HAHA KLE PA RES ZNATE ŠPIKAT neeeeeeeeeeeee samo nikol še nisem vidla v lj ali kjerkoli da bi kaka punca stala pr štangi pa čakala enga... tko kot drgje... pač samo zanima me kje punce/fantje pobirajo stranke... ne bi začela , sej nisem sposobna prevarat tipa. pač tisti ki to delajo naj , jaz ne bi. mam šiht tko da ne rabim tega
Film Slovenka je o prostitutki študentki (sem brala recenzijo, gledala nisem filma), če te zanima, kako to zgleda.
Enkrat sem brala članek o številu študentk, ki naj bi se s prodajanjem telesa ukvarjale. Številka je bila kar precej visoka, mislim da okoli 1000. Ni mi pa jasno, kako so prišli do te številke. Saj punce verjetno ne razglašajo javno tega početja, kakega vprašalnika med študijem z vprašanjem "Se prostituirate?" tudi ne pomnem. Jaz osebno nisem med študijem poznala nobene, ki bi to počela, in upam, da je ta cifra v resnici manjša.
Največ prostitucije v Sloveniji je stanovanjske prostitucije. To pomeni, da ta dekleta ne visijo ob drogovih zunaj in iščejo stranke, ampak je vse opravljeno preko zasebnih oglasov, kontakti pa potekajo preko telefona. Stranke torej prihajajo v stanovanja prostitutk, sčasoma pa tako ali tako dekleta dobijo redne stranke. Govora je jasno o ne prisilni, prostovoljni prostituciji..
tiste ki so pisale da so ble študentke oziroma da poznajo dekleta ki so bile še v srednji šoli in so sexale za denar... valjda jih punca ni peljala domov če so še starši tam...? oh mater , da te en ata tm otipava
bucibabyka* napisal/-a: oh mater , da te en ata tm otipava
loh pa en teden delaš za tekočim trakom za isti denar. vsak se sam odloča kaj bo naredil...
sem delala tudi za trakom oz. proizvodnja... raj mašine otipavam k pa dece stare pa magar če za manj dnarja... ja uusak ma svoje usak se zase odloč ampak SPOŠTOVANJE? kje pa je to?
Ne, zaenkrat nisem še nikogar poslala na testiranje Poznam pa nekej primerkov, ki hodijo redno v kurbe. Uspešneži, poslovna potovanja z vključenimi dodatki... Cedi se med in mleko, pa še kaj drugega zraven...
@Jochie. Bi blo preveč, če bi resna punca imela željo po skupnem testiranju? Bi sprejel ali zavrnil?
s spb je pa tak, lahk je ženska prostitutka specializirana za junfer tipe. taki jih pomoje kar dost iščejo, z bremenom nedolžnosti nad sabo. pa potem ponuja: 'pripravim te na sex' paket. pa jih lepo nauči rokovanja s spolnostjo. nič spb, pa še nikakvih starih tipov ni. že skor na charity meji
Ali pa mogoce za moske, ki se jim ne da ubadat z raznim pecanjem in pijackami ter podobnim sranjem in gredo raje k prostitutki. V Avstriji, kjer so legalizirali prostitucijo, je baje zelo v redu in konkretno vse narejeno (redni pregledi, najem sob, ...).