Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

britney20 napisal/-a:V sredo sm končala skoraj 4 letno zvezo. Fant mi je pomenil vse na svetu najraj sm ga mela. Končala sva zato, ker sm bla malce preveč ljubosumna. Sej sm mu vse povedala da priznam napake in use ko sva se pogovorila predn sva se razšla. Reku mi je da ne more več da se je zelo spremenil, reku je da nism kriva sam jz ampak oba. Reku je da ne čut do mene tisto kar bi mogu. Da bi me imel sam za prjatlco. Fant je res dobr človk. Ni mi dal še ene priložnosti da dokažm da se tudi jz lahko spremenim. Ampak je reku da nočm da se spremenim. Pomeni mi res use in 4 leta ni tok malo. Nimam volje do ničesar samo upam, da me bo kmalu poklical in me prosil da se vrnem nazaj. Ostala bova prijatelja ampak kuj ne bo šlo. Preveč ga imam rada :cry:

Če ti je reku da ne čuti več tistga kar bi mogu, nimaš kej - nimaš se kej spreminjat, ker tu se ne gre več za to, da bi ga preveč motle tvoje napake, ampak je očitno šlo vse skup že tak daleč, da se več ne da popravt.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

:cry:
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objava Napisal/-a no angel »

Sej bo, še vsi smo (bolj ali manj) preživeli. :wink:
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Vem sam k sm bla s fantom 3 mesece sm že to zelo dolgo prebolevala ampak 4 leta si pa res ne predstavljam koliko časa ga bom prebolela.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

če boš vnaprej mislila, kako dolgo ga boš prebolevala, ga boš res.
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: domžale

Neprebrana objava Napisal/-a lakeesha »

zakva jez ne dobim nobenga nasveta (razn post od ~NIE~)? :cry:
ne vem a mam premal zvezdic tm levo al kva?
sej sam napište kva bi ve naredile, k sm res čist zbegana...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

lakeesha, jst bi na tvojem mestu naredila tako: bivšemu bi poslala sms, da si kao govorila s kolegom in si se pol še na njega malo spomnila in te zanima kako se kaj ima itd.
Čisto nekaj preprostega, brez izkazovanja čustev. Pol boš pa videla, če ti bo odpisal na banalni sms, pol mu pa ti spet lahko nekaj v smislu, da če bo imel kaj časa, da bi se lahko kaj dobila in poklepetala, ker kao prek sms-ov se je težko pogovarjat. Samo ne mu dat vedet, da ga pogrešaš. Če ti pa na prvi sms ne bo odpisal, pol ga pa dokončno pusti pri miru.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

lakeesha napisal/-a:zakva jez ne dobim nobenga nasveta (razn post od ~NIE~)? :cry:

Oh, lakeesha :D .
No, bom še jaz potrdila enak odgovor kot ~NIA~... Tudi jaz bi mu najbrž poslala sms (njegovemu kolegu), da ga še vedno pogrešam. Zakaj? Zato, ker nimam ponosa :) (priznam). Ampak glede na to, kako zelo nesramno se je obnašal do tebe, ko sta šla narazen (oz. na kakšen grd način sta šla narazen - sem v celoti spremljala tvojo zgodbo), ne vem, če bi pravzaprav sploh upala to naredit... Bala bi se ponovnega razočaranja.

Tako. Zdej ti nisem pa čisto nič pomagala. Sem napisala precej dvoumen odgovor, ampak upam, da ti bo vsaj malo pomagal pri premisleku (da pač obe strani pretehtaš).
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

no angel napisal/-a:
britney20 napisal/-a:V sredo sm končala skoraj 4 letno zvezo. Fant mi je pomenil vse na svetu najraj sm ga mela. Končala sva zato, ker sm bla malce preveč ljubosumna. Sej sm mu vse povedala da priznam napake in use ko sva se pogovorila predn sva se razšla. Reku mi je da ne more več da se je zelo spremenil, reku je da nism kriva sam jz ampak oba. Reku je da ne čut do mene tisto kar bi mogu. Da bi me imel sam za prjatlco. Fant je res dobr človk. Ni mi dal še ene priložnosti da dokažm da se tudi jz lahko spremenim. Ampak je reku da nočm da se spremenim. Pomeni mi res use in 4 leta ni tok malo. Nimam volje do ničesar samo upam, da me bo kmalu poklical in me prosil da se vrnem nazaj. Ostala bova prijatelja ampak kuj ne bo šlo. Preveč ga imam rada :cry:

Če ti je reku da ne čuti več tistga kar bi mogu, nimaš kej - nimaš se kej spreminjat, ker tu se ne gre več za to, da bi ga preveč motle tvoje napake, ampak je očitno šlo vse skup že tak daleč, da se več ne da popravt.

Točno tako, sem pred 14imi dnevi končala zvezo, ki je trajala leto in pol. Meni se je zdelo vse lepo in prav, on je pa na meni kar naenkrat videl same napake in sem se odločila, da se spremenim, ko mi je rekel, da je brezveze in me pustil. Sej se postavišna noge in boš videla, da bo šlo. Sploh če sta bla skupej 4leta, boš vidla kaj si zamujala in si vse skupej nardila prov lepo! Je pa res, da se stara ljubezen najlaže pozabi z novo ljubeznijo. Veliko sreče!
Uporabniški avatar
butterfly_87
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a butterfly_87 »

lakeesha napisal/-a:zakva jez ne dobim nobenga nasveta (razn post od ~NIE~)? :cry:

jst pa na tvojem mestu ne bi pisala kolegu. Zakaj bi se vračala v preteklost in se spet spletla z bivšim, ker je čist možno, da bi spet trpela. Je blo že za neki dobr, da sta končala. Pozabi nanga in probi spoznat koga drugega :wink:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

lakeesha napisal/-a:učer sm dobila sms od njegovga best kolega (mi je svojo novo cifro sporoču...) pa sm ga uprašala kako to, d se je name spomnu (po 1 letu), pa prav, d so zanč neki pil in so mojmu bivšmu težil, zakva je vse zajebu, zakva me je prevaral... :cry: in d ne bo nikjer najdu take bejbe k sm bla jez...

zdj me pa zanima, a naj temu kolegu, k me je tipkov napišem kej v smislu d njega še vedno pogrešam al ne... :?:

Jz bi mu na tvojem mestu poslala sms ja. Itak nimaš nč za zgubit :wink: . Pa še sama si rekla, da nimaš nč proti, če on to pove tvojemu bivšemu tko, da go for it. Bi blo pa zanimivo tud, če bi prvič uprašala kaj je tvoj bivši odgovoru na to, ko so mu oni rekli, da ne bo nikjer najdu take bejbe k si bla ti. Že potem odgovoru lahko pol sklepaš, če se splača spet stik z njim vzpostavt al ne. Ker če se ni strinju s to izjavo pol se ni nč spremenil in je bolš, da ne iščeš stika z njim, ker boš spet razočarana.
No to je blo samo moje skromno mnenje upam, da se bo use skupi tko končal, da bo najboljš zate :) .
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Mayflower* napisal/-a:Je pa res, da se stara ljubezen najlaže pozabi z novo ljubeznijo. Veliko sreče!

Se strinjam, tko res najlažje pozabiš kr maš drugo osebo zravn sebe :wink:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

[vanessa] napisal/-a:
Mayflower* napisal/-a:Je pa res, da se stara ljubezen najlaže pozabi z novo ljubeznijo. Veliko sreče!

Se strinjam, tko res najlažje pozabiš kr maš drugo osebo zravn sebe :wink:

delno mogoče že drži ... sam sama nimam take izkušnje, saj se je nova veza kaj kmalu zarad prejšnje in vsem primerjav med njima končala
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Sam problem tega, da skaces iz veze v vezo je ta, da prejsnega cloveka dejansko ne prebolis in potem lahko vse pride za tabo in si se v vecjem dreku.
Se pa strinjam, da je to najlazja pot.
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

Josephina napisal/-a:Sam problem tega, da skaces iz veze v vezo je ta, da prejsnega cloveka dejansko ne prebolis in potem lahko vse pride za tabo in si se v vecjem dreku.
Se pa strinjam, da je to najlazja pot.

je najlažja pot, sam če dejansko prejšnjega tipa preboliš, ne mislim pozabiš in tu se strinjam s tabo Josephina ... je pa tudi res, da moraš srečat enga, ki te res pritegne in povzroči mravljinčke v telesu ne kar prvega, ki pride nasproti
Zaklenjeno