Matura [Združena tema]
Nadine napisal/-a:joj upam da je res tko, sam k tud v navodilih sploh ni blo omenjene nobene štipendije ampak sam zakaj hočš na ta faks pa zakaj mislš da si primeren kandidat... kreteni![]()
kok ma drugač sploh točk pismo?
Je bla omenjena štipendija in to dvakrat..

Psimo ma pa 18 točk (vsaj zdi se mi), medtem ko je tist drug sestavek (k sta pač podana dva naslova) vreden 20 točk..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
- super_shine
- Komunikatorka
Karja napisal/-a:damyanchyka js mam nemščino...
js tut .. in to višji nivo .. wiiiha

jao punce a se vam uspe v tej vročini kej učit?

Zadnjič spremenil super_shine, dne 28. Maj. 2008 12:28, skupaj popravljeno 1 krat.
-
- Kofetarica
- super_shine
- Komunikatorka
dajancy napisal/-a:js sm pa dons pisala francoscino in je blo use dost ql, edin slusno razumevanje je blo pa POLOM!ne vem kdo je zbrau tolk tezk posnetk..p se gaussa ni
ma ja to je tok smotan, k loh je kšn res izi da use štekaš, loh je pa kšno narečno momlanje da se čis zmedeš

GrRrRrrrr gdo si je zmislu tehle 30 in več stopinj

Punce brezveze se zdej sekerat, kar je je. bol d mal pozabte zdele na anglo pa slovo, pa se bomo pol sekerale k bomo rezultate dubil nazaj,če se bo treba.
jst tut tezko zdrzim za knjigami, kar ne najdem motivacije pol mi le nekak rata, k se spomnm da sam tole odpisem pol pa dobim zasluzene pocitnce.
Drgač pa, a pr psihi sta 2 pole? ena 20 min pa ena 90 min?
jst sm prejle vidla da gefa se pise 180 min...jao komi cakam d tole odpisem pol pa sam se mata, sam pol pa spet ustni....
Aja NIA hvala ti za zapiske, ti kdaj vrnem uslugo, če bom lahko
jst tut tezko zdrzim za knjigami, kar ne najdem motivacije pol mi le nekak rata, k se spomnm da sam tole odpisem pol pa dobim zasluzene pocitnce.
Drgač pa, a pr psihi sta 2 pole? ena 20 min pa ena 90 min?
jst sm prejle vidla da gefa se pise 180 min...jao komi cakam d tole odpisem pol pa sam se mata, sam pol pa spet ustni....

Aja NIA hvala ti za zapiske, ti kdaj vrnem uslugo, če bom lahko