Ok vse, ki pišete kako spravite 17 oz. še več cm v usta.... Pejte v trgovino pa si kupite ene take fajn dolge hrenovke, pa doma na njih odmerite 17cm, jih tam odrežite potem pa si 2 hrenovki skupaj probite celi zatlačit v usta... Se grem stavit da bi 3/4 tistih ki bi probale to narest, obrnilo želodec...
Dejte se zamislit malo nad svojim pisanjem no... Večini ljudi obrne želodec že če si vtaknejo prst v usta, tukaj pa govorimo o 17+cm palicah premera 4 do 5cm...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Ne pa ne! Jaz dam 20 cm z lahkoto do korena v usta! Pa še arije lahko pojem vmes! Pa orgazmiram tudi, če mu ga samo fafam. Če ne pa itak orgazmiram samo z 2 minutno penetracijo. Ker moj tip ima 22 cm dolgega pa 15 širokega. Pha!
Sej ne rečem nič, nekatere mogoče res vse to lahko. Tule na forumu pa babja tekmovalnost nardi, da zgleda, da so tiste babe, ki tega nimajo / ne počnejo, pravzaprav frigidne in čisto nenormalne.
Katarinanizabisere napisal/-a:ponavadi se miški hvalijo z dolžinami ki niso realne , sedaj so se začele še ženske hvaliti o moškosti njihovih partnerjev
To je mogoče samo na cosmo forumu, kjer je labilnost uporabnic enormna
zakaj bi katera lagala? itak noben nobenga osebno ne pozna (usaj mene ne) tko da nevem zakaj bi pisala laži po forumu, ker nimam nč od tega, niti kšn ego za napihovat...
chiqqa napisal/-a:zakaj bi katera lagala? itak noben nobenga osebno ne pozna (usaj mene ne) tko da nevem zakaj bi pisala laži po forumu, ker nimam nč od tega, niti kšn ego za napihovat...
torej, če rečm da ga spravm v usta, to pomeni to.
Lažejo točno zato, ker lahko lažejo in jih tudi nihče ne pozna. Druga možnost pa je seveda ta, da punce, ki imajo fante s povprečnimi, ne upajo napisat te "skromne" dolžine v ta topic. Slednja možnost se mi zdi bolj verjetna.
Cosmopolitánka -e ž (á) naivna in tečna ženska; kokoš : kako je tečna - ta je prava cosmopolitanka; ti si rojena cosmopolitanka, ni ti pomoči; kako je lahko takšna cosmopolitanka dobila tako super moža?