Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

NoSex napisal/-a: Kajti oblečeš se tudi, da te en bo zeblo, kajne in obriješ se pod pazduho, zaradi higijene.

Pod pazduho se ne brijemo izključno zaradi higijene, ampak zato, ker bi se ljudje poleg nas zgražali, če se ne bi. Večina žensk se brije pod pazduho, pri moških je delež teh bistveno nižji-pa se v večini moški bolj potijo in bolj smrdijo.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

^^ Ne vem kolko je pametno to pisat, ker se bo našu kdo, ki bo to dejansko verjeu. :)
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Sp3lca napisal/-a:
NoSex napisal/-a: Kajti oblečeš se tudi, da te en bo zeblo, kajne in obriješ se pod pazduho, zaradi higijene.

Pod pazduho se ne brijemo izključno zaradi higijene, ampak zato, ker bi se ljudje poleg nas zgražali, če se ne bi. Večina žensk se brije pod pazduho, pri moških je delež teh bistveno nižji-pa se v večini moški bolj potijo in bolj smrdijo.

No, ok... tukaj sem mimo vsekal priznam. Ampak dobro no... če bi mel punco rad se tdui nad neporbito pazduho ne bi zgražal.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Pol pejt pa v hosto po eno Pehto, pa bosta lepo na samem, daleč od zakompleksane, predsodkov polne civilizacije... :D

Dej že mir, same OT-je delaš pa smetiš... :?
*roxy*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *roxy* »

zakon fun :lol: ful si me nasmejala... :wink:
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

NoSex napisal/-a:mislim, da je to vseeno veliko manj primitivno, kot da si v glavo zabiješ: Ne bom z njim samo zato, ker je mlajši.

Tale tvoja izjava me je res prepričala, da niti malo ne razumeš kaj hočemo povedati in si bolj blond kot vse blondinke skupaj. :wink: Nobeni si ni potrebno v glavo vbiti, da noče biti z nekom samo zato, ker je mlajši. To je stvar okusa. Ampak nesmiselno je nekomu nekaj razlagati, če še sam sebi ne sledi prav dobro.
Lets go back to the topic! :wink:
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

nosex zakaj misliš da je gledanje na starost partnerja nefunkcionalno in neumno? tiste, ki nikoli nebi bile z mlajšim že imajo razloge za to (verjetno iz izkušenj), ti pa tukaj nekaj pametuješ kaj imamo mi v glavah in da se podrejamo stereotipom. brigaj se zase pa boš najbolj srečen.
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

eni majo pa rajš blondinke, drugi pa črnolaske, isto je pa pač s starostjo, so what :roll: še dobr, da so nam različne stvari ušeč... če nekj enmu ni, bo pa nekomu drugmu zih :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

NoSex napisal/-a:Si zaslužite moralno pridigo si. To, da ne hodiš nag ima vsaj neko pametno funkcionalnost, to da pa si v glavo zabiješ, da ne boš hodila z mlajšim, pa nima nobene funkcionalnosti. Kajti oblečeš se tudi, da te en bo zeblo, kajne in obriješ se pod pazduho, zaradi higijene. No povej mi en pameten razlog zakaj družba ne srejema da ima punca mlajšega? Nobenega ni. Kolegice se bodo smejale, vem ja, vendar nobena ne ve zakaj točno?

Kaj točno bi ti rad dosegu z usemi temi posti, u kerih grajaš življenja useh tistih, k ne funkcionirajo (in razmišljajo) na tak način kt ti?!

Ne vem sicer, kolk ljudi dejansko pod nobenim (!) pogojem ne bi odstopl od določenih (osebnih!) kriterijeu, če bi se use ostalo izkazal za oh in sploh, če bi neki drucga tko zlo prevladal, da se tisto, za kar se je človeku prej zdel, da ne bi šlo skoz, ne bi zdel več tok zlo pomembno, ampak tut če obstajajo (obstajamo) taki, k nečesa ne bi sprejel no matter what in bi se raj odpovedal 100 dobrim lastnostim zarad ene nam (!) nesprejemljive, neprimerne, nezaželene, se nimaš ti tle kej zgražat. Teb so razlogi mogoče smešni in nesmiselni, drugmu pa resni in pomembni. In obratno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Ma tako je. Pojavljajo se takšni posti, na drugih forumih. "Pozdrav imam fanta, ful se razumeva na vseh področjih, edino en problem je. On je mlajši."

Ali pa take... "Bi hodila z mlajših." "Ne." "Zakaj pa ne?" "Ne vem men bi blo mal čudn." "Kaj pa če bi bil odrasel za svoje leta." "Ma ne vem, čudn bi mi blo."

Aja, a potem tiste, ki padajo na dobre avte... za njh bomo potem tudi rekle "Ja, pač take kriterije majo, saj ni s tem nič narobe, enim so všeč taki drugim drugačni."
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Jz mislim, da mora bit punca dost mahnjena, da je z nekom, ki je sploh ne privlači niti zunanje niti notranje, sam zato, ker ma neko močno makino. :roll: Ampak zdi se mi (kolkr jz poznam punce), da ni dosti takih, ki bi si na makinah gradile trdno in dougotrajno zvezo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

In prav tako se meni zdi mahnjena, da se nekomu odpove samo zato, ker je mlajši.

To je isti šupak.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kolk pa je dejansko takih, ki nebi ble z mlajšim? Js sm že bla, sam se ni obneslo. Zdej sem s starejšim, pa ne zato, ker pač mora bit starejši, ampak ker se razumeva, imava rada, itd... Mislm da so leta (vsaj men) zadnja ovira...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Respectam to, da ti leta niso nikomur pomembna, vendar takih je veliko. Na žalost.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ko sem bila mlajša, sem hodila s tipom, ki je bil eno leto mlajši od mene in se je od daleč opazilo, da je totalni bedak in nezrel (kot tudi cela njegova generacija), saj je fantom razlagal čisto banalne stvari, ki se jih načeloma zadrži zase. :roll: Poleg tega so mi kasneje še drugi začeli govoriti, kaj počnem s takim kretenom, da se že na daleč vidi, da je še cel otrok in da ne sodiva skupaj. In ja, imeli so prav - zato se takim zvezam izogibam. Nočem posploševati, ker je moja dobra prijateljica bila 3 leta skupaj s fantom, mlajšim dve leti, ampak je kasneje tudi ugotovila marsikatero pomanjkljivost, ki je povezana z leti. :wink: Vsakemu svoje pač. No, skratka, tista moja zveza je trajala najmanj od vseh mojih dosedanjih in sem kmalu zaključila z njim, svoje pa sem mu tudi povedala, tako da se me je še nekaj časa izogibal. :twisted: Poleg tega je pri nekaterih opaziti kot da se jim gre samo zato, da lahko kolegom in širnemu svetu pokažejo oz. povedo, da hodijo s starejšo in jim v bistvu služi kot trofeja. Takšni tipi se mi zdijo pomilovanja vredni in to je le še en razlog več, zakaj ponavadi ne opazim mlajših od sebe. Enough clear? Čeprav nisem nobenemu dolžna polagati računov, pa vseeno - just in case. :wink:
Odgovori