*ko sm bla mlajša sm, ko sem se s kom pogovarjala, vse svoje in njegove stavke prestavla v obratn vrstni red, sm brala besede nazaj v mislih. Kmal sm se v tem tko natrenirala, da sm v sekundi povedala nazaj prebran stavk. Pa so se vsi čudil, kako hitro to nazaj preberem...pa sploh niso vedl, kolk jst skoz treniram!

Tega sm se zdej odvadla, hvalabogu, je blo že kar mal moteče, ampak k sploh nism mogla nehat!!
*ko hodm po cesti, včasih berem registrske tablice in probam dat tiste številke v neko logično kombinacijo...npr. da so na registrski med drugim številke 3, 2 in 6...rečem 3x2=6

Podobno delam tud s črkami. Če sta črki K in M, nardim en ime pa priimek iz tega (sam to sm včasih, zdej ne več)
*ko hodm po cesti, se velikrat pogovarjam sama s sabo

in komentiram kej okol sebe. Al pa naglas razmišlam, kaj morm še nardit. Včasih se mi zdi, da mam dve osebi v seb, k se kregata!
*doskrat tud pojem po cesti
*če hodm mimo šip, izložb, se vedno pogledam (pa ne zarad tega, da bi si bla TKO ZLO všeč) , v bistvu mi gre to ful na živce, k ne morm odklopt tega
*preden grem spat, pogledam v vse kote, če je kje kakšn pajk
*ko zaklenem vhodna vrata, ene 3X poklukam če so zaklenena, isto je če likam in gledam stokrat če sm izštekala likalnik
*zjutraj grem vedno najprej v kopalnico, šele pol se oblečem, če je obratno, mi sploh ni filinga
*da skor nikol ne jem zajtrka za mizo, ampak zmeri stoje na pultu pr hladilniku
*VEDNO obujem najprej levi čevelj in pol desn. Že tko mi je leva stran v vseh primerih prva, pol pa še desna.
*zvečer k grem spat se uležem na hrbet, čez neki časa se dam na oba boka (tle začuda ni nujno, da najprej na levo pol pa na desno!!), in na konc zaspim na trebuhu
To je zaenkrat, se več ne spomnm. Bom sčasoma še kej dodala. Sam sm res en frik!