Kmetija

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Odgovor Napisal/-a ***PINKYCA*** »

ja pa itaq da še zadnji del ni posneti, kaj res verjameš da bi se pop tv odpovedal denarju ki ga prinese glasovanje - NOT!
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Odgovor Napisal/-a Damyanchyka »

Kukr jst vem, sm tut u reviji eni prebrala. Sicr ne vem kiri, da je to k se je začelo predvajat, snemanje še potekalo, sam je unaprej posneto. Pa zdej so vrjetno res že pršli do konca, če videvajo tekmovalce zuni. (pa tej še kao niso po tv izpadl). Em zaslužjo itaq z glasovanjem usako soboto. Nakonc bomo pa zglasoval tistga zmagovalca(po izboru gledalcev) k bo dubu auto.
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ela85 »

po moje se bo v zadnji oddaji odvijal dvoboj.

očitno bo potekalo v živo, če ne ne bi o tem pisali :?
Uporabniški avatar
UTRINEK
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Odgovor Napisal/-a UTRINEK »

ja zadna odaja naj bi bla v živo, enkrat decembra!tako sem vsaj brala v revijah!pa neki dvoboji med gledalci in tekmovalci bojo(spet nekje prebrala) :nixweiss:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Odgovor Napisal/-a gregalina »

Hehe, Biljana je glava družine. Zihr bosta dekla in hlapec Špela in Klemen (prva dvobojevalka bo pa Špela, pa si bo eno bol švoh zbrala za drugo dvobojevalko in bo ostala not..tak se meni zdi).

Daša, Biljana in Klemen pa dobijo obisk od domačih...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Odgovor Napisal/-a Aloha »

Heh, ene ste smešne, itak, da so že zdauni vn, al se vm mogoče zdi verjetno, da u Sloveniji obstaja kmetija k ma, medtem k je pousod okol nule, še vedno čist zeleno travo, drevesa, modeli pa okol u kratkih rokavih hodjo? :)

Drgač pa, mam na Popu in sm slišala, kako je nekdo reku, da majo še ceuga Pikačuja (ja, da so pujska poimenval predn so ga zaklal je bla res krasna gesta) :? ... Tok so težil skos s tem mesom, pa komi čakal, da se bodo loh ene živali lotl, zdej bo šlo pa pou pujska stran (pa še Adrijana je spokala dam) :( ...

Jebiga, ampak men je res hudo pr takih stvareh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Odgovor Napisal/-a Lara »

Ja ma a ne bi blo možno, da pač zadna dva spustijo ven pa čakata do decembra, ko je glasovanje, ker zmaga? Sicer je butasta ideja :? ampak ne vem. Ne vem no, ne spremljam prav...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a Yazmeen »

Dons sm spet lih ujela posnetek, k čist nazorno kaže, kako kokoški glavo odsekajo s sekiro in pol ona krili tm še ceu cajt :roll:

Mislm a je treba to kazat po tv-ju?! Ok, mogoče na kšni kmetijski oddaji, ne pa kao v enem resničnostnem showu :evil:

Zame je to čist bolno, res.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a ela85 »

Aloha napisal/-a:Heh, ene ste smešne, itak, da so že zdauni vn, al se vm mogoče zdi verjetno, da u Sloveniji obstaja kmetija k ma, medtem k je pousod okol nule, še vedno čist zeleno travo, drevesa, modeli pa okol u kratkih rokavih hodjo? :)

tega ni trdila nobena. :roll:

itak, da vemo, da je posneto vnaprej, to kar je trenutno na tv-ju, naj bi blo septembra. ko soprišli do finalistov, so ju očitno poslali domov, zadnji dvoboj in s tem tudi oddaja pa se bo odvijala decembra (ali enkrat pač). in nobena ni trdila, da je to posneto ta teden, včeraj ali pa celo danes. :roll:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Odgovor Napisal/-a norolescentka »

sam da se je spokala ven una gravža od adrijane, mislim, če obstaja še bolj podn od podna kar se tiče osebnostnih lastnosti...........prav neverjetna je, kak sama seb verjame, da je fajn, da je poštena, delovna, prijazna........nekateri očitno res nimajo ogledal za svojo dušo...

drgač pa, itak bo biljana zmagala, sam to se men ne zdi fer...ker je butasta in neprebavljiva...če jo v ljubljani srečam, se bova zihr sfajtale, ker bi ji rada nekaj stvari povedla. ona se pa ne da, ker isto misli da je največja carica.

če pa kdaj srečam adrijano, bi jo pa rada enkrat okol kepe. obnaša se, kot da hodi v vrtec.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Odgovor Napisal/-a Yazmeen »

^^ Mater, ti si pa agresivna :eek:
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Odgovor Napisal/-a norolescentka »

Yazmeen napisal/-a:^^ Mater, ti si pa agresivna :eek:

hihihi sem a ne da :D ne resno, ne prebavljam zlobnih in hinavskih ljudi in pol po navadi ratam ista...v smislu, da jih želim pretepst. in te dve sta mi res podn od podna...daša še ma vsaj šanso k seb mal pridet k bo odrasla, biljani in adrijani pa ni več pomoči. prva je v sebe tolko prepričana, druga je pa že pokazala svojo nedoraslost vsej situaciji.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Uporabniški avatar
any_any
Komunikatorka
Komunikatorka

Odgovor Napisal/-a any_any »

Mah, brezveze se sekirat in razburjat glede ljudi, od katerih itak ne bos nic dobil in jih niti ne poznas.

Ce pa hoces videt Adrijano, je v klepetalnici, na dan ko je izpadla, lepo povedala kje se jo lahko obisce. Je rekla da dela v lokalu svoje sestre tam pri Novi Gorici, nevem pa ime lokala.
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Odgovor Napisal/-a Smetka_ »

kok ste ene bedne. a ne veste da zato da jeswte meso,mora ena kura prej crknit?Verjetno ne.
Jaz se tega zavedam in mam meso rada,zato me ena kura brez glave na tv-ju ne šokira preveč in se mi niti ne smili,smo pač mesojedci in jemo meso.Nekateri ga imamo pač zelo radi.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Odgovor Napisal/-a Aloha »

Ja, mene šokira, ne, ni mi prijetno in ja, živali se mi smiljo. :?
Mesa pa ne jem.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Odgovori