- Se počutim bolj down zadnji čas,ne vem točno zakaj, te dni pa mogoče vpliva tudi pms
- se mi skor ne da jest zadnji čas več
- sem prišla malo domov po treh tednih spet danes, ker so mi ravno težili naj pridem. Ma se mi zdi tako nekam še vse bolj neg. doma kot v Lj.. Pri mami se je zdravljenje za ta glavni zdr. problem končalo, imam pa filing da vsakič, ko govorim z njo dobi tablete al neko zdravljenje za še kak dodatni zdr. problem.., večina nič resnega, ma vseeno..me spravlja v stres.
- o covidu več kot toliko ne razmišljam, imam občutek, da bo šlo na bolje?
- me uni izpred več let nazaj tip, še vedno nadleguje po nekem starem mailu, čeprav niti ne odgovarjam, ne nič.. aja po telefonu tudi, iz neke nove št, ki še ni blokirana, morem blokirat še to.. to so res neki bizarni problemi, ki ne vem zakaj se mi dogajajo... z njim sem imela opravka res ko sem bila okrog 20 stara ali še manj.. skrbim zadnja leta in nasploh, da imam urejeno kakšne ljudi imam okrog sebe in da so samo takšni, ki imajo dober vpliv, kul, zdrave odnose..
- sem spucala stanovanje v Lj zjutraj, ker sem js na vrsti bla ta teden, zdaj doma me čaka pa še avto, ki ga tudi že nekaj časa nisem..
- prevozi zgleda so nazaj, oz že za več ljudi sem videla objave, da iščejo ali peljejo, ma sama kar ne bom vozila, dokler se to covid stanje ne še bolj umiri..
-
jao, en uporabnik tukaj me je po novem on blokiral, ker se kao nočem dobit z njim, se pa dobim z enim drugim uporabnikom..- je kar kul tudi koga novega spoznati, kar tako

, pa sploh po tem covid obdobju, ko si itak v glavnem samo v službi, ne ven se ne hodi med ljudi, ne nič se ne dogaja..