Ta mesec sm dobila 10 kosou za tel,sm bla kr vesela ,pričakovala sm več.Največ sm dobila za plačat dva mesca nazaj 20 kosou, sm mislila,da bom znorela.
Pegica napisal/-a:Meni so zaradi prevelikega "izkoriščanja" stacionarnega telefona blokirali mobitelove številke (031,041,051,040,...) in mislm da je tko najbolj pametno
Pri nas se je zgodilo popolnoma enako.
Men je tud fotr vse zablokirov, pa mi ni to prov nč všeč
Lorelai20 napisal/-a:Med 10 pa 13k na mesec... Žalostno da tak račun nabijem večinoma z sms-i
a pa maš na naročnino?
drgač pa mam zdj že kkšn mesc zaporedoma po ene 10 jurjou... ampak vem, kje jih prdelam... ne morm ga nehat poslušat in pol se nabere
Pegica napisal/-a:Meni so zaradi prevelikega "izkoriščanja" stacionarnega telefona blokirali mobitelove številke (031,041,051,040,...) in mislm da je tko najbolj pametno
Pri nas se je zgodilo popolnoma enako.
Men je tud fotr vse zablokirov, pa mi ni to prov nč všeč
Pri nas smo se odlocili, da stacionarnega telefona ne bomo vec imeli ze vec kot leto dni nazaj. Pa kljub temu racxun za telefon zelo redko preseze 3000 SIT. Pravzaprav mislim, da se nisem sla cez to mejo (ce odstejemo tisti racun za dva meseca), odkar imam novo narocnino.
Mojga očka je danes skor raznesel od sreče, ko je dubi račun za stacionarni telefon 400SIt. In zj je ves ponosen, ker je tko dobr neredu, ker je men zablokirov klicanje ne mobitel Naj ma svoj veselje