MIGRENA to imaš pa čisto prav, sam ajoj če ona zmaga tega si pa res ne želim...hm da bi le šla ven, meni se zdi da prav ne paša zraven, pa tud klemen ne gregi pa emil sta najboljša, pa tud najboljše se ujameta sam me prav malo čudi kako to da so še kar v tako dobrih odnosih glede na to da se približuje konec....zgleda da so res postali tako dobri frendi...ker mi deluje, da ni nič hinavščine, razen s strani Špele mogoče...
Pravkar zaklučla z učenejm-barvoci pa ravnokar domov Ženske niso ravno čisto trezne pomojem in že zdaj se vsepovprek neki objemajo pa muck sem mucka tja.... Zna prit Gregi na svoj račun ja, s takim navdušenjem naliva tisti alkohol da ni besed ki bi opisale
Hehe... No upejmo, da je res blo kej akcije, da bo spet zabavno... čeprov ne vrjamem... Zihr si je pa kera bruko nrdila in bo tut to zabavno če bojo pokazal...
BarMega150963 | 01.12.2006 | 06:25 ja no, v nasprotju s pričakovanji, after ni bil nič posebnega. pravzaprav je bil precej bedn in dolgočasn. škoda (cajta)
kamere v stanovanju pa ne delajo
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
uršy napisal/-a:Men se pa zdi, da je Špela ful Gregatu zamerla za minus
a potem nisem edina, ki je imela tak občutek...pa tudi, ko je pravila, se mi zdi da se počuti malo odrezana od Gregija, Klemena pa Emila... No sej bomo vidli kaj bo povedala, če bo izpadla
itak da je zamerla, ze prejsnjo soboto mu je, se vidi po ksihtu k ma takega ubijalskega...
men je ona tecna in sploh nezanimiva
A friend is someone who lets you have total freedom to be yourself - Mr Mojo Risin' -
Men gre Špela na živce z izjavami v smislu "wwwaaaw sm konkurenca", "sm ful močna"...dej nehi že Logično je, da se boysi med sabo še mal bolj štekajo in tle ni razlog, da bi imel konkretno kaj proti njej (razen Klemna)....prov dosadna je s temi "I'm a super woman" forami.
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...