Varanje

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Najverjetneje je Georgia mislila na povezavo let s tem, kako je ženska odvisna od zveze. In mlajši si, bolj je življenje brez moškega nepredstavljivo. Pa ne toliko moškega - bolj brez ideje ljubezni.

Najstnice so (nekatere!) pač take - tip je center življenja, prenašajo to in ono, samo dobrega fanta ne obdržijo, ker je s tipom, ki vara, bolj razburljivo in življenjega njega pač ne obstaja, ker je to love 4ever :lol:

Ja, z namenom posplošujem. Ker je stavek 'ne bi mogla brez njega' absolutno pretiravanje in obupa vreden - in to ni ljubezen, če že tekmujemo, katera ima svojega hani banija raje :roll: :wink:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

aja ne jz nism nč utipična..itaq ne bi vsega nardila da bi ga obdržala pa živela v laži pa mu odpuščala..haloo..al pa da bi z mano ravnu k z eno cuno al pa me v nč daju..ah kje, jz že malenkosti omenm pa se pogovoriva pa mud am vedt kaj pa kako :D ne pa da on mene vara al kva jz pa ga božam, ap govorim, ja dej še, še bl me vari :D lol ah kje, še dobr d je pridn :cool:
in vem da on ni use, da nic entr, da ne zanemarjam kolegice pa sma lubi gor dol...sm čist realna, ampk nevem kaj bi nardila če bi se kej tazga zgodil, ker mi velik pomeni ane :)
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

MsN napisal/-a:Najverjetneje je Georgia mislila na povezavo let s tem, kako je ženska odvisna od zveze. In mlajši si, bolj je življenje brez moškega nepredstavljivo. Pa ne toliko moškega - bolj brez ideje ljubezni.

Najstnice so (nekatere!) pač take - tip je center življenja, prenašajo to in ono, samo dobrega fanta ne obdržijo, ker je s tipom, ki vara, bolj razburljivo in življenjega njega pač ne obstaja, ker je to love 4ever :lol:

Ja, z namenom posplošujem. Ker je stavek 'ne bi mogla brez njega' absolutno pretiravanje in obupa vreden - in to ni ljubezen, če že tekmujemo, katera ima svojega hani banija raje :roll: :wink:

Točn tko sm misnla! :) Ker sm to prijavo, da bi mu prevaro verjetno odpustila, slišala predvsem od 16, 17 letnic. Sj je razumljivo po eni strani, recimo...
barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barbika_444 »

Odpustila - nikoli in nikdar
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a LanaMaxim »

Mene bi preveč bolelo in ne bi mogla pozabiti. Pa še zasovražla bi ga. Tudi, če bi se trudila mu ne bi mogla več zaupat. Tako, da bi rekla pa pa.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Georgia napisal/-a:
MsN napisal/-a:Najverjetneje je Georgia mislila na povezavo let s tem, kako je ženska odvisna od zveze. In mlajši si, bolj je življenje brez moškega nepredstavljivo. Pa ne toliko moškega - bolj brez ideje ljubezni.
...

Točn tko sm misnla! :) Ker sm to prijavo, da bi mu prevaro verjetno odpustila, slišala predvsem od 16, 17 letnic. Sj je razumljivo po eni strani, recimo...

Verjela ali ne, ko sm bila mlajša (ravno teh let, kot praviš), sem bila mnenja, da prevare ne bi nikoli oprostila. Ko se ti pa neki takega zgodi, pa popolnoma obrneš mišljenje. In stara sm bla skori 19 :wink:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

Georgia napisal/-a:

zakaj so pa leta merilo?
spet, ista lajna..Ljudje smo različni, usak različno razmišlja.če bo dekle odpustilo tipu za prevaro mu ne bo ker je stara šestnajst, ampak ker se je pač tako odločila.nekateri lahko pač te stvari "požrejo" in uredijo, spet drugi ne.mislim, pa da leta nimajo veze tukej...
sončnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sončnica »

To res nima nobene veze z leti. Sama sem 3,4 leta nazaj bila mnenja, da bi nekaj takega oprostila, danes ko se malo bolje poznam, ko vem kako je ko si z nekom leto, dve, tri in ko si zamislim ta občutek, ko nekaj takega zveš, vem da ne bi šla prek tega. Ker vidim, da težko dam na stran stvari, ki so me dosti manj prizadele kot bi me ta. Uf mi je prav grozno sploh pisat o tem...
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

*purple* napisal/-a:Zakaj so pa leta merilo?
spet, ista lajna..Ljudje smo različni, usak različno razmišlja.če bo dekle odpustilo tipu za prevaro mu ne bo ker je stara šestnajst, ampak ker se je pač tako odločila.nekateri lahko pač te stvari "požrejo" in uredijo, spet drugi ne.mislim, pa da leta nimajo veze tukej...

Ja, samo gledano posplošeno, se več najstnic kot žensk srednjih let, tako obnaša. Seveda se najdejo tudi ženske pri 50 letih, ki jim so jim moški center sveta, prav tako obstajajo tudi nenaivne (če se lahko tako izrazim) najstnice. Ampak splošno gledano se pa VEČINA najstnic tako obnaša in s tem ne mislim nič slabega, ampak dejstvo je da se najstnice drugače obnašajo kot starejše ženske, saj imajo manj življenjskih izkušenj za sabo, ki bi jim pomagale popolnoma oblikovati svojo osebnost, zato se bolj "obešajo" na svoje fante, saj se tako počutijo bolj varno in posledično tudi sprejeto s strani vrstnikov.

Sama prevare ne bi nikoli odpustila in v to sem 100%. To pa zato, ker mi prevara ne bi pomenila samo prevare v smislu ljubezenskega življenja, ampak tudi prevaro v smislu prijateljstva oz. izdaje. In s človekom, ki me izda, nočem imeti nobenega opravka več, ne glede na to kdo je. Če pa me izda tako bližnja oseba kot je moj fant, potem pa lahko rečem samo še adijo.
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a gaby_ »

*purple* napisal/-a:
zakaj so pa leta merilo?

se strinjam!

po moje tudi leta niso merilo, ampak ima vsak človek drugačno mnenje. tako kot vsak človek sam pojmuje, kaj je zanj varanje, se sam tudi opredeli, ali bo to odpustil ali ne.
sicer pa, ne vem, če sem že rekla, ampak zase ne morem trditi, da 100% ne bi odpustila ali 100% bi odpustila. ker ne vem, kako bi se počutila v tistem trenutku, ko bi izvedela (lahko si samo predstavljam).
bi pa sigurno dala možnost zagovora, oz. opravičila oz. pojasnila. pa kakorkoli bi se že potem (ali pred tem) odločila.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

lorelaj napisal/-a:

Ja, samo gledano posplošeno, se več najstnic kot žensk srednjih let, tako obnaša. Seveda se najdejo tudi ženske pri 50 letih, ki jim so jim moški center sveta, prav tako obstajajo tudi nenaivne (če se lahko tako izrazim) najstnice. Ampak splošno gledano se pa VEČINA najstnic tako obnaša in s tem ne mislim nič slabega, ampak dejstvo je da se najstnice drugače obnašajo kot starejše ženske, saj imajo manj življenjskih izkušenj za sabo, ki bi jim pomagale popolnoma oblikovati svojo osebnost, zato se bolj "obešajo" na svoje fante, saj se tako počutijo bolj varno in posledično tudi sprejeto s strani vrstnikov.
.

ne morem se strinjat s tem.Ker spet niso najstnice tiste ki se obešajo na svoje tipe neglede na ceno.prej bi rekla, da se starejše ženske obešajo in so "iz navade" z nekom, ker se bojijo da so prestare in bodo težko dobile drugega.vseeno pa je to spet odvisno od vsakega posameznika in nikakor ne od let.
V mojih mladih letih sem bila jst svetla izjema, ki sem si želela resno zvezo, use kolegice so bile pa bolj za kratkotrajne avanture in ne duha ne sluha ni bilo o tem, da bi bila kšna s kšnim tipom sam zato da ma tipa neglede na use.
sicer pa s temi nasjtnicami že res močno pretiravate.obnašate se kot da vi nikoli niste bile najstnice in ste bile use kristalno zlate in oh in sploh ste znale razmišljat.Let`s face it, večalimanj smo bili usi isti.eni smo izstopali nekje, drugi drugje.Mislm, pa da se lahko komot poglihamo.Pomojem ni to nič drugega, da se najstnice obsoja in vlači po zobeh, kot skrivanje za svojo preteklostjo, katere se še kako zavedate, ampak se branite z drugimi in današnje najstnice obsojate mogoče celo zaradi identičnih stvari, ki ste jih vi kot pubertetniki naredili pa vas je sram priznat.pa ne gre se samo za tole temo, ampak nasplošno, ker kjer je govora o najstnicah, tam se pljuva....
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

*purple* napisal/-a:
lorelaj napisal/-a:

.

ne morem se strinjat s tem.Ker spet niso najstnice tiste ki se obešajo na svoje tipe neglede na ceno.prej bi rekla, da se starejše ženske obešajo in so "iz navade" z nekom, ker se bojijo da so prestare in bodo težko dobile drugega.vseeno pa je to spet odvisno od vsakega posameznika in nikakor ne od let.
V mojih mladih letih sem bila jst svetla izjema, ki sem si želela resno zvezo, use kolegice so bile pa bolj za kratkotrajne avanture in ne duha ne sluha ni bilo o tem, da bi bila kšna s kšnim tipom sam zato da ma tipa neglede na use.
sicer pa s temi nasjtnicami že res močno pretiravate.obnašate se kot da vi nikoli niste bile najstnice in ste bile use kristalno zlate in oh in sploh ste znale razmišljat.Let`s face it, večalimanj smo bili usi isti.eni smo izstopali nekje, drugi drugje.Mislm, pa da se lahko komot poglihamo.Pomojem ni to nič drugega, da se najstnice obsoja in vlači po zobeh, kot skrivanje za svojo preteklostjo, katere se še kako zavedate, ampak se branite z drugimi in današnje najstnice obsojate mogoče celo zaradi identičnih stvari, ki ste jih vi kot pubertetniki naredili pa vas je sram priznat.pa ne gre se samo za tole temo, ampak nasplošno, ker kjer je govora o najstnicah, tam se pljuva....

Lej pa ne vem a je treba res vse stokrat napisat. Nobene ne pljuva najstnic. Dejstvo je, da se človek drugače obnaša in razmišlja pri šestnajstih kot pri petindvajsetih letin in pri petindvajsetih drugače kot pri petdesetih. Govorim o povprečnm razmišljanju najstnic in nobeden ni reku, da so vse take, ker tudi jaz nisem bila, vem pa da sem drugače razmišljala kot sedaj. In to je čisto logično. A boš zdaj rekla, da tudi samo sebe pljuvam?
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

o ja pa se pljuva..Ti lahko prec najdem ceu kup tem, kjer se pljuva ins meje najstnicam.Govorila sem napslošno, mislm da sm tud to v postu omenila, pa seveda se je nanašal tud na to temo.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

*purple* napisal/-a:o ja pa se pljuva..Ti lahko prec najdem ceu kup tem, kjer se pljuva ins meje najstnicam.Govorila sem napslošno, mislm da sm tud to v postu omenila, pa seveda se je nanašal tud na to temo.

Jaz ne pljuvam, se pa smejim. In tudi te popljuvane najstnice se bodo enkrat smejale naslednjim generacijam - in sebi nekoč :) .

Dejansko je razmišljanje drugačno in ja, sama sebi se smejim, ker sem bila nekoč taka trapa, da sem sanjarila o nevemkakšnem princu na belem konju in verjela v nekaj, za kar sem sedaj prepričana, da ne more biti resnično. Pa sem bila takrat sigurna, da imam izreden realen pogled na vse zadeve. Še sedaj sem prepričana o tem, ampak sem mogoče malo bolj povezala z določenimi izkušnjami.

Sicer pa - kaj je bistvo izkušenj? Petnajstletna mula bo prevarana s strani petindvajsetletnega tipa... Bo to pomenilo, da se jim mora vnaprej izogibat? (25letnikom namreč.) Ne. Spremeniti bo morala samo način pristopa k tej ljubezenski zadevi - lahko pade na kolena pred njim, ampak se bo pa na podlagi prejšnje izkušnje naučila, da mora stvar jemat z rezervo.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

Jaz vem, da prevare ne bi mogla nikoli oprostiti, ker bi s tem izgubila vso zaupanje in bi zveza šla samo navzdol. Pa naj ga imam še tako rada, prevare ne oprostim.
Odgovori