dayđremer napisal/-a:Jah glej, misli si svoje, men je pač tko

Pa ja, je razuzdano. Vraga da je. Kaj pa drugega? Če si ženska z urejenim življenjem noče komplicirat življenja z otrokom, nevem kako ti to kličeš?
o.O Razuzdano pomeni razvratno. Torej npr. hitro in brezbrižno menjavanje partnerjev, pijančevanje, stalne zabave in bolj malo dela, razgaljenost v javnosti itd.... saj veš, v stilu ameriških zvezdnikov

Tako da ne, ne vem, kaj ta beseda počne v tem kontekstu, jaz ne vidim ravno vzporednic.
Se pa tudi ne strinjam z ostalim tekstom, kar sem pa v bistvu v tej temi že enkrat pisala

Ne samo, da se mi zdi pametna in koristna varianta splava, če nekdo res ne želi na svet spravljat še enega moškega / ženske (iz kakršnihkoli razlogov pač, to je stvar konkretne situacije... obratno bi recimo prineslo same težave in trpljenje tako za te starše, kot za nezaželjeno Mojco ali Braneta), tudi globalno nas je na planetu že preveč in gomazimo eden preko drugega; tako da tudi kakšno vtikanje neznancev, da je treba rodit, drugače bo konec človeštva, ne pride v poštev (pa tud če bi bilo, Zemlja bi bila verjetno vesela)