Geji in lezbike v Sloveniji
-
- Cosmopsiho
da te ne bi s to tvojo primitivnostjo na kake robinzonske počitnice poslala.
prosim, da se vzdržiš vsesplošnega obkladanja z žaljivkami.
pač, zdi se mi, da totalno preveč dramatiziraš glede tega, da je en gej hotu met tvojo cifro in te še malo poukal po fejsbuku. so what. mam občutek da ti pozornost malo godi, pa delaš malo drame iz tega.
mogoče s emotim, ampak a vidiš kje moja obsežna priznanja o tem kako me folk pouka po fejsbuku in kako mi piše ne vem kaj na ne vem keri forum?
pišem vsak pondeljek v temo 'moški so prasci' o tem kako me je en za vikend v diskaču za rit grabu in mi hotu plačat pijačo? ne. torej.
pač en tip te je pecal. no big deal. get over it.
prosim, da se vzdržiš vsesplošnega obkladanja z žaljivkami.
pač, zdi se mi, da totalno preveč dramatiziraš glede tega, da je en gej hotu met tvojo cifro in te še malo poukal po fejsbuku. so what. mam občutek da ti pozornost malo godi, pa delaš malo drame iz tega.
mogoče s emotim, ampak a vidiš kje moja obsežna priznanja o tem kako me folk pouka po fejsbuku in kako mi piše ne vem kaj na ne vem keri forum?
pišem vsak pondeljek v temo 'moški so prasci' o tem kako me je en za vikend v diskaču za rit grabu in mi hotu plačat pijačo? ne. torej.
pač en tip te je pecal. no big deal. get over it.
No, je pa menda tudi tebi razlika, če te peca tip ali ženska, mar ne? Ali se počutiš enako? Ni prvo ipak malo bolj "normalno" (beseda "normalen" v sodobno okolje skoraj več ne spada)? Itak vas je pa večina žensk odvisnih od vaše "lepote" in če vas nihče kak dan ne pogleda, že sanjate o samomoru. Zanimivo, da tudi zasedene.
Ne razumem pa tistega glede slovenčeve seksualnosti. Česa on nima razjasnjenega? Da ga privlačijo ženske? Ali mogoče sugeriraš na tiste vaše bolane fore, ko kao s svojimi partnerji preizkušate v postelji vse mogoče ala golden shower, kakanje, strap-on, vsakotedenska anala ... in temu pravite zdrava izživeta seksualnost?
Ne razumem pa tistega glede slovenčeve seksualnosti. Česa on nima razjasnjenega? Da ga privlačijo ženske? Ali mogoče sugeriraš na tiste vaše bolane fore, ko kao s svojimi partnerji preizkušate v postelji vse mogoče ala golden shower, kakanje, strap-on, vsakotedenska anala ... in temu pravite zdrava izživeta seksualnost?
-
- Cosmopsiho
jup, meni je čisto isto če me tip al ženska grabi za rit. oboje bi mi šlo na živce. oboje se mi zdi isto normalno oziroma nenormalno.
ampak js problemov z istospolno usmerjenimi nimam. zame so vsi enako ljudje, vsi enako potencialno tečni, ali pa ne. in nekaj mi pravi, da lahko svoje povzetke delam na bolj reprezentativnem vzorcu. lahko pa greva štet kdo pozna več istospolno usmerjenih ljudi in ma več izkušenj z druženjem z njimi in ima tako bolj realno sliko o vsem skupaj.
kul branje o gejevskem paru v majhni beloruski vasici in kako so jih tamkajšnji prebivalci sprejeli: klik
ampak js problemov z istospolno usmerjenimi nimam. zame so vsi enako ljudje, vsi enako potencialno tečni, ali pa ne. in nekaj mi pravi, da lahko svoje povzetke delam na bolj reprezentativnem vzorcu. lahko pa greva štet kdo pozna več istospolno usmerjenih ljudi in ma več izkušenj z druženjem z njimi in ima tako bolj realno sliko o vsem skupaj.
kul branje o gejevskem paru v majhni beloruski vasici in kako so jih tamkajšnji prebivalci sprejeli: klik
Lej, take jokajoče zgodbe bi lahko napisal tudi o ubogi ciganski družinici, ki jo terorizira civilna družba. Kakšno je pa stanje v resnici, pa dobro vemo. Vsi se bodo delali uboge, dokler ne bodo dobili svojega. Potem se pa zgodba obrne.
Raje vidim, da me za rit prime najgrša ženska na svetu kot pa tip.
Raje vidim, da me za rit prime najgrša ženska na svetu kot pa tip.
-
- Cosmopsiho
pohorc napisal/-a: Kakšno je pa stanje v resnici, pa dobro vemo. Vsi se bodo delali uboge, dokler ne bodo dobili svojega. Potem se pa zgodba obrne.
in kakšno je stanje v resnici? in kaj geji v resnici hočejo? in kako bo situacija, ko bodo dobili to kar hočejo, drugačna? kaj bo to pomenilo za družbo?
razsvetli me.
bunda, ti raj sebe pošlji na počitnice, ker to tvoje STALNO izpostavljanje moje nedolžnosti in neizkušenosti VSAKIČ ko pride do neke debate je PRIMITIVNO
eno je če te pogleda, poflirta in da mir ko ve da nisem gej, drugo je če ti teži in je tok nadležen da je treba ukrepat.
in NIKJER nisem rekel da so VSI geji taki, tko da to mi nimaš kaj naprej metat. spet tvoja primitivnost, zarad katere nisi sposobna objektivno razumet mojega posta.
moj point je jasno napisan in kdor NI sovražno nastrojen proti men, ga razume.
glede česarkoli kar maš proti men pa mi na zs piši, kar sem ti že stokrat rekel, in se bova zmenila, in potem se nimaš več kej tko obnašat proti men.

eno je če te pogleda, poflirta in da mir ko ve da nisem gej, drugo je če ti teži in je tok nadležen da je treba ukrepat.
in NIKJER nisem rekel da so VSI geji taki, tko da to mi nimaš kaj naprej metat. spet tvoja primitivnost, zarad katere nisi sposobna objektivno razumet mojega posta.
moj point je jasno napisan in kdor NI sovražno nastrojen proti men, ga razume.
glede česarkoli kar maš proti men pa mi na zs piši, kar sem ti že stokrat rekel, in se bova zmenila, in potem se nimaš več kej tko obnašat proti men.
hej norci 

Več posilstev nad streight ljudmi (ne pozabit, da je marsikateri gej nabildan in močan), več zahtev za pravice, degenerirana družba, zasmehovani otroci, ki ne bodo mogli razumeti, da imajo vsi ostali ateka in mamico, le oni dva ateka, več bolezni, več nasilja nad homoti, več zblojencev, ki svoje požeščenosti ne bodo mogli upravičiti drugače kot z modnernim stavkom "jaz sem gej" ...
floribunda napisal/-a:pohorc napisal/-a: Kakšno je pa stanje v resnici, pa dobro vemo. Vsi se bodo delali uboge, dokler ne bodo dobili svojega. Potem se pa zgodba obrne.
in kakšno je stanje v resnici? in kaj geji v resnici hočejo? in kako bo situacija, ko bodo dobili to kar hočejo, drugačna? kaj bo to pomenilo za družbo?
razsvetli me.
Hočejo uničit tradicionalno družino. Ženskost žensk in moškost moških. Hočejo uničit prave krščanske vrednote. Hočejo, da bi bili vsi geji in lezbijke in če bi posvojili kakšnega otroka, potem bi tudi njega spremenili v homoseksualca. Pa seveda bi bili potem vsi ateisti, propadla bi katoliška cerkev. Itak so vsi komunisti in udbaši. Tako. A tega ne veš ali kaj? Kje pa živiš?
Pohorc: To je, upam, sarkazem? Moje upanje je majhno, ampak sem idealistka ...
-
- Cosmopsiho
[quote="pohorc":vtfuql86]Več posilstev nad streight ljudmi (ne pozabit, da je marsikateri gej nabildan in močan), več zahtev za pravice, degenerirana družba, zasmehovani otroci, ki ne bodo mogli razumeti, da imajo vsi ostali ateka in mamico, le oni dva ateka, več bolezni, več nasilja nad homoti, več zblojencev, ki svoje požeščenosti ne bodo mogli upravičiti drugače kot z modnernim stavkom "jaz sem gej" ...[/quote:vtfuql86]
to s posilstvi je totalno zanemarljivo. poleg tega poznam ful nenabildanih gejev, tako da ne kupim ravno tega. mogoče bi potemtakem mogli tudi moškim vzet oravice, v končni fazi so oni odgovorni za 100% posilstev v sloveniji. se strinjaš?
več zahtev za pravice? katere pravice? pravice do veljavne zakonske skupnosti? dedovanja njihovih otrok?
tudi materam samohranilkam so se včasih smejali, pankrtom prav tako. pa so to zdej otroci kot vsaki drugi. liberalna družba bo svoje otroke vzgajala v svobodnem duhu. in taki otroci svojih vrstnikov ne bodo zasmehovali. ne glede na to kake teniske bodo meli, če bodo meli špegle al pa 10 kil viška, ali pa če bodo meli dva atija ali mamici. družba se razvija, prav tako njeni nazori.
več nasilja nad homoti? z liberalizacijo družbe bi bilo nasilja manj.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X-YCdcnf_P8[/youtube]
to s posilstvi je totalno zanemarljivo. poleg tega poznam ful nenabildanih gejev, tako da ne kupim ravno tega. mogoče bi potemtakem mogli tudi moškim vzet oravice, v končni fazi so oni odgovorni za 100% posilstev v sloveniji. se strinjaš?
več zahtev za pravice? katere pravice? pravice do veljavne zakonske skupnosti? dedovanja njihovih otrok?
tudi materam samohranilkam so se včasih smejali, pankrtom prav tako. pa so to zdej otroci kot vsaki drugi. liberalna družba bo svoje otroke vzgajala v svobodnem duhu. in taki otroci svojih vrstnikov ne bodo zasmehovali. ne glede na to kake teniske bodo meli, če bodo meli špegle al pa 10 kil viška, ali pa če bodo meli dva atija ali mamici. družba se razvija, prav tako njeni nazori.
več nasilja nad homoti? z liberalizacijo družbe bi bilo nasilja manj.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=X-YCdcnf_P8[/youtube]
-
- Cosmopsiho
pohorc napisal/-a:Več posilstev nad streight ljudmi (ne pozabit, da je marsikateri gej nabildan in močan), več zahtev za pravice, degenerirana družba, zasmehovani otroci, ki ne bodo mogli razumeti, da imajo vsi ostali ateka in mamico, le oni dva ateka, več bolezni, več nasilja nad homoti, več zblojencev, ki svoje požeščenosti ne bodo mogli upravičiti drugače kot z modnernim stavkom "jaz sem gej" ...
1.) Misliš reč da bo več posilstev nad moškimi..

2.) "Degenerirana družba" je že zdaj, vedno je bila, vedno bo..edina fora je, da imamo ljudje različne poglede na to kdo konstruira t.i. družbenga degena

3.) Več zahtev za pravice - OH DEAH LOUD, WHY?! Čemu in zakaj pa bi imeli enakopravno družbo!?! GASP!
4.) Zasmehovani otroci so posledica degenerirane družbe ja..takšne kot jo definiram jaz..zasmehovanih otrok ne povzročajo geji, temveč tisti, ki jih zasmehujejo..Enako je z vsemi otroki in odraslimi, ki na kakršnkol način odstopajo..But bullies dont get it. Degenerirana družba pač.
5.) Geji so bili, geji so, geji bodo. Nekak ne dojameš koncepta "iti homosekualec" ejga? Misliš, da ko bo zakonik sprejet, se bo pa kar tisoče ljudi ODLOČILO, da bodo geji? In tako bodo sčarali nove bolezni in kuge? Mislm dejte kdaj kako knjigo v roke prjet pa boste ugotovil, da gejev in lezbijk ni nič manj in nič več, več je zgolj razkritih gejev in lezbijk.
6.) Spet, nasilje bodo verjetno sami nad sabo izvajali ane? Jebemti kaki argumenti ej. To je kot da bi rekel: "ne nosi jutri te roza čepice v šolo, ker te bom primoran pretepst!". DEGENERIRANA DRUŽBA JAA.
7.) Koji falus tebe briga kok je nekdo "poženščen" ali ne!? Veš kaj je veliko večja skrb: več retarded nestrpnih imbecilov, ki svojo nestrpnost in splošno neinteligenco zakrivajo z izjavo: "to ni normalno, vrednote se šibijo, mene zgolj skrbi za moj narod..".
Fak kakšna debata, ne morm verjet.
It was forever..but it didnt last long..
-
- Komunikatorka
Sodeč po vseh teh komentarjih na tej temi je zaključiti, da homoseksualci spadajo v isti koš z Judi. Če ne podpiraš njihovega lobiranja, njihovih interesov in na sploh njihovega obnašanja te že obtožujejo antisemitizma oz. homofobije.
To, ali je homoseksualizem prirojena stvar ali ne, se ne bom spuščal. Dejansko me homoseksualci ne motijo, ampak še zdaj ne razumem kaj za vraga je smisel tistih parad ponosa? Na kaj hudiča so pa ponosni? Na to, da so homoseksualci? Torej najbolje je, da še debeli, suhi, visoki, mali, svetlooki, temnooki ljudje naredijo svoje "parade ponosa", bullshit.
Osebno, jaz podpiram poroke homoseksulcev, ker mislim, da je to ena izmed temeljnih pravic vsakega človeka. Nikakor, pa ne podpiram posvajanja otrok s strani homoseksualnih parov (pa ne, zaradi tega, ker to pomeni, da naj bi bili homoseksualci slabi starši), ampak predvsem za otroka, ki bi mu to prineslo kvečjemu škode, kot pa koristi. Slovenija in pa slovenska družba definitvno nista pripravljeni na ta korak, otrok bi v takšno družbo kot je naša bil sigmatiziran, zasmehovan... Je pa res, da bi bilo to na Norveškem, Švedskem, Nizozemskem, popolnoma drugačna stvar, kjer so pa norme veliko bolj liberarne kot pri nas.
To, ali je homoseksualizem prirojena stvar ali ne, se ne bom spuščal. Dejansko me homoseksualci ne motijo, ampak še zdaj ne razumem kaj za vraga je smisel tistih parad ponosa? Na kaj hudiča so pa ponosni? Na to, da so homoseksualci? Torej najbolje je, da še debeli, suhi, visoki, mali, svetlooki, temnooki ljudje naredijo svoje "parade ponosa", bullshit.
Osebno, jaz podpiram poroke homoseksulcev, ker mislim, da je to ena izmed temeljnih pravic vsakega človeka. Nikakor, pa ne podpiram posvajanja otrok s strani homoseksualnih parov (pa ne, zaradi tega, ker to pomeni, da naj bi bili homoseksualci slabi starši), ampak predvsem za otroka, ki bi mu to prineslo kvečjemu škode, kot pa koristi. Slovenija in pa slovenska družba definitvno nista pripravljeni na ta korak, otrok bi v takšno družbo kot je naša bil sigmatiziran, zasmehovan... Je pa res, da bi bilo to na Norveškem, Švedskem, Nizozemskem, popolnoma drugačna stvar, kjer so pa norme veliko bolj liberarne kot pri nas.
- _patchouli_
- Cosmopsiho
- Kraj: Na soncni strani Himalaje
DonCarleone, čeprav si mogoče govoril pač na splošno o posvojitvah, se moram vtakniti v to temo, ker mislim, da ljudje po vseh debatah še vedno ne štekajo.
Po družinskem zakoniku, ki ni bil sprejet, bi se le uredil pravni status otrok, ki ŽE ŽIVIJO v istospolnih družinah. Ja, take družine že obstajajo. Torej partner bi lahko posvojil biološkega otroka svojega moža/žene. S tem bi drugi starš, ki v praksi otroka tudi vzgaja kot svojega, dobil vrsto starševskih pravic, pa tudi otrok, ki tega starša pozna pač kot starša. Recimo obveščanje o zdravstvenem stanju v bolnici, dedovanje itd. Pri nas je itak posvojitev dojenčkov, kot si eni predstavljajo neko klasično posvojitev otroka, izredno malo. Pari čakajo na posvojitev leta in leta, tako da v vsakem primeru ne bi bilo poplave ljubkih gejevskih družinic z roza vozički.
Parade ponosa so pa namenje prav temu zgoraj: ozaveščanju ljudi o problematikah, ki zadevajo istospolne. In očitno bi vsak teden rabili kako. A seveda se vsi ljudje vpičijo v smešne podobe pisanih kostumov in kaj jaz vem kake sterotipe s parad ponosa. Ma niso še bili niti blizu dogajanja, ever.
Me veseli, da se vsaj v nečem strinjamo
Po družinskem zakoniku, ki ni bil sprejet, bi se le uredil pravni status otrok, ki ŽE ŽIVIJO v istospolnih družinah. Ja, take družine že obstajajo. Torej partner bi lahko posvojil biološkega otroka svojega moža/žene. S tem bi drugi starš, ki v praksi otroka tudi vzgaja kot svojega, dobil vrsto starševskih pravic, pa tudi otrok, ki tega starša pozna pač kot starša. Recimo obveščanje o zdravstvenem stanju v bolnici, dedovanje itd. Pri nas je itak posvojitev dojenčkov, kot si eni predstavljajo neko klasično posvojitev otroka, izredno malo. Pari čakajo na posvojitev leta in leta, tako da v vsakem primeru ne bi bilo poplave ljubkih gejevskih družinic z roza vozički.
Parade ponosa so pa namenje prav temu zgoraj: ozaveščanju ljudi o problematikah, ki zadevajo istospolne. In očitno bi vsak teden rabili kako. A seveda se vsi ljudje vpičijo v smešne podobe pisanih kostumov in kaj jaz vem kake sterotipe s parad ponosa. Ma niso še bili niti blizu dogajanja, ever.
beseda "normalen" v sodobno okolje skoraj več ne spada
Me veseli, da se vsaj v nečem strinjamo

^^Točno tako! Tudi predloga za posvojitve otrok s strani homoseksualnih parov še ni bili v Sloveniji, ne morem verjet, da eni še vedno sanjate o tem ...
Se pa po drugi strani spomnim, da je eno mojih prvih ''soočenj'' z dejstvom, da obstajajo homoseksualci, šlo nekako tako: mama mi je povedala, da sodelavka mojega očeta zdaj živi z žensko in se je ločila od moža. Tragično pri vsem skupaj je bilo, da si je sin te očetove sodelavke zelo želel, da bi ga nova mamina partnerica lahko posvojila, pa to ni bilo mogoče. Ja! Ubogi otrok si je sam tega želel ... ampak ni šlo, ker imamo tako čudovite zakone, ki ščitijo uboge otroke pred takšno grozo kot je ljubeča družina. Ker tradicionalno je vedno boljše ...
Se pa po drugi strani spomnim, da je eno mojih prvih ''soočenj'' z dejstvom, da obstajajo homoseksualci, šlo nekako tako: mama mi je povedala, da sodelavka mojega očeta zdaj živi z žensko in se je ločila od moža. Tragično pri vsem skupaj je bilo, da si je sin te očetove sodelavke zelo želel, da bi ga nova mamina partnerica lahko posvojila, pa to ni bilo mogoče. Ja! Ubogi otrok si je sam tega želel ... ampak ni šlo, ker imamo tako čudovite zakone, ki ščitijo uboge otroke pred takšno grozo kot je ljubeča družina. Ker tradicionalno je vedno boljše ...