Ko sem bila mlajša, sem hodila s tipom, ki je bil eno leto mlajši od mene in se je od daleč opazilo, da je totalni bedak in nezrel (kot tudi cela njegova generacija), saj je fantom razlagal čisto banalne stvari, ki se jih načeloma zadrži zase.

Poleg tega so mi kasneje še drugi začeli govoriti, kaj počnem s takim kretenom, da se že na daleč vidi, da je še cel otrok in da ne sodiva skupaj. In ja, imeli so prav - zato se takim zvezam izogibam. Nočem posploševati, ker je moja dobra prijateljica bila 3 leta skupaj s fantom, mlajšim dve leti, ampak je kasneje tudi ugotovila marsikatero pomanjkljivost, ki je povezana z leti.

Vsakemu svoje pač. No, skratka, tista moja zveza je trajala najmanj od vseh mojih dosedanjih in sem kmalu zaključila z njim, svoje pa sem mu tudi povedala, tako da se me je še nekaj časa izogibal.

Poleg tega je pri nekaterih opaziti kot da se jim gre samo zato, da lahko kolegom in širnemu svetu pokažejo oz. povedo, da hodijo s starejšo in jim v bistvu služi kot trofeja. Takšni tipi se mi zdijo pomilovanja vredni in to je le še en razlog več, zakaj ponavadi ne opazim mlajših od sebe. Enough clear? Čeprav nisem nobenemu dolžna polagati računov, pa vseeno - just in case.