Modna svetovalnica
- *Penelope*
- Komunikatorka

-
Lady_fLame
- Komunikatorka

- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
-
a_pikica_a
- Cosmopolitanka

- *Penelope*
- Komunikatorka

-
a_pikica_a
- Cosmopolitanka

- *Penelope*
- Komunikatorka

-
Lady_fLame
- Komunikatorka

- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
-
a_pikica_a
- Cosmopolitanka

Mam eno vprašanje, pa upam da se mi ne bo katera smejala, ampak res ne vem...
A gležnarji se tudi spomladi nosijo? Ok no sej mi noben ne preprečuje, da jih obujem, ampak jaz imam v glavi da je to bolj jesenska/zimska obutev. Po pravici povedano ne gledam druge ljudi pod noge, tako da res ne vem
Pa tudi kaki ostali čevlji se na splošno nosijo spomladi...
A gležnarji se tudi spomladi nosijo? Ok no sej mi noben ne preprečuje, da jih obujem, ampak jaz imam v glavi da je to bolj jesenska/zimska obutev. Po pravici povedano ne gledam druge ljudi pod noge, tako da res ne vem
Pa tudi kaki ostali čevlji se na splošno nosijo spomladi...
ma jaz sem že do grla sita škornjev in gležnarjev, tako da sem v petek, ko je bil lep sonček, že obula salonarje
Pri nas v službi sem jih videla tudi že na nekaterih drugih puncah, tko da me je to še spodbudilo.
Poleg tega je pa tud odvisno, za kam jih misliš imet. Zame ni problem obut salonarjev, ker sm itak cel dan v pisarni, do tja se pa pripeljem z avtom, tako da naredim le nekaj korakov s parkinga do pisarne
.
Pri nas v službi sem jih videla tudi že na nekaterih drugih puncah, tko da me je to še spodbudilo.
Poleg tega je pa tud odvisno, za kam jih misliš imet. Zame ni problem obut salonarjev, ker sm itak cel dan v pisarni, do tja se pa pripeljem z avtom, tako da naredim le nekaj korakov s parkinga do pisarne
.-
Little*Fever
- Sramežljivka

Bom kr tu vprašala... kupla sem si čevlje za maturanskega. Zdaj pa ko jih mam neki časa gr, me prav pečejo podplati! taka skeleča bolečina je. V dm-u sem si kupla te vložke za čevlje da te ne boli noga in da ne drsi, pa ne pomaga kaj preveč
in me resno skrbi, da ne bom mogla plesat z njimi. A ma mogoč kera kak nasvet glede tega?
Me, Myself and I <3