen če si tok švoh
drgač je pa razlika med 17 inčnim stacionarnim monitorjem in od laptopa.Od laptopa je vseeno manjši, ni kvadratast pa ga je več v širino kot v višino.
jst mam sedemnajstko in sm ful zadovoljna, sploh zato ker lohk in filme normalno pogledam in vse mi je boljš ker je večje.
Uni mejčkni laptopki so pa sam stran vržen dnar.brezveze, ker si boš sam oči pokvarla sploh ob pisanju kšnih seminarskih se znaš fajn namučt.jst res nebi teh tamalih kupvala
pa tkole no, ne gledat tok na barvo in it z glavo skoz zid da bo roza, ker na konc boš mela roza ohišje, mašino pa totalno v kur*u.glej mal bolj na tehnične podatke kot na barvo.
drgač pa Harvey Norman...nevem no, pač prodaja prenosnike različnih firm tko da je vseen kje ga kupš.Kako po skladiščih delajo z njim, ti pa nikjer ne morjo zagotovit da najlepše.
jst sm mojga kupla v Comshopu pa je kul use.Mam pa Toshibo in sm ful zadovoljna no.