Ali se sploh lahko pozabi na prvo ljubezen?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

da je bil moja prva prava ljubezen sem ugotovila, ko v bistvu nisva bila več skupaj..in ne..ne bom ga nikoli pozabila...ker mi je kljub vsemu kakor je pač bilo ogromno dal in me ogromno naučil...
sedaj ljubim že dolgo časa drugega..in sem ljubljena...njega pa se še kdaj spomnim...je ostal le grenko sladek spomin... :)
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

v mojem primeru je tko,da vem da ga pozabla sigurno nikol ne bom, sam skupi pa tut ne bova nikol več .. je pač lep spomin na to, ko se prvič zaveš, da te ima nekdo rad, ampak .. ne vem pa če te to zaznamuje za celo življenje - mislm v tem smislu da bi zdej skos še bil nekje kot ena "rezervica" :)
Enyoja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Enyoja »

Jst pa mislim, da vsak izmed nas ne bo nikoli pozabil bivše/ga. Vsi ti ljudje ti pustijo poseben pečat v tvojem srcu. Z vsakmu maš lepe in manj lepe trenutke...
Moja prva ljubezen se je zgodila pri 15ih z mojmu sosedu... Tud jst ko ga vidim mam občutek da je on res nekaj posebnega... vendar sem po določenem času spoznala bolše in boljše ljudi, tudi od njega... ampak on je res nekaj ne ponovljivega, ker je pač moj prvi :)

Vsi so bli nekaj posebnega in vse sem imela rada...
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Mislim, da pozabiš nikoli..kvečemu preboliš...čeprav to že vrabci čivkajo :)
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

svoje prve ljubezni neom nikol pozabla! prebolela sem že, sam ko ga vidim me še vedno stisne! :( zaj pa sem spet nesrečno zalublena! kaj je možno, kje dobit ključavnico, da si zaklenem srce in ga odklenem, ko bom vedla da bo ratalo!?
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
Kala*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Kala* »

Pomoje je to za vsakega različno. Jaz npr. svoje prve ''ljubezni'' nisem videla že ufff, več let pomoje. Ubistvu se včasih tko malo spomnim na tiste osnovnošolske čase. Je pa to vsekakor nek spomon, ki ti ostane.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Jaz prvo ljubezen obravnavam kot mojo prvo resno zvezo. Ko zares ljubiš - brezpogojno, z vsemi napakami vred. Ne tiste osnovnošolske zaljubljenosti, ko si vsak teden zaljubljen v drugega (sama sploh ne vem kdo je bil moja prva simpatija :? ).

Trenutno sem v prvi resni zvezi, v zvezi kjer ljubim in sem ljubljena in zagotovo tega ne bom pozabila nikoli, če morda nekoč ne bova več skupaj.
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Kala, mogoče si narobe razumela glede prve ljubezni. Res je tako, kot je opisala iluzija...govorimo predvsem o tisti priv ljubezni, ki je bila resna in trajala dlje. .. ne samo 2 meseca in vse kar spada pod osnovnošolsko ljubezen
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Jst sm mnenja da prave ljubezni ne pozabiš, prvo pa lahko, sploh pa če se je zgodilo v OŠ k je vse še bolj na easy :wink:
Mojo prvo ljubezn - sošolca sm že dougo od tega pozabla, me ne gane več. Bla sm zaljubljena v njega 3 leta.
Vem pa, da prve prave ljubezni ne bom nikoli pozabla. Ubistvu sm v fazi prebolevanja. Ko ga ne vidim je vse lepo in prow, ko ga pa zagledam.. ja.. mi zastane dih, ne morem neč, mislim na njega 25 ur na dan, se začnem kar trest in ne znam spravit skupi normalnega stavka,.. On je zame pač bog že celih 6 let :hearts: . Nikoli si ne bi misnla, ker na začetku ga niti videt nism upala, pa sem vsak dan frendico spraševala kko upa bit z njim :D
Sigurno bom še kdaj zaljubljena, samo tko močno pa dvomim. In nobene osebe ne bom vidla v tko lepi luči.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
BlackPerla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a BlackPerla »

Zase osebno vem, da sem zmožna z leti pozabit marsikaj. Od prvega tipa, do ljubezni kako je bilo. V življenju poskušam uživat in živet, dan v katerem sm. Na preteklost ne pomislim več pretirano, mi enostavno druge reči več pomenijo.
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

ja mislim, da nobene ljubezni ne morš kar pozabit pa naj bo to prva, druga, peta....jaz nisem pozabila in niti si ne želim pozabit nobene moje ljubezni, ker je bila vsaka nekaj posebnega in v vsaki sem se nekaj naučila pa četudi se je potem končala.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: In his song.

Neprebrana objava Napisal/-a Ashlee. »

js tud mislim, da tiste osnovnošolske in podobne zlahka pozabiš. tiste ''prve'' in prave pa ne moreš. js mislim, da tud če bi bla nevem kolk stara in sklerozna bi ON zame še vedno obstajal in bi se ga spominjala :lol:
kr res predstavlja oz. je predstavljav vse, kar si želim. mogoče me preganja tud to, da vem kakšen je bil takrat in kako se je spremenil, in da vem, da je nekje v sebi še zmeraj tisti v katerega sem se zaljubila.
in ko ga ne vidim je vse ok, ko ga pa vidim, se mi pa zdi, kot da bi vse podoživljala še enkrat. on pa tud točno ve, kako mi more pet, da js plešem :)
vrjetno se tud zdi marsikomu vse skupaj nesmiselno, ampak če bi ga drugi vidli v takšni luči, kot js in da bi bil do drugih tak kot je do mene, bi me vrjetno razumeli.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

Če zivis svoje zivljenje s popolnostjo vsakega trenutka, potem ne pozabis ne prve ljubezni in ne zadnje ljubezni.
cbr
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cbr »

mislim da prva ljubezen ti vedno vstane na nek način v spominu in ne moreš je zbrisat, lahko pa jo pustiš kot spomin, ki se je zgodil

to da se še zdaj včasih spomneš nanjo, po mojem mnenju ni nič narobe, nebi rekla da je to sprožilo neko željo po tej osebi, mogoče se ti to samo zdi kr tolko razmišljaš o tem ;)
Uporabniški avatar
*Nebo*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *Nebo* »

Po mojem ne.Ce je bila slaba ali dobra.Ne.Ker je prvi,prvi.In ze zato nepozaben.Odvisno pa,kaj kdo jemlje za prvega.Ko sta hodila.Ko sta skupaj spala.Tistega,ki si mu dal prvi poljub.Ja,spomini!
Odgovori