Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?
ženska to si dobro povedala
!
Ma mene majo nekateri že včasih za noro ej, ker v bistvu mam trenutno ob sebi 'fanta 'ki je priden, študira, je simpatičen, resen, prihaja iz zakon familije in bi vse naredil za mene, ampak jaz budalo se enostavno ne morm tist neke ful zaljubit v njega, čeprav bi rada. Res ga mam rada pa sploh si ne predstavljam kaj bi bilo če se ne bi slišala (namreč prej sma bila dolgo časa vredu frenda), jaz pa zdaj vedno bolj spet mislim na bivšega. Pa sma že tak dolgo narazen, da joj
. Bivši je padel 1.letnik faksa, zdaj nekaj glumi na drugem faksu, totalno neresen je, samo bi ven hodil in pil, bolan je (sladkorno ima), odjebal me je tak da brezveze, jaz pa v njem še vedno vidim fanta s katerim mi je bilo najlepše in bi zveza lahko bila super, če bi se že enkrat malo zresnil.
Sem zelo odkrit človek in moj sedanji ve kako je pri meni, da ga imam zelooo rada in da sicer neka kemija je med nama, ampak da je to očitno z moje strani samo navezanost in ne ljubezen. On se še ful trudi da bi se zaljubla in to, ampak pomoje tak ve in vidi kako je.
Kaj me še zanima...Recimo ko gremo kam ven in jaz vem da tja zahaja tud ta moj bivši ki ga še nisem pozabila, se še posebej zrihtam in se potrudim pri make-up pa frizurci. Že nekako podzavestno si mislim, da morm biti še posebej lepa ko me bo videl, da bo videl kaj je zgubil. To je totano otročje, saj vem, samo če ne morm drugače
. Pa to se mi samo pri tem bivšem dogaja-očitno zato ker še nisem prebolela...Na noben način ga pa nočem nazaj, vsaj zdaj še ne ko je tak neresen, ampak hočem samo da mu postane žal
. Tud če se ne vidima dost, ga še vedno poznam in poznam tist njegov pogled ko me vidi, ampak on je taka oseba da je recimo enkrat priznal napako in me hotel nazaj, drugič pa napake ne bo več priznal, tud če me bo hotel nazaj, ker si misli da se bo s tem ponižal, če bi prišel do mene in mi rekel, čuj Maja oprosti...itd.- hjoj fant odrasti že enkrat!!!
Saj v takih primerih se meni tudi ne zdi, da sem 21 let stara, ampak največ 15

Ma mene majo nekateri že včasih za noro ej, ker v bistvu mam trenutno ob sebi 'fanta 'ki je priden, študira, je simpatičen, resen, prihaja iz zakon familije in bi vse naredil za mene, ampak jaz budalo se enostavno ne morm tist neke ful zaljubit v njega, čeprav bi rada. Res ga mam rada pa sploh si ne predstavljam kaj bi bilo če se ne bi slišala (namreč prej sma bila dolgo časa vredu frenda), jaz pa zdaj vedno bolj spet mislim na bivšega. Pa sma že tak dolgo narazen, da joj

Sem zelo odkrit človek in moj sedanji ve kako je pri meni, da ga imam zelooo rada in da sicer neka kemija je med nama, ampak da je to očitno z moje strani samo navezanost in ne ljubezen. On se še ful trudi da bi se zaljubla in to, ampak pomoje tak ve in vidi kako je.
Kaj me še zanima...Recimo ko gremo kam ven in jaz vem da tja zahaja tud ta moj bivši ki ga še nisem pozabila, se še posebej zrihtam in se potrudim pri make-up pa frizurci. Že nekako podzavestno si mislim, da morm biti še posebej lepa ko me bo videl, da bo videl kaj je zgubil. To je totano otročje, saj vem, samo če ne morm drugače

Saj v takih primerih se meni tudi ne zdi, da sem 21 let stara, ampak največ 15

no angel napisal/-a:the big red machine napisal/-a:Ti no angel pa si nadpovprečno zakomplicirana
Hahasej vem, sam ... what can I do
js jo pa štekam... ker sm sama ista

Kerkol pride, kerkol me občasno zamede ne more nadomestit njega... ampak on ma še kr samo kariero...

Always look on the bright side of life!
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
CorfuGirl napisal/-a:Naj mi kdo pove kako preboleti osebo ki jo videš vsak dan...prav vsak dan!!!Kak naj si ga izbiješ iz glave?Kak naj mirno gledam kaj vse počne pred mano z drugimi,pa čeprav vem da nima nič z njimi?
To tudi mene zanima, kr sm že paranoična.. Tkoj k ga vidim govorit s kašno si že mislim kej

-
- Komunikatorka
- Kraj: Štajerski konec
Žau mi je zate! Bi ti rada dala kašno vzpodbudno besedo ampak je prau ne najdem, ker to je res dolga doba!
Upam, da ti bo tale ljubček vsaj malo pomagal :bussi:
Bodi močna!
Upam, da ti bo tale ljubček vsaj malo pomagal :bussi:
Bodi močna!
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
- Komunikatorka
p!ka moja, hvala za lubčka. najhuje pa je ker se nič kaj takega ni zgodilo, ljubezen je kr umrla, kr v eno monotonost sma padla. Zdaj pa so zadaj že drugačne misli-kaj če nikoli ne bom ve mogla ljubiti (kar sem mi zdajle zdi čisto mogoče),......, ampak upam, da zberem toliko moči, da se ne ponižam spet do daske pa ga prosjačim da bo z menoj. Sem ga že, priznam, pa sem zdaj dobila pod nos, da je bil z menoj zaradi usmiljenja, ker sem se mu smilila, ker baje da vem, da so moje sloze njegova šibka točka. Srce se je sesulo! Še dobro da imam vas, moje cosmopolitanke, ker se o tem s svojimi prijateljicami težko pogovarjam, vsaj zaenkrat, mi je lažje , da napišem.
^ zelo mi je hudo za tebe, ampak tudi jaz ne najdem nic bolj primernih besed, kot to, da za dezjem vedno posije sonce. Verjamem, da se ti zdi cisto mozno, da ne bos nikoli vec zmozna ljubiti, ampak samo poglej ljudi okrog sebe, najverjetneje poznas vsaj enega, ki je mislil enako, pa je zdaj srecen s kom drugim. Cetudi bos potrebovala ogromno casa za prebolevanje mislim, da bos enkrat lahko srecno zaljubljena.
Mogoce bos cez cas drugace gledala na vajino zgodbo in sama videla, da vama ni bilo namenjeno in da je boljse tako kot je.
Daj si cas, da prebolis, se zjoces... Ko bo pa malo boljse, pa poskrbi da bos vecino casa zaposlena, bodi v druzbi.
In ne prosi ga, saj si vendar ne zelis, da je nekdo s tabo samo zaradi pomilovanja.
Mogoce bos cez cas drugace gledala na vajino zgodbo in sama videla, da vama ni bilo namenjeno in da je boljse tako kot je.
Daj si cas, da prebolis, se zjoces... Ko bo pa malo boljse, pa poskrbi da bos vecino casa zaposlena, bodi v druzbi.
In ne prosi ga, saj si vendar ne zelis, da je nekdo s tabo samo zaradi pomilovanja.
Razlagalka napisal/-a:Sem ga že, priznam, pa sem zdaj dobila pod nos, da je bil z menoj zaradi usmiljenja, ker sem se mu smilila, ker baje da vem, da so moje sloze njegova šibka točka.

Če je temu res tko, je pač bolš, da sta šla narazn. Vrjamem pa, da je težko po 8ih letih it narazn in nazaj na nulo. Ampak si bogatejša za nove tko pozitivne kot negativne izkušnje, in oboje lahko uporabiš sebi v prid.
Drugač ti pa želim, da se čimprej pobereš in spoznaš, da pač ni bil zate :bussi:
ma jaz sem tak jezna na tega deda ej... kako lahko reče, da je z njo vztrajal, ker se mu je smilila... jaz sem mojemu že povedla, da samo tega mi naj ne počne, ker itak, če ti je hudo, da se boš zjokal, ni dobro čustva zadrževat v sebi, ampak človek preboli.... nikoli nisem s solzami izkoriščala... če so pač pritekle pa ne morem pomagat, ne bom jaz zadrževala čustev v sebi, samo zato, da mi bo tip lahko dal konec... in tudi Razlagalka je prav, da si pokazala svoja čustva... tip pa ful ni bil pošten do tebe, če je bil s tabo samo, ker si se zjokala, ko ti je hotel dat konec.. bodi srečna, da si se ga rešla vsaj po osmih letih... si predstavljaš, da bi bila z nekom takim še dlje, da bi ti vzel še več let tvojega življenja, ti pa bi vse dala temu tipu?...
prebolela boš... verjemi....
tudi ljubila boš ponovno.... verjemi....
za vse je potrebno le nekoliko časa in pa seveda raje se spomnijaj smao kakšno bolečino ti je prizadel, kako te je ponižal, ko ti je rekel, da je bil s tabo iz usmiljenja, kako se je poigral s tvojimi čustvi... samo to razmišljaj in ti bo lažje.... če pa boš razmišljala o lepih spominih, ki si jih odnesla iz tvoje zveze, pa bo smao slabše... še več joka in še težje ga boš prebolela...
vse kar ti lahko rečem je da se sprijazneš s situacijo, si vzameš čas zase, se zamotiš s kakšnim hobijem, da ne boš razmišljala samo o njem in sčasoma bo izginil iz tvojega življena in bo prišel nekdo drug z resnično ljubeznijo... ki ga ne bo strah tvojih čustev...
ti pa glavo pokonci!... nov dan, nov začetek... svobodna... počneš kar želiš,kar ti ugaja, flirtaš s kom želiš, brez slabe vesti boš spila pijačko na tuj račun, edino slabo razpoloženje ki ga boš mogla prenašat je tvoje, nobenih skrbi zakaj te ne pokliče, nobenih nenavadnih vonjav in zvokov, lahko poješ na tone čebule in se ne rabiš sekirat, če boš mela slab zadah
, in še ogromno drugih stvari so prednosti samskega stana... dokler seveda ne boš našla drugega moškega, ki si bo zaslužil tvojo naklonjenost in ljubezen...
prebolela boš... verjemi....
tudi ljubila boš ponovno.... verjemi....
za vse je potrebno le nekoliko časa in pa seveda raje se spomnijaj smao kakšno bolečino ti je prizadel, kako te je ponižal, ko ti je rekel, da je bil s tabo iz usmiljenja, kako se je poigral s tvojimi čustvi... samo to razmišljaj in ti bo lažje.... če pa boš razmišljala o lepih spominih, ki si jih odnesla iz tvoje zveze, pa bo smao slabše... še več joka in še težje ga boš prebolela...
vse kar ti lahko rečem je da se sprijazneš s situacijo, si vzameš čas zase, se zamotiš s kakšnim hobijem, da ne boš razmišljala samo o njem in sčasoma bo izginil iz tvojega življena in bo prišel nekdo drug z resnično ljubeznijo... ki ga ne bo strah tvojih čustev...
ti pa glavo pokonci!... nov dan, nov začetek... svobodna... počneš kar želiš,kar ti ugaja, flirtaš s kom želiš, brez slabe vesti boš spila pijačko na tuj račun, edino slabo razpoloženje ki ga boš mogla prenašat je tvoje, nobenih skrbi zakaj te ne pokliče, nobenih nenavadnih vonjav in zvokov, lahko poješ na tone čebule in se ne rabiš sekirat, če boš mela slab zadah

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Ojoj Razlagalka
Mi je hudo ko to preberem, ker točno vem kako se počutiš... Zdaj imaš občutek, kot da je to, kar se dogaja, neresnično, težko dojameš da si sama, da ga ne bo več, vse skupaj je kot ena nočna mora...
Karkoli ti tukaj napišemo itak ne bo pomagalo, pomagal bo čas, ampak vedi samo, da je takih ljudi na svetu ogromno, da je vsak dan kakšna prizadeta, da je grozno ko vlagaš, dobiš pa nič...
Zato se poseti sebe, začni uživat sama s sabo, najdi srečo v sebi, ostali ljudje naj pa ti bodo zgolj in samo dodatek k tvoji sreči, ne pa tvoja sreča.
Danes je žal tako, da tudi ko si recimo poročen, imaš otroke, zakon - kdo pa ti garantira da bo to večno? Lahko te zapusti po 3, 5, 10 ali pa 30ih letih. Žal poznam ogromno primerov, nočem bit pesimist, ampak punce, živimo v takem svetu kjer je vrednota denar, vsak gleda nase in res... dejte se usmerjat vase, v svojo srečo in jo potem delit z nekom, ki si to zasluži.
Srečno punca, vse bo ok!

Mi je hudo ko to preberem, ker točno vem kako se počutiš... Zdaj imaš občutek, kot da je to, kar se dogaja, neresnično, težko dojameš da si sama, da ga ne bo več, vse skupaj je kot ena nočna mora...
Karkoli ti tukaj napišemo itak ne bo pomagalo, pomagal bo čas, ampak vedi samo, da je takih ljudi na svetu ogromno, da je vsak dan kakšna prizadeta, da je grozno ko vlagaš, dobiš pa nič...
Zato se poseti sebe, začni uživat sama s sabo, najdi srečo v sebi, ostali ljudje naj pa ti bodo zgolj in samo dodatek k tvoji sreči, ne pa tvoja sreča.
Danes je žal tako, da tudi ko si recimo poročen, imaš otroke, zakon - kdo pa ti garantira da bo to večno? Lahko te zapusti po 3, 5, 10 ali pa 30ih letih. Žal poznam ogromno primerov, nočem bit pesimist, ampak punce, živimo v takem svetu kjer je vrednota denar, vsak gleda nase in res... dejte se usmerjat vase, v svojo srečo in jo potem delit z nekom, ki si to zasluži.
Srečno punca, vse bo ok!
-
- Komunikatorka
Punce moje, hvala hvala hvala. Ob vaših besedah so se solzice za trenutek posušile in pričarale ste mi nasmeh na obraz. Res hvala. Saj sama vem, da je najboljše, da grema narazen In tako kot ste mi rekle: za vsakim dežjem posije sonce. Upam, da tudi za mojim. Lupčka in objemek vsem! :bussi: :knuddel: