Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Uporabniški avatar
_ladybird_
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: .......

Neprebrana objava Napisal/-a _ladybird_ »

jao evo jst se pa lih odločm da je dost sekiranja in vsega in lej ti to, me je že dons klical jao krneki, jst se ne grem več, kaj temu tipu ni jasn. Najprej me skensla pol spet pokliče... :roll:
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shaMa »

:cry: jaz sem od tega vikenda spet samska. Me ne boli sicer dejstvo, da sem samska - ker vem da bom uzivala, da bom izkoristla svoj (!) lajf in tko ... Ampak, katastrofa, kar ni ga. Ceprav sem bla jaz tista,ki je zvezo prekinla, mi je vseeno hudo.

Mi je pa prjatlca rekla eno stvar - da ko nekdo oddide iz zivljenja, je prostor za nekoga novega. Ni mi sicer do drugih, ampak se vseeno lepo slisi. Egofutr? No pa vseeno. Gremo izkoristit svojo mladist in ce je bil pravi, se bo vrnil. ce ne je bila pa lepa eksplozija :wink:

pa se : cas celi rane in po dezju vendno posije sooooncek !
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

shaMa napisal/-a:pa se : cas celi rane in po dezju vendno posije sooooncek !

Pa še res je :wink:

Jest se teh dveh pregovorov čist zmer spomnim, ko mi kaj v lajfu ne štima...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jst se tud ne bo mogla bl strinjat s tistim, kar je joško napisal par postov višje... to drži kt prbito... in se tud sama poskušam ravnat v skladu s takšnim razmišljanjem... torej raj vem, pr čem sem, kt pa da bi se obremenjevala z negotovostjo...
The secret of success is consistency of purpose.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Jooooj ta trma zarad ponosa ja :evil: Js sm bla tud v prejšnji zvezi noro trmasta, men res ni jasn kok je sploh lahk shajal z mano. Se pa zato zdej full trudim da bi nehala s to trmo k res nikamor ne vodi in sm full ponosna ko mi uspe ne trmarit :P Je pa res da ni vedno lahko pa da zahteva to kr dost samokontrole.
>Blondie<
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a >Blondie< »

Jochie napisal/-a:- ali ohranis ponos, cakas, ce bo on prisel, joces in zivis v negotovosti.
- "ponizas" se cloveku, s katerim si bila velik del svojega zivljenja ter ga prosis se za drugo moznost oz. vsaj za iskren pogovor.
...s strahom se moras soociti, le tako ga bos lahko premagala. in ce bi bila kljub temu zavrnjena, bi bila na zacetku, kot si napisala. Ves, bolje je biti na zacetku, kot pa nikjer (v nikjer si sedaj ti)..

..se kr strinjam s tem..jz sm se tut zadnič odločla, da mam dost tega da trpim, pa čakam kaj se bo on odloču, pa a bo kej a ne bo nč, ker si zasluzim da me ma en rad tko kot me je meu on na zacetku..zgleda sm nekje umes, po tem ko sva končala, in sm si ga ful zelela nazaj, pozabila, kaksn je biu na začetku in sm bla vesela ze ce mi je namenil čist mal pozornosti, pol sm pa tuhtala kaj misli, kaj čuti do mene.. brezveze!!! ko me je nazadnje spet klicu, mi pošilju sms-e ( iz katerih btw se tolk pametn človek ne bi ugotovu kaj bi tip sploh rad :D ) sm mu odgovorila, da mu še zadnič povem kaj čutim do njega in kolk ga mam rada.. sicer sm res dozivela "hladen tuš" - je čist ignoriru to kar sem rekla in obrnu temo - ampak sploh ni tolk bolel kot sm mislila da bo.. ugotovila sm, da me očitno le nima več rad in mislm, da je blo to tisto, kar sm rabla, da grem lahko zdej naprej..upam da je..

tiashi res da te ne pozna, ampak po tvojih postih in blogu se mi zdis zlo simpatična oseba, tko da jz ti tut svetujem da se "ponižaš" (boljš to kot da pol tuhtaš, kaj bi blo,če bi blo..) in razčistiš stvari..jz vrjamem da bo še use dobr :wink:
Shit happens..mostly to me, so don't worry..
Uporabniški avatar
tassika
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a tassika »

_ladybird_ napisal/-a:jao evo jst se pa lih odločm da je dost sekiranja in vsega in lej ti to, me je že dons klical jao krneki, jst se ne grem več, kaj temu tipu ni jasn. Najprej me skensla pol spet pokliče... :roll:

Lej tko ti bom povedala, ko se ti odločiš da se ne boše sekirala tipu ne pokažeš več interesa in zato te pokliče. Pomojem si dela neko zaledje. Po eni strani praviš, da noče več nič imeti s tabo, po drugi te pa ves čas kliče in tako bo najbrž počel dokler ne bo imel druge, saj veš vedno je dobro imeti rezervo. Ti bodi samo tako pametna in se mu ne pusti. Kaj bi on manipuliral s tabo, daj ti z njim. :blume:
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Sam... zakaj se pa nič ne slište ko nehate? Midva sva se že 2x pogovarjala in mi je ful laži, ker vem, da mu vseeno veliko pomenim, da si vzame čas zame in za moje probleme. A ni to lažje, kot pa pretrgat vse stike in ves čas razglabljat o tem, če bi kdaj bilo še kej?
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
>Blondie<
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a >Blondie< »

ja lahko se ti slisis z bivsim pa mu poves svoje probleme pa se pogovarjas pa nevem kaj..sam ponavad je vedno tko, da en bi še vedno neki več rad pa pol to ne gre..se pa strinjam da pol, ko sta oba nanovo zaljubljena, al pa ce cist sporazumno gresta narazen, da ste lah pol res dobra kolega..
Shit happens..mostly to me, so don't worry..
maru
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maru »

Maychy napisal/-a:Sam... zakaj se pa nič ne slište ko nehate? Midva sva se že 2x pogovarjala in mi je ful laži, ker vem, da mu vseeno veliko pomenim, da si vzame čas zame in za moje probleme. A ni to lažje, kot pa pretrgat vse stike in ves čas razglabljat o tem, če bi kdaj bilo še kej?

Zato ker bo na tvoje mesto enkrat stopila druga in se moraš slej ko prej navadit, da ne bo vedno imel časa zate.
Tudi jaz sem vztrajal pri tem, da bova kolega itd., vendar se ni izšlo, ker si je on seveda našel drugo. Vsekakor zagovarjam to, da je bolje, da na začetku čisto prekineš stike in prijateljstvo obnoviš šele, ko preboliš celotno zadevo.

Mogoče malo nevmesna primerjava, ampak to je tako kot obliž. Če ga potegneš hitro, te boli, vendar bolečina kmalu mine. Če pa ga boš vlekla počasi, bo tudi bolečina trajal dalj časa.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Maychy napisal/-a:Sam... zakaj se pa nič ne slište ko nehate? Midva sva se že 2x pogovarjala in mi je ful laži, ker vem, da mu vseeno veliko pomenim, da si vzame čas zame in za moje probleme. A ni to lažje, kot pa pretrgat vse stike in ves čas razglabljat o tem, če bi kdaj bilo še kej?

Ja to mogoče ni čist tko lahko kokr se sliši ... in vsaka zgodba in vsak konec je drugačen ... men bi blo težko njega takoj po tistem, ko sva šla narazn slišat vsak dan glede na to, da ga še vedno ljubim kot sm ga! Težko bi mi blo slišat njegov glas in se ob tem nekak zavedat, da pač je nekih stvari konec ... da ubistvu se z njim "ne smem" več pogovarjat na način kot sem se nekoč, ampak na način sej sva samo še frenda ...
Men je blo pač v tistem trenutku pretežko ...

Kar se pa tiče zdejšnje situacije je pa tko k sm rekla zgodba aabbssoluutnooooo predolga za razlaganje ... Pa ubistvu pr men sploh ne gre za ponos ... sm ga že velikrat, mogoče še celo prevečkrat požrla, ampak je vmes miljon drugih dejavnikov zarad katerih ni lih čist zlo lahko poklicat pa rečt ... ej dej a se loh dobiva pa la la la ...

Tko, da zato pravim, da bi se tega rada lotila počasi in pač bomo vidli glede na vse dejavnike kako se bo izteklo ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

maru napisal/-a:
Zato ker bo na tvoje mesto enkrat stopila druga in se moraš slej ko prej navadit, da ne bo vedno imel časa zate.

Saj ne mislim, da bi vedno imel čas zame. Pač takrat ko si ga bo vzel. Tudi ko sva bila skup, ni imel vedno časa. Ne vem... Moj je tak, da mu prijatelji ful pomenjo, tako da mi po moje ne bo ravno obrnil hrbta tudi, ko bo s kako novo. Če ne, se lahko pa vsaj tolažim s tem.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
maru
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maru »

Sej nisem misnla, da bi ti potem hrbet obrnil, sploh ne, sam vem pa, kakšen je filing, ko ti gre nekaj ful narobe in bi ga takrat ful rada poklicala, ker te je on vedno razumel in potolažil, pa ga ne smeš, ker je on nekje drugje in se ima fino.
Če bosta lahko normalno bla frenda naprej, vse čestitke; meni ni uspelo. Ves čas sem se prepričevala, da njega ne morem spustit iz svojga lajfa, ker se res ful fajn štekava in sem si s tem samo podaljševala agonijo. Šele zdaj, ko sta minili dve leti, lahko normalno komuniciram z njim, vendar se vmes nekaj časa nisva slišala. Vem pa, da če bi takrat takoj prekinila stike, bi vse skupaj sigurno skrajšala za kakšno leto.

Sicer pa upam, da bo pri tebi bolje, ker mi je res težko brat vse te žalostne zgodbice.
Čudovito je bilo, da so odkrili Ameriko, še bolj čudovito bi bilo, da bi jo zgrešili.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

K mamo glih tako temo odprto in ker je zadnje čase dost aktualna sm spodej prpopala en članek z msn-ja na to temo... upam da bo keri kej pomagal :wink: .

Whether it's been two minutes, two days, or two years since you've been unceremoniously dumped by the so-called love of your life, one thing is certain: It sure isn't easy to forget and move on. Will you ever stop feeling those painful twinges when you hear his or her name in passing or stumble across an old photo from when you two were together? Well, in an effort to heal your wounds, we surveyed lovelorn folks who found themselves suddenly single, about what helped them through the tough times. Here are seven real-life tactics that helped heal some broken hearts.

Tactic #1: Court Your Career
What It Is: Post-dumpage, you're going to find yourself with a lot of time—time that's often spent getting misty over the past and brooding over what went wrong. Of course, you could also dedicate that time to another person who'd be happy to have it: Your boss. Work keeps you feeling busy and important, and it doesn't hurt that the added praise and success will boost an ego that's been battered by a breakup.

Tactic #2: Focus on the Negative
What It Is: No matter what happened between you and your ex, you can spend a lot of time thinking about giving things another (ill-advised) shot. So whether it's an old-fashioned pro-and-con list that you read when you want to ask your ex out again or a print-out of a blistering email you were sent during a fight, seeing the pain in black and white can keep you from going back to a bad situation.

Tactic #3: Make Out and Move On
What It Is: Ask your friends what you should do to get over an ex-boyfriend and you're likely to hear, “You've got to go out and meet a new guy!” (If you're a male seeking advice, it's something more like, “Let's go drinking and get you some ACTION!”) But simplistic as it sounds, getting back on the market ASAP has helped dozens of single people recover from a bad breakup. A new date won't ever replace your ex—and you wouldn't want to, after all, since that relationship didn't work! But diving into the dating pool can make you feel attractive to the opposite sex again, give you new things to think about, and — ideally — eventually land you a new partner.

Tactic #4: Shush Yourself
What It Is: When your heart is bruised, it's cathartic to complain about it to your friends, whose very job it is to pump you back up. But this chatty habit can become a hindrance if it keeps you from moving on—often, just talking about your ex is a way of feeling some emotional connection to the person, even if that feeling is a negative one. If you think you're guilty of too much talking about your past love, put an embargo on this kind of moping: You can keep a rubber band around your wrist and snap it every time you're about to bring your ex up. Or train yourself to see a mental stop sign when you're about to stroll down memory lane, or ask your friends to not indulge you in nostalgia talk.

Tactic #5: Pump Yourself Up
What It Is: Turning your rage into fuel for a workout is better for your body than eating Häagen-Dazs, and better for your criminal record than slashing your ex's tires when you see his or her car parked outside a new date's place. The plusses are plenty: Going to the gym fills the time you would otherwise spend sulking at home, exercise releases chemicals that will actually help you feel less depressed, and you'll boost your confidence because you'll find yourself looking hot to trot.

Tactic #6: Go All Natural
What It Is: No matter how this-is-the-end-of-my-life-as-I-know-it your single-hood might feel at first, spending a bit of time outdoors — whether it's a regular hour-long walk or a week-long destination retreat — can help you put things back in perspective. It's hard to feel hopeless when you're admiring natural beauty, and standing next to the ocean/a lake/a mountain reminds you that there are bigger things out there than that last fight about your laundry habits. Plus, being alone with your thoughts makes you focus on you as a person, ridding you of the temptation to relive your past as part of a not-going-anywhere couple. In nature, your body tends to reach a more peaceful, stress-free state—and ideally, your mind will follow.

Tactic #7: Trash It
What It Is: Getting rid of old reminders of your ex can seem heartbreaking—like if you throw away that shirt your ex left in your closet, you also risk throwing away all the good memories. But hoarding too many souvenirs can just keep you tied to the bad feelings you have, and trashing them tells you that it's okay to start forgetting and forge ahead with your life.
The secret of success is consistency of purpose.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Hjaaa sej ... tipični nasveti, k jih jst poslušam že 2 mesca ... :roll: Sam ne vem a sm jst tok bedna al kaj, sam men pol qurca ne pomagajo ... :cry:

Sej vrjetno z njimi ni nč narobe, sam jst sm totalno prezakompliciran človek in totaln mazohist ... sam tko pač je. Jebat ga ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Zaklenjeno