Piercing

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Oj!

Mene pa zanima če ima katera/kateri kake dobre izkušnje oz. priporočila glede pirsing artistov v Mariboru? Pač da je kvalitetno narjeno, sterilno brez najmanjšega pardona pa da ma na izbiro uhančke iz titana (kar mislim da majo tak more or less že vsi, sam mi je mus da me ne nategnejo, ker ostal shit a la medicinsko jeklo, srebro, zlato mi vse po vrsti povzroča vnetja)? Pirsing studije sem že ogledovala, bi pa bla vseeno vesela kakega mnenja, priporočila, odpriporočila.... :)
Uporabniški avatar
SWEET_THING
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SWEET_THING »

Definitivno najboljše da greš k Jolandi...studio ima pa nad fitnes studiom Forma na Pobrežju pri pokopališču. Jaz sem si šla že 3x(popek, obrv, pod ustnico) k njej delat in mi ni žal, nikoli se mi ni nič zagnojilo ali vnelo :)

Ima pa uhančke iz bioplastike in kirurškega jekla oz. rostfraj po domače. Vse super sterilno. Priporočam njo.

Tule maš pa cifro, če boš klicala 041 512 399 (Jolanda)

:)
”It’s better to be HATED for what you are, than LOVED for what you are not!”
Uporabniški avatar
ronyka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: bogu iza nogu

Neprebrana objava Napisal/-a ronyka »

hej, je katera že probala tele fejk piersinge? http://www.jobananas.com/ebay/cb11pzoom.jpg

ne bi rada imela pravega, zato bi probala kako bi se obneslo s tole zadevico :D
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Punce, ki mate izkušnje s pierci za nos iz biomase, neki me zanima. Dobila sem en tak uhanček za darilo (kot so tile na linku, samo da je na začetku bunkica pa delček palčke iz kovine, http://www.body-piercing-jewellery.com/ ... ewNCZ.html), jst sem mela pa do zdej skos al srebrne al iz jekla in nimam izkušenj s temi. No in ker mam filing, da mi bo trenutni kmal šu ven, ga bom zamenjala s tem iz biomase. Problem je, da grem zdej za 10 dni v tujino in nimam časa it v pierce studio vprašat, zato se obračam na vas. Zanima me, a se tak uhanček vstavi notr čist enostavno, se pravi s tem prozornim delom v luknjico in pač potisneš notr do konca in je to to? Skrbi me, ker na koncu ni nič odebeljeno in če bunkico zataknem npr. z nohtom al pa brisačo, pol to zlo hitr lahko celga ven potegnem?

hvala za odgovore :)
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikcpokc »

Jaz imam v nosu uhanček ki ni nič odebeljen na koncu, pač palčka je ravna na koncu je bunkica-na zunanji strani.
Ko ga daš v nos ga je dobr mal zapongt, ne preveč kr potem zna motit, najbolš da probaš pa boš vidla kok ti bo odgovarjal
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Mislm, da ti govoriš o čist drugem uhančku (material). Je tvoj iz biomase? Verjetno je srebren, če palčko lahko upogibaš.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Jaz nosim sicer srebrne, ki imajo samo palčko, ampak mislim, da je smisel isti. Takole zavitega uhančka, kot je na slikci ne boš kar tako ven potegnila. Meni se je v petih letih zgodilo mogoče enkrat. Moraš pa seveda malo pazit, če te je res strah pa vzemi sabo še enega navadnega za rezervo, če tega slučajno zgubiš.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
nudistfkk
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nudistfkk »

moja punca ma vertikalnega in je prezadovoljna
pravi da ji paše
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Limeta.* »

Uh teli pirsi so mi prov grdi, hvalabogu ker če bi mi bli ušeč mislm, da nebi zbrala poguma za dt si delat ga :stumm:
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Ne maram piercingov, in od vseh najbolj ne maram na joskih ali tamali.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Meni so pa piercingi na intimnih predelih ženske, hot :twisted:

Ker je namen da so perverzni, in avtomatično vzburjajo.
Sem pa že slišal za cele ketne tam dol.
------------------------

Me pa zanima, kako te ženske pridejo čez varnostno kontrolo na letališču. Pridejo, do varnostnika pa mu rečejo : "Khm, jaz pa pa eno tako kovinsko stvar,v moji Postonjski jami. On pa odvrne: " Mamo še eno perverznico, kar tamle pojdite na ročni pregled" :)

---------

Nakar na moškem je pa to res totalno debilno in neumno, ker res ne služi nobenemu namenu, razen to da maš en šrauf v tiču + če bi imel kak ringel tam dol, bi se hiter lahko zataknu kam - bi bil k kak trnk.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

LedZeppelin napisal/-a:Me pa zanima, kako te ženske pridejo čez varnostno kontrolo na letališču.

Piercingi nimajo dovolj kovine notri, da bi piskali. ;) Sploh intimni, ki imajo 'palčko' dostikrat iz bioplasta (al kako se reče tistemu prozornemu materialu), da je manjša verjetnost, da se izraste.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

^^No hvala, zdaj vsaj vem :)
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

*SunFlower* napisal/-a:Piercingi nimajo dovolj kovine notri, da bi piskali. ;)

Za pirsinge iz kirurškega jekla nevem če drži tole...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Meni se še ni zgodilo, niti se ni nikomur, ki ga poznam. Hitro googlanje tudi potrdid to, kar sem rekla. Lahko si pa narediš piercing in poskusiš sam :D
Every rose has its thorn
Odgovori