*purple* napisal/-a:Zakaj so pa leta merilo?
spet, ista lajna..Ljudje smo različni, usak različno razmišlja.če bo dekle odpustilo tipu za prevaro mu ne bo ker je stara šestnajst, ampak ker se je pač tako odločila.nekateri lahko pač te stvari "požrejo" in uredijo, spet drugi ne.mislim, pa da leta nimajo veze tukej...
Ja, samo gledano posplošeno, se več najstnic kot žensk srednjih let, tako obnaša. Seveda se najdejo tudi ženske pri 50 letih, ki jim so jim moški center sveta, prav tako obstajajo tudi nenaivne (če se lahko tako izrazim) najstnice. Ampak splošno gledano se pa VEČINA najstnic tako obnaša in s tem ne mislim nič slabega, ampak dejstvo je da se najstnice drugače obnašajo kot starejše ženske, saj imajo manj življenjskih izkušenj za sabo, ki bi jim pomagale popolnoma oblikovati svojo osebnost, zato se bolj "obešajo" na svoje fante, saj se tako počutijo bolj varno in posledično tudi sprejeto s strani vrstnikov.
Sama prevare ne bi nikoli odpustila in v to sem 100%. To pa zato, ker mi prevara ne bi pomenila samo prevare v smislu ljubezenskega življenja, ampak tudi prevaro v smislu prijateljstva oz. izdaje. In s človekom, ki me izda, nočem imeti nobenega opravka več, ne glede na to kdo je. Če pa me izda tako bližnja oseba kot je moj fant, potem pa lahko rečem samo še adijo.